Sos Skadedyr Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Fik (forsøgt) hjælp til bekæmpelse af myrer ved mit hus - en flink gut kom ud og brugte lidt tid på at lægge gift og sætte fælder - prisen var 2.000, hvilket jeg syntes var fair. Desværre gjorde p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk, grundig og professionel hjælp fra Anders!Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp af Anders fra SOS Skadedyrsikring. Han er utrolig forstående og lyttende over for de bekymringer, man står... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil gerne sende en STOR ROS til Martin, som kom i dag (25/01.2017) og hjalp med et længere varende museproblem i vores hus. Han satte 5 fælder op i køkkenet, hvor vi har været særlig plaget af mus... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min varmeste anbefaling! Vi har kæmpet længe med skægkræ i vores lejlighed. Jeg fik kontakt til Anders, som kom ud og lagde gift, hvorefter vi oplevede stor effekt. Lige fra første besked-udveksling h... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Controlo de pragas

Escrito pela empresa

SOS-Skadedyr tilbyder bekæmpelse af skadedyr inden for 24 timer. SOS-Skadedyr har specialiseret sig i, at yde hurtig og effektiv bekæmpelse af skadedyr til virksomheder, boligforeninger og private.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Hurtig og god behandling

Martin fra SOS Skadedyr har nu været her en del gange, og han har altid kommet med godt humør og ydet en rigtig god service.

Vi vil klart anbefale SOS skadedyr, bestemt også fordi de kommer med hurtig udrykning, ligemeget hvilket opgave det er.

/Nærum Camping

28 de julho de 2016
Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen service

De kom for det første ikke som lovet- mandag! Dukkede op uden aftale tirsdag(jeg var tilfældigvis hjemme)! Mand fra SOS "indtrængte" hos os for at verifiere/se at/om vi nu havde fået ordnet hvepseboer(tjekkede regning)- og via hvilket firma.Og da et andet firma havde klaret 2 hvepseboer billigere end SOS til aftale og tid- blev vi faktureret for mere end 800 kr (kørsel, som vi har betalt).
Vi kan absolut ikke anbefale SOS Skadedyr!!
Niels og Katja

14 de julho de 2016
logótipo da Sos Skadedyr

Resposta da Sos Skadedyr

Kære Katja, nej, vi nåede jer desværre ikke allerede samme dag som I ringede, men straks næste formiddag. Vores teknikker møder op og der er tydelig forvirring fordi du og din mand samtidig, har haft kontakt til to forskelligge skadedyrsfirmaer.
Teknikeren prøver at finde hoved og hale. I ved I har lavet en dobbelt aftale og betalte derfor vores forgæves kørsel. Det er god stil. Men det er dårlig stil at fordreje sandheden her, som I har gjort.
Med venlig hilsen Jørgen SOS-SKADEDYR.

Trustpilot er et usympatisk koncept, der giver en misvisning, hvis vi firmaer ikke tegner en aftale til 1000,- om måneden for også at få de gode anmeldelser. Tegner vi ikke en aftale, er det kun de få utilfredse, der anmelder os. Vi har i nogle år brugt titusindevis af kr. på at Trustpilot samlede anmeldelser ind. Det vil vi ikke mere. Et firma får så kun de dårlige anmeldelser. De færreste, der er tilfredse sætter sig til tasterne uopfordret. Vi håber vores kunder ser vores anmeldelser igennem og bedømmer os mere retfærdigt end Trustpilot.

Professionelt firma

Vi kontaktet firmaet onsdag aften, da vi havde opdaget et hvepsebo i vores skur. Allerede efter 1 time havde Martin fra SOS Skadedyr service svaret på vores henvendelse, og informeret os om hvornår de kunne komme ud samt til hvilken pris.

Vi havde nogle spørgsmål som vi skrev til Martin på e-mail og hver gang gik der ikke langt tid, så var der svar fra Martin hvor han besvaret vores spørgsmål så vi hele vejen følte at her havde vi med et professionelt firma at gøre som viste hvad de lavet.

Martin oplyse at de allerede kunne komme ud torsdag morgen og sprøjte gift på hvepseboet, men da det passet ikke ind i vores kalender fandt Martin en tid om fredagen til at komme forbi. Vi aftalte at han lige skulle sende en sms en 1/2 time før han var der så vi vidste det.
I løbet af torsdag eftermiddag kontakter Martin mig så pr. tlf. og oplyse at han er i nærheden af, hvor vi bor og om han må køre forbi og sprøjte det kunne de sagtens gøre udefra. Det siger vi ja tak til så hvepsene var ret aktive torsdag morgen.

Allerede da vi kom hjem 2 timer senere kunne vi se at det havde virket der var mindre aktivitet og nogle af hvepsene var allerede døde.

Her til morgen fredag kunne vi igen benytte vores skur, da vi kunne se at alle hvepsene var døde de lå på gulvet og omkring boet.

Tusind tak for en utroligt flot kundeservice Martin. Vi følte hele tiden at vi havde meget et meget engageret og professionelt firma at gøre.

Vi vil helt klart anbefalede dette firma til andre og hvis vi en dag står i samme situation, så ved vi hvem vi skal kontakte.

17 de junho de 2016
logótipo da Sos Skadedyr

Resposta da Sos Skadedyr

Hej Linea,
tak for din fine anmeldelse. Vi bestræber os altid på at svare mail hurtigt. Super du er fri for hvepse nu.
MVH Martin.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og Professionel Service!

Jeg anbefaler SOS Skadedyr næste gang I står og skal bruge hjælp. Vi havde et akut behov for et firma, som kunne komme og behandle for myrer, og SOS Skadedyr rykkede ud med det samme og fik klaret opgaven. Tak for den hurtige og professionelle service!

29 de abril de 2016

Hurtig og effektiv service

Vi har haft besøg af mus inde i huset, hvilket er irriterende og ubehageligt.
For at komme problemet så effektivt til livs, som overhovedet muligt, kontaktede vi SOS-Skadedyr. De kom stort set med det samme og undersøgte huset og satte fælder op inden-og udenfor. Det var effektivt og problemet med mus indendøre er forhåbentlig et overstået kapitel.
Super fin og effektiv service.

21 de abril de 2016
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig udrykning og super service

Jeg har i dag haft besøg af SOS Skadedyr, da min datter desværre har taget væggelus med hjem fra en studietur til Madrid. Medarbejderen ankom med 30 minutters varsel. Var super flink, dygtig og forklarende. Han var samtidig meget grundig med behandlingen og jeg følte at jeg fik den service jeg betalte for. Han var der ca. 30 minutter før han var ude af døren igen. Vi blev klogere på hvad det er for et modbydeligt lille kryb og følte os i trygge hænder igennem hele forløbet. Jeg vil klart anbefale SOS skadedyr og bruger dem gerne hvis (nej tak) at problemet skulle opstå igen. TAK !

19 de abril de 2016
Classificada 5 em 5 estrelas

Et rigtigt behageligt bekendskab på trods af en kedelig sag (skadedyr). Super service fra den udsendte medarbejder - som gav en særdeles god service og god vejledning.

26 de novembro de 2015

Meget professionelt!

Fik besøg af Thomas fra SOS-skadedyr pga klædemøl. Meget venlige og imødekommende. Særlig imponeret over hvor grundigt arbejdet blev gjort. Klart anbefalelsesværdigt!

25 de novembro de 2015
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais