Fik (forsøgt) hjælp til bekæmpelse af myrer ved mit hus - en flink gut kom ud og brugte lidt tid på at lægge gift og sætte fælder - prisen var 2.000, hvilket jeg syntes var fair. Desværre gjorde p... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fantastisk, grundig og professionel hjælp fra Anders!Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp af Anders fra SOS Skadedyrsikring. Han er utrolig forstående og lyttende over for de bekymringer, man står... Ver mais
Jeg vil gerne sende en STOR ROS til Martin, som kom i dag (25/01.2017) og hjalp med et længere varende museproblem i vores hus. Han satte 5 fælder op i køkkenet, hvor vi har været særlig plaget af mus... Ver mais
Min varmeste anbefaling! Vi har kæmpet længe med skægkræ i vores lejlighed. Jeg fik kontakt til Anders, som kom ud og lagde gift, hvorefter vi oplevede stor effekt. Lige fra første besked-udveksling h... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
SOS-Skadedyr tilbyder bekæmpelse af skadedyr inden for 24 timer. SOS-Skadedyr har specialiseret sig i, at yde hurtig og effektiv bekæmpelse af skadedyr til virksomheder, boligforeninger og private.
Informações de contacto
Engsvinget 17, 3200, Helsinge, Dinamarca
- sos@sos-skadedyrssikring.dk
- www.sos-skadedyr.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Hvepsebo
Havde et hvepsebo, der sad et sted, hvor det var vanskeligt at komme til. SOS Skadedyr blev kontaktet, og de var hurtige til at arrangere en aftale. De sendte Anders, som fik hvepseboet fjernet i første forsøg. Efterfølgende fulgte han op på sagen, for at sikre sig at vi var sluppet af med hvepsene. Professionel, serviceminded og venlig.
Får vi behov for skadedyrsbekæmper igen, spørger jeg efter Anders!
Anders er effektiv og meget…
Anders er effektiv og meget serviceminded. Han kom 2 gange som anbefalet og brugte 2 slags forskellig gift. Han var frisk på at besvare mine MANGE spørgsmål og gav sig god tid. Hvis jeg skulle få brug for skadedyrsbekæmpelse igen, ringer jeg til Anders.
Vi havde desværre fået borebiller i…
Vi havde desværre fået borebiller i diverse møbler. Anders kom forbi og fiksede problemet, han kontaktede os efter 14 dage for at checke at borebillerne var væk, det var de. God og venlig betjening. Hvis skadedyr bliver et problem igen, kontakter vi Anders igen.
Meget professionelt og effektivt…
Meget professionelt og effektivt arbejde udført hos os.
Vi fjernet flere hvepsebo og behandlet angreb af murbier.
Alting blev dokumenteret med billeder og sågar videoer, efterfølgende fik vi gode råd med på vejen til at undgå lignende situationer i fremtiden.
Super service minded (tak til Anders ;-)).
God, hurtig og professionel service!
Kan anbefales!
Super god service og mega fede gutter!
Super god service og mega fede gutter!
De dele gerne gode råd og vejledning selv efter behandling. Havde flere spørgsmål både under og efter behandling, hvor de alle blev besvaret
Kan klart anbefales!
Muligvis rent fup
Muligvis rent fup
Købte 1 besøg m sprøjt for myrer og blev overtalt til et 1 års abonnement m ny sprøjtning ved behov. 1 besøg blev arrangeret lynhurtigt, men efter betaling for abonnement er de umulige at komme i kontakt. Opkald bliver ikke besvaret, når jeg ringer fra et andet nummer end mit tager de tlf, men beder mig om at sende en mail, som de så aldrig svarer på. Til gengæld har de sendt en 'kontrakt' hvori de påstår at jeg har bundet mig for 2 år, hvilket jeg aldrig har accepteret.
Hurtig og effektiv😃
Uacceptabel dårlig service
Uacceptabel dårlig service, umulige at få kontakt med, spild af penge.
Super og effektiv service
Super og effektiv service, helt igennem et seriøst firma, som varmt kan anbefales til andre / Martin
Kontakt med Martin
Kontakt med Martin: Hurtig professionel behandling af mosegrise og bier.
De kommer hurtigt og er meget…
De kommer hurtigt og er meget effektive, tjekker hele huset og giver god vejledning
SOS skadedyrsbekæmpelse 5 stjerner
SOS skadedyrsbekæmpelse er supereffektive. Kom meget hurtigt.
God oplevelse og behagelig medarbejder (Anders).
Tak for hjælpen.
Mvh
Anne
Kan kun give andre ret i
Kan kun give andre ret i, at det er en ubehøvlet behandling, man får af dette firma.
Har ikke fået noget svar, trods gentagne henvendelser, og det er simpelthen ikke i orden.
Nu har de jo også fået deres penge, og så er de sådan set ligeglade med os.
Ingen anbefaling herfra
Hurtig og effektiv!
Hurtig og effektiv behandling og hurtigt fremmøde midt i december! Tak for god og hurtig service, samt jeres brede viden og fleksibilitet!
God service og garanteret godt resultat
Udrykning samme dag og nu lidt over en uge efter har vi ikke set en eneste myre, og de er ellers vendt tilbage igen og igen. Skadedyrsbekæmperne var meget hjælpsom med gode råd til videre forebyggelse og slog også borebiller ihjel ved samme lejlighed. Eneste grund til jeg ikke giver 5 stjerner er prisen. 1875kr for 20 min er noget af en hamper pris synes jeg.

Resposta da Sos Skadedyr
Oplevede en ubehøvlet og grov service …
Oplevede en ubehøvlet og grov service uden empati og forståelse for spørgsmål.
Kan på ingen måde anbefales
Jeg havde en rigtig god oplevelse af SOS skadedyr
Jeg havde en rigtig god oplevelse af Sos skadedyr. Vi havde væggelus med hjem i vores nye hus efter en ferie. Ringede til Sos, du rykkede hurtigt ud, og til aftalt tid.
Skadedyrs bekæmperen ringede på vej ud til adressen. Havde en meget behagelig samtale.
Fik ham også til at give bilen en ordenlig omgang.
Stor ros til skadedyrs bekæmperen Jan, som kom ud begge gange.
Vi har ikke haft væggelus sidden.
SOS skadedyr overholdte vores aftaler og den pris jeg fik oplyst ved første opkald.
Vh Steffen
Dyrt og spild af penge!
SOS var ude i vores andelsforening på Nørrebro og behandle mod væggelus!!!
De lovede os højt og helligt at problemet kunne løses med bare to behandlinger af soveværelset. Efter de to behandlinger havde de så fået spredt væggelusene til resten af lejligheden, samt naboen og dennes overbo. SOS ville ikke give garanti eller refunder nogle af pengene og mente på ingen måde at de havde grebet sagen forkert an. De skulle bare flere behandlinger til.
Vi valgte derfor at kontakte et andet firma og få dem til at løse opgaven for os. De oplyste at man ikke kan komme væggelus til livs ved behandling af soveværelse men at man skal gå langt grundigere til værks.
Dette firma har nu løst problemet med bravour.
SOS er i min verden nogle ubehøvlede amatører, der fortjener at blive kigget efter i sømmene af et program som f.eks. Operation-X.
Hold jer langt væk. Dyrt og spild af penge.
Jeg håber aldrig vi ses igen!
Verdensklasse.
Verdensklasse.
Svar indenfor 5 minutter en mandag aften efter kl 19.30
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.