Sos Skadedyr Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Fik (forsøgt) hjælp til bekæmpelse af myrer ved mit hus - en flink gut kom ud og brugte lidt tid på at lægge gift og sætte fælder - prisen var 2.000, hvilket jeg syntes var fair. Desværre gjorde p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk, grundig og professionel hjælp fra Anders!Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp af Anders fra SOS Skadedyrsikring. Han er utrolig forstående og lyttende over for de bekymringer, man står... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil gerne sende en STOR ROS til Martin, som kom i dag (25/01.2017) og hjalp med et længere varende museproblem i vores hus. Han satte 5 fælder op i køkkenet, hvor vi har været særlig plaget af mus... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min varmeste anbefaling! Vi har kæmpet længe med skægkræ i vores lejlighed. Jeg fik kontakt til Anders, som kom ud og lagde gift, hvorefter vi oplevede stor effekt. Lige fra første besked-udveksling h... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Controlo de pragas

Escrito pela empresa

SOS-Skadedyr tilbyder bekæmpelse af skadedyr inden for 24 timer. SOS-Skadedyr har specialiseret sig i, at yde hurtig og effektiv bekæmpelse af skadedyr til virksomheder, boligforeninger og private.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Skidt start men god afslutning!

Trods en lit skidt start, hvor skadedyrsbekæmperen ikke dukkede op til den aftalte tid, så synes jeg at SOS Skadedyr alligevel fortjener en god anmeldelse, som jeg gerne vil uddybe nedenfor.

Vi begynder med lidt ris:

Jeg havde lavet en aftale om, at skadedyrsbekæmperen skulle dukke op på en bestemt dag og i et bestemt tidsrum. Det skete ikke. Jeg ringede til ejeren af selskabet, og trods hans lettere ubehøvlede toneleje, så fik vi aftalt en ny tid.

Og så ros:

Vi fik aftalt en ny dag og tidspunkt. Det gik fint og ros til ejeren for, at give rabat ift. den glemte første aftale - det er god service! Skadedyrsbekæmperen fortjener dog mest ros! Han var meget venlig og forstående og hans arbejde blev udført til UG+. Anden aftale gik efter planen og igen blev jeg mødt af samme skadedyrsbekæmper, som jeg ikke kan understrege nok er venlig, forstående og grundig. Så tak for det!

SOS Skadedyrs fortjener alt i alt en god anmeldelse. Den eneste årsag til jeg ikke kan give jer alle fem stjerner er ene og alene ejerens lettere ubehøvlede tonefald over telefonen - det var ikke en behagelig oplevelse. Jeg synes virkelig ikke at dine tone er kundeværdig og jeg synes at du bør tænke over det! Jeg arbejder selv i en kundevendt stilling og derfor ved jeg af erfaring, at det her ikke er måden man taler til kunder! Årsagen til at I får fire stjerne er naturligvis grundet skadedyrsbekæmperens gode arbejde, men også hans opførsel, som var eksemplarisk. Så stor ros til skadedyrsbekæmperen, som jeg desværre ikke husker hvad hedder.

5 de novembro de 2017

Fantastisk service

Vi ringede til dem tirsdag, og de var klar til at komme ud med det samme. De sprøjtede i værelset og rundt i karmene i gangen. Vi fik sprøjtet en gang, og vi er ret sikre på at de er væk igen. Lidt dyrt, men det vær!!!!

2 de novembro de 2017

Resposta da Sos Skadedyr

Kære Anine, tak for din fine anmeldelse. Prisen var den mindste vi har for en væggelus behandling, men mange penge når man er studerende.
Vi glæder os over vi fik løst dit problem med kun en behandling.

Classificada 4 em 5 estrelas

Vi kom af med vores myrer inde i …

Vi kom af med vores myrer inde i sommerhuset - efter nogen tid.
Sos Skadedyr har hjulpet os af med et mangeårigt myreproblem - ved at sprøjte ved soklen til sommerhuset og at lægge en giftpasta - ved fodpanelerne og listerne på køkkenbordet, hvor myrerne kom ind i huset. Vi fik også lige klaret et hvepsebo-som vi ikke havde fået sprøjtet helt ihjel selv. Manden der kom var hurtig og effektiv - og vi fik rabat på hvepsene. Telefonbetjeningen med aftalen kunne dog godt forbedres - så vi giver fire stjerner.

Efter indsatsen lå der gennem flere uger døde og døende myrer, når vi kom op til sommeruset, men til sidst er det stoppet. Tror en fire-fem uger efter giften.

Gennem flere år har vi haft myrer på køkkenbord og stuegulv i sommerhuset, værst når de flyver. Myrelokkedåser og natron/flormelis - pulver var ikke nok - de kom igen og igen. Dejligt at de er væk nu - krydser fingre for at de ikke komme igen næste år.

28 de outubro de 2017

Resposta da Sos Skadedyr

Hej Peter, Tak for anmeldelsen. Vi er glade for du blev myre fri. Det kan være op af bakke, selv for skadedyrsbekæmpere. Myrernes færden og adfærd er utilregnelig.
Vi beklager der i travle perioder, kan være lidt stress på kontoret.

Classificada 2 em 5 estrelas

Vi har fået foretaget 2 behandlinger …

Vi har fået foretaget 2 behandlinger for væggelus i et værelse på ca. 16 m3 efter anbefaling fra SOS Skadedyr. SOS Skadedyr kom som aftalt begge gange til aftalt tid. Første gang en meget ung mand som brugte 15 minutter på at foretage behandlingen. Ugen efter kom en anden behandler og foretog 2. behandling - denne gang på ca. 10 minutter.

Vi har desværre efterfølgende konstateret, at det ikke umiddelbart har hjulpet idet vi dagligt fanger mellem 10-15 væggelus.

Begge gange er vi blevet opkrævet 1.875,- eller i alt 3.750,-

Jeg har begge gang bedt om en faktura men det koster yderligere 100,- i gebyr pr. faktura. Jeg synes det er meget urimeligt at man skal betale yderligere for en faktura for udført arbejde.

Jeg vil anbefale andre, at undersøge market indgående og indhente flere tilbud og nærlæse vilkår.

3.750,- for under 1/2 times arbejde dog uden kørsel samt løsning af problemet er rigtigt mange penge.

16 de outubro de 2017

Kære Peter,
det tager ikke lang tid at lave en behandlking mod væggelus, uanset om man er ung, som du vælger at nævne.
Det kan kræve flere behandlinger, at komme væggelus til livs. Men heldigvis løser vi i de fleste tilfælde problemet med to til tre behandlinger.
Da vi indgik aftalen med dig, aftalte vi i skulle betale med Mobile Pay. Det sparer bogholderen for arbejde og gør vi kan holde prisen nede. Det fremgår også tydeligt af vores hjemmeside.
Ja, det kan virke dyrt, hvis man fokuserer på timelønnen. Men i dag har vi små servicevirksomheder enorme udgifter til Google, som er det eneste sted, der kan skabe kontakt mellem kunde og leverandør. Vi arbejder 10-12 dage, hver måned for at betale Google for at kunderne kan få kontakt, inden vi begynder at tjene penge. Der er desværre kun kunderne til at dække den udgift. I gamle dage kunne virksomheder komme i kontakt med kunderne i den gule fagbog med en pæn størrelse annonce til 5.000,- om året, som kunne holde virksomheden i drift. I dag bruger vi de travle dage det samme beløb på kun en dag. Ja, det er et meget skræmmende monopol Google har skabt sig. På hver eneste Google side globalt, er der kun plads til 4 annoncer inden for hvert søgeord. Det er helt galt og tvinger prisen op i et aktionssystem. SOS Skadedyr betalte i år 2016 over en million kr. til Google for at få kontakt til dem, der har brug for vores hjælp. Tjek gerne vores omsætning på Virk.dk

Meget professionel betjening

Meget professionel betjening .
Du bliver grundigt orienteret om hvad der skal gøres for at få løst problemet.
Arbejdet bliver udført som det er blevet aftalt med arbejdstidspunkt og pris.
En fornøjelse.

10 de setembro de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Meget serviceminden og høflig ung …

Meget serviceminden og høflig ung medarbejder med ja hatten og "selvfølgelig adityden på". Der skal egentlig så lidt til, for at man føler at opgaven er godt udført. Husk dét Please

9 de setembro de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for god råd og vejledning omkring …

Tak for god råd og vejledning omkring væggelus i udlandet og follow på hjemmefronten. Jørgen gav sig god tid til at give os service.

26 de agosto de 2017

Resposta da Sos Skadedyr

Kære Torben og familie. Tak for anmeldelsen. i må som sagt meget gerne vende tilbage til os med hvordan det er gået, så vi kan måle på værdien og resultatet af vores vejledning. Vi håber I slipper for væggelus hjemme. MVH Jørgen Sos Skadedyr.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bekæmpelse af myrer ved gangparti og have

Bekæmpelse af myrer ved gangparti, terrasse og sokkel. Det var nødvendigt med behandling af 2 omgange inden det ønskede resultat var opnået. Nu er der ingen myre

16 de agosto de 2017

Resposta da Sos Skadedyr

Kære Jeanne, tusinde tak for din anmeldelse. Den varmer i en tid, hvor selv vi skadedyrsfirmaer til tider slås en ulige kamp mod myrerne. Det har været det største myre år i 15 år og nye stramme regler gør, at bekæmpelsemidlerne ikke er så effektive som for få år siden. Vi har dog stadig flere og nye gode produkter til rådighed og vi bruger al vores erfaring for at hjælpe vores kunder. Vi glæder os over I nu er myrefri.

Classificada 5 em 5 estrelas

At bruge SOS-skadedyr var et godt valg

At bruge SOS-skadedyr var et godt valg. ringede og forklarede mit hvepse problem, ingen problemer blev der sagt i telefonen, næste dag var der taget hånd om det. tak for den hurtige hjælp.

16 de agosto de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Bekæmpelse af myrer ved gangparti

Bekæmpelse af myrer ved gangparti, terrasse og sokkel. Det var nødvendigt med behandling af 2 omgange inden det ønskede resultat var opnået. Fuld tilfredshed i forhold til prisen.

4 de agosto de 2017
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais