Kære Ann-Sophie Du har vist misforstået vores situation, jeg stod og ventede i kø ved kassen, min mand skulle bytte noget og ja det fik han. Det var måden fru købmand håndterede det på der chokere... Ver mais
A empresa respondeu
Spar på Carl Jacobsens vej 19L i Valby formår kontinuerligt at sætte skilte med priser og tilbud op på diverse varer, men tager fuld, eller højere, pris for dem ved betaling. Man går derfra med fo... Ver mais
A empresa respondeu
Købte 2 stjerneskud i dag hos SPAR Tikøb. Det kan vi varmt anbefale, de var fantastisk gode. Alle ingredienser var gennemført ned til mindste detalje. Vi kommer gerne igen, en dejlig butik med kæmpe u... Ver mais
A empresa respondeu
Ulovligt reklame/tilbud! I Spar tilbudsavis står der at jeg kan købe maks. 4 pk. plantebaseret Lurpak smør. men når jeg kommer til forretningen i Borrevejle, ved Gevninge, så har de ikke varen.... Ver mais
A empresa respondeu
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 91% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Jeg så at man kunne få 20% rabat på sit første køb, hvis man downloadede Spar's app.
Det gjorde jeg, tilmeldte mit Dankort, aktiverede velkomstrabatten - og læste grundigt hvilke produkter tilbuddet ikke gjaldt og at rabetten automatisk ville blive trukket, når man brugte det tilmeldte betalingskort.
Det SPAR glemmer at fortælle er, at man ikke kan bruge Dankortet på mobilen. Jeg betalter altid via mobilen - der har samme Dankort tilknyttet.
Jeg fik så ingen rabat - igen læser jeg - kontakt kundeservice hvis det ikke virker.
Stadig optimistisk kontakter jeg Spar via mail - de svarer 1 døgn senere - efter at jeg har sendt både kvittering og betalingsbevis fra mobilen.
MEN - deres elendige app virker ikke med mobilbetalinger - OG de kan/vil ikke give mig rabatten, men jeg kan jo bare handle igen og betale med mit fysiske kort og få rabatten.
Jeg tror bare Spar glemme kunden i denne proces - og er overbevist om at deres system er godt nok.
Det er det IKKE! Jeg kommer ikke til at handle i Spar igen - hverken med eller uden app. Der findes langt, langt bedre butikker og app-løsninger derude.

Resposta da Spar
Spændende udvalg! Stoppede i Spar på vej hjem fra Skagen og det var en velplejet og spændende butik :)

Resposta da Spar
VÆRSTE KØBMAND NOGENSINDE, vi kommer i spar doravej for at hente et moppesæt (havde fået ordre nummer) når vi så ankommer til butikken leder de efter sættet i 10 min og kommer tilbage og fortæller de ikke har det?

Spar Blåvand
Roder og virker slidt.
Og igen i dag tom!!
Derudover højt prisniveau i forhold til
Øvrige butikker i byen.

SPAR HORNSYLD
ofte mangler der tilbudsvarer!
Uddeleren burde pakke kone og ejendele og ta tilbage til middelfart hvor han kommer fra og blive der!
Aldrig har jeg før oplevet en uddeler der er så arrogant,og nedladende overfor unge arbejderne! Han udnytter ungarbejdere,og dem omkring de 18, han aner ikke hvad kundeservice er,han trækker absolut ALT ned ved at være en del af den butik

Resposta da Spar
At man i Ryslinge, vægter optælling af (gamle Erna's) sparegris tungere, end at ekspedere forrige kunde færdig, kan undre...
I skylder en fransk hotdog..
Og det brød, som nu får en tvebak til at se saftig ud, bør nok kyles ud.

Resposta da Spar
Husk at informerer medarbejderen - han har vist været på 3 ugers ferie. Mødte ham i går og stadig en nonchelant fed fyr. "Mor jeg er på arbejder, så må ringe senere". Os gamle kender det
Snak lige med chefen og giv medarbejdren ros. Jeg må måske tage et billede af ham. Han er sku ikke genert
Og PS butikken virker stadig som en sommerferie butik i Nørre Snede - de gode er nok i Hornbæk
SPAR SKEJBYEN.
Jeg har flere gange handle hos den lokal Spar Skejbyen. Kamma Klitgårds Gade, Risskov
Jeg synes ikke selve butikken er god. Ligner en butik i sommerlandet med øl, sodavand og billig plastik udenfor. Hvad har de lokale behov for? En plastik skovl, elendige skrammel som forretninger tror at alle børn har behov for i sommerlandet
Vi er i et boligbyggeri tæt på Aarhus. Vist 700 lejligheder i nybyggeri med masser af unge mennesker. Sku da pinligt
Men, men - jeg har fundet min favorit kassemedarbejder.
En ung fyr, en service fyr, en udadvendt gut. Lun, morsom med stil
Spar. Jeres medarbejder går i skole. Han søger ikke job i Spar efter skolen.
Glæd jer over at I har denne medarbejder.
Jeg kender ikke kasse medarbejderens navn.
Jeg blev betjent kl 17 den 24.7
SPAR. Kontakt medarbejderen og giv ham ros og klap. Han et en gave til Spar og Aarhus.
Jeg håber I kan finde medarbejder og overbringe rosen. Han fortjener det

Resposta da Spar
Martin, en ansat der bør anerkendes !
08.00 ankom jeg til SPAR Wandalscenteret i Svendborg. Skulle af med en stor portion pant. Den unge Martin sad på hug og meget omhyggeligt, rengjorde deres pant tromle. Ret hurtigt reagerede han på mig og selvom jeg ytrede at jeg havde tid nok. Insisterede han på at lave et break. Så jeg kunne komme af med mit pant “og der kommer jo nok også andre” som han ganske givet har ret i.
“Ved du hvorfor” spurgte jeg ?
“JA, fordi maskinen altid fungere” svarede Martin.
“Ved du hvorfor” spurgte jeg så’en lidt spydigt ?
“JA, fordi vedligeholder den og passer på den” svarede Martin KONTANT og med stolt stemme.
Det var TYDELIGT at vi her har med en ansat at gøre, der er meget ærekær over sit job, nyder det og i den grad. Føler mentalt ejerskab over SPAR’s værdier. Han hjalp mig afslutningsvis med både at tage min klamme pose, trykke min talon ud og overlevere mig den 😳😳😳
Jeg kunne ikke nære mig overfor butikschefen, Lennart. Da jeg gik forbi ham i butikkens vindfang. Som han i øvrigt lige var igang med at shine op.
“Ham den unge mand du har ude i flaske indleveringen, ik ?” Sagde jeg. Hvorefter Lennart PROMPTE sagde, “ja, han er fantastisk, ik ?”
Så jeg er slet ikke i tvivl om, at butikschefen VED hvilken FANTASTISK medarb. han har i sin stab.
Håber SPAR Danmark også ser det. Så kan jeg kun håbe på, at de efterflg. anerkender Martin med en god flaske vin eller 3 romkugler fra verdens bedste bager, Jacob hos “Thurø bageren”
Bliver SÅ GLAD INDENI, når det hænder man render på en butiksansat som Martin. Dyb, dyb respekt herfra 👊🏼
De sommerligste hilsner
Jens R. Hansen

Spar i Hobro
Jeg ringede til SPAR i Hobro, for at høre om en GLS pakke der skulle tilsendes en kunde stadig lå i butikken hos SPAR i Hobro da kunden ikke havde afhentet den- En ualmindelig uforskammet dame (Der viste at være Spars indehaver ) sagde at hun ikke kunne tage sig af den slags da hun havde andet at tage sig til- Jeg har ALDRIG i som mange årig GLS kunde oplevet en sådan uforskammet opførsel der sluttede med at denne "Dame" smækkede røret på. Efterfølgende da jeg talte med vores kunde der skulle have pakken kunne jeg forstå at omtalte "Spar dame" er almindelig dårlig kendt i Hobo for sin uforskammede måde at opføre sig på- Det viste sig senere ( Da vores kunde tog til SPAR I HOBRO) at pakken stadig lå til afhentning, og kunden gik således ikke forgæves.

Resposta da Spar
Det var IKKE kassedamen skyld vil jeg starte med at sige. 2 gange gjorde hun kolleger klart at en person ventede
ved udlevering af pakker. 10 min stod jeg og ventede og ingen reagerede. Spar i Glostrup
Helle p

Resposta da Spar
Bestilte salatbord til 22 mennesker... 2 foliebakker😡 den ene med pasta og lidt snittet rødkål den anden en ganske alm grøn salat tilsat mosebølle bær og 2 italienske dressinger til 14 kr pr flaske og tre mikrobrød. 1100 kr???!!!!!! Svineri.luk den kæde .det er fuldstændig til grin.
Det drejer sig om spar i koldby Thy. 7752 snedsted. Har billed dokumentation men det kan åbenbart ikke lade sig gøre at gi syn for sagen👎👎

Resposta da Spar
Spar I Brejning er et hjernedødt dårligt sted at handle og de beskylder folk for tyveri selv om man ikke har gjort noget så ganske enkelt ganske enkelt et hjernedødt dårligt sted der er et ondsvag personale der så et frygteligt sted med hjernedøde personale

Resposta da Spar
Jeg købte et franskbrød i dag Spar på Kastetvej i Aalborg og betalte fuld pris gik ud fra at det var frisk men da jeg kom hjem viste det sig at det var fra i går ..Ringede og fortæller dem at det var gammel det brød så vil han have at jeg skulle komme med det så han kunne se om jeg talte sandt .. Fortæller ham at jeg bor 30 km fra købmanden frem og tilbage og det vil koste mig 40 kr i benzin..men det var han da åbenbart ligeglad med..At han gidder og have dårlig ry istedet for at sige at jeg kunne hente et nyt når jeg kommer der ud igen

Bij Spar city Alkmaar.
Pak shag gekocht maar was zo oud was niet te roken bahbah en was nog oude prijs.
Ik heb hierover op gebeld ja kon niet was fabriek fout!
Later beweerde dat niet bij de Spar City Alkmaar was gekocht.
Vriend later terug gegaan en we worden gewoon voor leugenaar uit gemaakt ongelijke!
De Baas en Manager wilden ook geen beelden terug kijken.
Ik ben hier erg boos om.
Onbeschofte lui en service!
Nooit rookwaar kopen daar dus!

Resposta da Spar
Spar Kerteminde må være en af rigets hyggeligste købmandsbutikker. På en overbevisende måde formår købmanden og hans smilende personale at kombinere en historisk stemning med nutidige konkurrencedygtige priser.
Mage til imødekommende mennesker, og mage til ordentlighed, indbydende atmosfære og et kæææmpe varesortiment skal man altså lede længe efter.
Spar Kerteminde er en kæmpe oplevelse....bravo!

Resposta da Spar
Utile pour se dépanner avec quelques rares articles. Sinon, prix tres excessifs, allant du simple au double dans certains cas par raport à d'autres enseignes. Une enseigne qui profite largement de l'inflation, qui chez elle, n'est pas de 5%, mais de 100% sur certains articles basiques.

Resposta da Spar
De har alvorlige hygiejneproblemer, og man risikerer madforgiftning. Tjek deres varer grundigt, da de fleste af dem er udløbet. Bagerafdelingen er fyldt med insekter og gammelt brød, som sikkert har stået der i flere dage. En virkelig dårlig oplevelse. 🤢

Resposta da Spar
Spar Skælskør kan ikke printe UPS labels,til trods for appen (UPS) henviser dertil. Det er en dummer - Det er evt ikke Spars skyld, men enormt spild af en længere køretur.

Spar i Nr. Bjert
Jeg har købt 'to good to go' fra butikken. Alle varer løb på dato den dag, det skulle afhentes og en pakke oksekød var grå og råddent.
Der er ikke en gang mulighed for at putte varene i fryseren, da det løb på dato samme dag.
39kr for noget de ligeså godt kunne have fisket op fra containeren..

Resposta da Spar
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.