Kære Ann-Sophie Du har vist misforstået vores situation, jeg stod og ventede i kø ved kassen, min mand skulle bytte noget og ja det fik han. Det var måden fru købmand håndterede det på der chokere... Ver mais
A empresa respondeu
Spar på Carl Jacobsens vej 19L i Valby formår kontinuerligt at sætte skilte med priser og tilbud op på diverse varer, men tager fuld, eller højere, pris for dem ved betaling. Man går derfra med fo... Ver mais
A empresa respondeu
Købte 2 stjerneskud i dag hos SPAR Tikøb. Det kan vi varmt anbefale, de var fantastisk gode. Alle ingredienser var gennemført ned til mindste detalje. Vi kommer gerne igen, en dejlig butik med kæmpe u... Ver mais
A empresa respondeu
Ulovligt reklame/tilbud! I Spar tilbudsavis står der at jeg kan købe maks. 4 pk. plantebaseret Lurpak smør. men når jeg kommer til forretningen i Borrevejle, ved Gevninge, så har de ikke varen.... Ver mais
A empresa respondeu
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 91% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Jeg kom ind i den lokale Spar ved København Syd station og troede jeg betalte de 41 kr med telefonen.
Imidlertid virkede kortet ikke og ekspedienten , formentlig bestyreren råbte efter mig at jeg ikke havde betalt og det var galt.
Jeg bad ham tale pænt og lovede straks at betale med et andet kort.
Blev behandlet som en kriminel og det handlede om 41 kroner.
Virkelig dårlig adfærd

Resposta da Spar
Vi var i Spar i Gevninge. Vi havde købt en ribeye steg, men som viste sig at være fordærvet. Vi kørte ned i butikken, og der var super service, og god løsning, så vi fik rigeligt kød med tilbage til festen.
Det er ikke en fejl af butikken, for det er jo ude af deres hænder hvad der sker i vakuum pakkede varer.
Det der gør forskellen er hvordan man håndterer det, og det her var til UG!

Resposta da Spar
Mig mand og jeg er kommet hjem fra nogle gode uger i sommerhus. Vi var forbi jeres SPAR i Grenå en lørdag, hvor der var lidt kamp om at få en parkeringsplads. Vi fandt godt nok også ud af, hvorfor der var så mange mennesker. Sikke en oplevelse. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har sparet så mange penge, når jeg har handlet dagligvarer ind. Der var simpelthen så travlt, og personalet styrtede rundt, men de havde bare styr på tingene, og alt kørte som det skulle. Sikke søde og rare de var til at hjælpe.
Det er ikke sidste gang vi kigger forbi den butik, hvis vi er på ferie i området.

Resposta da Spar
unreasonably expensive prices, many products are not available

Resposta da Spar
Nu er det anden gang jeg kører fra Nexø til Aakirkeby spar, og har sagt ja tak til tilbud, fået bekræftelse, og så er der ikke det jeg har bestilt, øv øv. Ville give nul stjerner, desværre ikke muligt🤬

Resposta da Spar
Vores lokale spar har den værste kundeservice.
Der er kun uvidende unge mennesker på arbejde om eftermiddagen /aften og i weekenden.
Handler der mindst muligt.

Resposta da Spar
Spar ved Helsigør er forfærdeligt kundeservice  er langsom de har ikke styr på deres medarbejdere og styr på kasserne forfærdeligt   aldrig kom her !!!

Resposta da Spar
Pensen gekocht en onmiddellijk ingevroren. Na twee dagen deze uit de vriezer genomen te hebben, nauwelijks ontdooid en op de gril gelegd blijken deze overduidelijk bedorven te zijn! Te oordelen naar reuk en smaak!!

Resposta da Spar
🤩 så flot en butik, så god service, smilende personale. Er så glad for vores nye SPAR i Helsingør. Den kommer vi til at bruge 100% og sikke et udvalg af varer. Vi siger stort velkommen😁

Resposta da Spar
Altid pæn og rydelig butik med godt udvalg og næsten altid et nyt tiltag undervejs

Resposta da Spar
Der er kommet en Spar købmand her i Tommerup Stationsby i august. Normalt plejer jeg ikke at handle der, men prøvede til i dag. Personalet i forretningen ville ikke hilse på mig og kassedamen ønskede mig ikke en god dag.
De ved vel at jeg handler i Rema 1000 sædvanligt, alt drejer sig om penge.
Men en venlig gestus som at ønske en god dag er vel ikke for meget forlangt.
Desuden synes jeg at Spar er alt for dyr at handle i, den er ligeså dyr som SuperBrugsen.

Spar Tornebakken 8240Risskov
Man får lyst til at handle et andet sted end netop her, når man gang på gang ser alle deres mere eller mindre visne blomster uden for butikken. Et trist syn! Og uprofessionelt også
Andre supermarkeder her i kvarteret kan godt finde ud af det…jeg ved det ærger mange, og kundegrundlaget her er jo også overvejende havefolk. Påtaler man det, bliver det sjældent modtaget venligt eller efterfulgt af handling/ vanding….

(SPAR Åstrupvej Aalborg)
Her SKAL der laves om til LIDL !!!
Spar er simpelthen for LILLE og for FATTIG til alle de mennesker der bor her - ligeledes deres personale og leder er for uprofessionelle, umodne, agressive og uvenlige mod deres kunder!!!!
Både medarbejder og leder har flere gange været grove og haft uacceptabel opførsel mod deres kunder!!! 👎

Resposta da Spar
God service fra personalet, og et godt bredt varesortiment. SPAR i Vollsmose, som jeg handler hos 2-3 gange ugentligt, har nogle gode tilbud. Har købt en badevægt til kun 99,-, samt et par sutsko (Kinasko). God legetøjsafdeling, grøntafdeling, og et godt udvalg af kager. Deres bakeoff-rundstykker er virkelig gode. Og hvis man skal give en gave til nogen, har butikken et stort udvalg. Da der er ca. 6-7.000 arabere og afrikanere i Vollsmose, har butikken også et mindre udvalg af specialiteter, som supplement til de tyrkiske og arabiske specialbutikker i Vollmose-centret. Der er også et lille Cafeteria, hvor man kan købe en eksotisk ret. Fra 1973-1990, havde Vollsmose-centret en forrygende omsætning, med mange specialbutikker, banker, posthus, sko-butik, boglade, biograf, bagere m.m., samt stort Cafeteria.

Resposta da Spar
Installerede i går deres App for at få de 20% i velkomstbonus.
Men da jeg så har betalt, finder jeg ud af, at det gælder ikke fungerer UDEN fysisk betalingskort, og det har jeg ikke. Jeg bruger altid kontaktløs betaling.
I butikken fik jeg så at vide, at sådan har deres App fungeret helt fra start 🤔
Hvorfor er Spar ikke kommet videre i teknologien. ?
Sørgeligt og dårlig stil, når andre butikker kan få deres App til at modtage kontaktløs betaling
Så nu afinstallere jeg bare Appen igen. Og måtte bare betale fulde beløb på 👎

Resposta da Spar
Det er sgu da tyveri på højlyst dag.
60 kr. for en lille pose med 21 tabs til opvaskemaskine 🤦♂️
Mine køb ved Spar bliver holdt på et absolut minimum 🤦♂️
Utroligt den butikkæde kan overleve.
Kan godt forstå der kun var 4 andre kunder da jeg var der

Spar Tved i Svendborg.
Ja...
Jeg hører ikke med til det negative råbekor..
Min Spar er hyggelig - og hørmedyr, som alle andre Spar - og sådan er det..
Det eneste jeg tuder over er....
Pigerne er møg dårlige til at smile.
Min jubel går til drengene, som i dén grad er kundevenlige.
Oooog HURRA for billigere kager..😜

Resposta da Spar
Vil du have friske råvare, rene hylder og hurtig service? Så skal du IKKE handle her. Der er mug på deres frugt og grønt dagen efter. Hver gang. Uden undtagelse.

Resposta da Spar
SPAR; Sylows Alle 17, Frederiksberg. Ligger tæt på Biografen, Frederiksberg Biblioteket, CBS, bag om Frederiksberg Center. En virkelig god købmand, rent og pænt, har det hele og mere til, virkelig godt smørrebrød og sandwiches. Anbefales

Resposta da Spar
Mest elendige app og kundeservice.
Ingen velkomstrabat, ubrugelig app og dårlig kundeservice.
SPAR reklamerer med 20% rabat på sit første køb, hvis man downloadede Spar's app.
Jeg downloadede app'en, tilmeldte mit Dankort, aktiverede velkomstrabatten - og læste at rabatten automatisk ville blive trukket, når man brugte det tilmeldte betalingskort.
Man kan så bare ikke kan bruge Dankortet/Visakortet på mobilen. Jeg betalter altid via mobilen - der har samme Dankort tilknyttet. Det glemmer SPAR blot at oplyse om.
Jeg fik så ingen rabat - jeg skal kundeservice hvis det ikke virker, skriver de selv.
Optimistisk kontakter jeg Spar via mail - de svarer 1 døgn senere - efter at jeg har sendt både kvittering og betalingsbevis fra mobilen.
MEN - deres elendige app virker ikke med mobilbetalinger - OG de kan/vil ikke give mig rabatten, men jeg kan jo bare handle igen og betale med mit fysiske kort og få rabatten.
Jeg tror bare Spar glemme kunden i denne proces - og er overbevist om at deres system er godt nok.
Det er det IKKE! Jeg kommer ikke til at handle i Spar igen - hverken med eller uden app. Der findes langt, langt bedre butikker og app-løsninger derude.

Resposta da Spar
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.