Spejder Sport Opiniões

18 961
TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og viden om produkterne. Fik super service i butik, og fik hjælp med at finde min varer i anden butik, som jeg kunne hente lige efter. Super hjælp med at finde de perfekte vandres... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

SPEJDER SPORT SILKEBORG. At købe de perfekte vandrestøvler er en jungle, og jeg har ofte købt de forkerte med knæproblemer til følge. Men i Silkeborg hos Spejder Sport mødte jeg en medarbejder,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Skulle have vandrestøvler . Fik dem og fik at vide , at jeg kunne prøve dem hjemme og indenfor . Gjort og kunne straks mærke at de var for store. Kom tilbage og måtte prøve mindre str. Ikke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode produkter til fair pris og leveret til tiden. Min indbakke er i forvejen ved at revne, og det er måske ikke her, at mit ønske skal rettes til, men jeg ønsker ikke svar på denne anmeldelse, t... Ver mais

Informações sobre a empresa

6. Loja de roupa desportiva

Sobre Spejder Sport

Escrito pela empresa

Udstyr til eventyr siden 1945

Siden vi grundlagde Danmarks første og største kæde af outdoor-butikker i ’45, har vi vidst at det rette grej gør forskel, når naturen viser tænder. Derfor vil du altid møde erfarne og passionerede friluftsmennesker når du besøger din lokale Spejder Sport, hvor vi kan hjælpe dig med grej til alle dine ture og udendørs eventyr.

Grej og udstyr

Populære mærker

Vær med til at gøre en forskel

Når du handler i Spejder Sport bidrager du til, at børn og unge får en rygsæk fuld af oplevelser, de kan bruge resten af livet. Vi er 100 procent ejet af Det Danske Spejderkorps og derfor går hele udbyttet til spejdernes aktiviteter. Derfor gør det en forskel når du vælger Spejder Sport.

Hos Spejder Sport får du:

• De varer du køber på SpejderSport.dk kan du bytte 30 dage efter modtagelsen. Både ved returnering til vores webshop eller i vores butikker.
  • Levering i Danmark er gratis, hvis du køber for over 499 kroner. Køber du for mindre, koster det kun fra 19 kroner. Du kan også vælge at få leveret gratis til en af vores mange butikker over hele landet.
  • Hurtig levering

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 58% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

(18 961)

781 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Find jeres spejdere igen

Efter rigtig mange års trofast brug af Spejdersport og ikke mindst det udvalg der har været at byde på, er jeg nu så skuffet at alternativer til køb af friluftsustyr står for døren.
Udvalg mangler. Ekspertise mangler. Udvalget mellem fra Nice to have og need to have findes ikke mere.
Tusind tak til Johan fra Rødovre, der kunne sætte den retning, som desværre mangler nu!!!

27 de setembro de 2026

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais