Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super kundeservice den oprindelige ordre kom hurtigt - Desværre lavede jeg selv en fejl, da jeg skulle returnere en del af ordren, men fik løst problemet med fin service fra Friluftsland

Classificada 1 em 5 estrelas

The worse service then any other shop, København afdeling. Specially in the shoes department, completely disrespectful and unwilling to help each time, is like they don’t bother to use their time on... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlet hos Friluftsland i Randers flere gange og senest i dag købt nye vandrestøvler i butikken i Brødregade. Oplever en service og hjælpsomhed fra personalet langt ud over det sædvanlige. Gå try... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamentos e roupas para actividades ao ar livre
  2. também em
  3. Desportos de aventura
  4. Loja de artigos desportivos

Escrito pela empresa

Fri fragt over 799,- Hurtig levering Landsdækkende butikskæde Friluftsland startede i 1980 og er en landsdækkende kæde der sælger outdoor udstyr og beklædning. Godt produktkendskab og medarbejdernes egne friluftserfaringer, giver kunderne tryghed og kompetent vejledning ved valg og køb af nyt tøj og udstyr. Vores butikker byder på udstyr, grej og beklædning til det aktive liv i naturen – og på rejser. Vi udvælger kun produkter af høj kvalitet, som vi selv importerer fra de bedste producenter. Du finder alt fra jakker og vandrestøvler til soveposer og Trangia-sæt. Køb tøj og udstyr Liggeunderlag Sovepose Vandrestøver Rygsække Populære mærker Fjällräven Patagonia The North Face Trangia

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

3,1

Todas as opiniões

19 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Herning butikken

Var på besøg i Herning butikken fordi de havde gode 20% rabat i følge reklamer. Men var en rigtig trist oplevelse. Blev mødt af det mest snobbet personale jeg nogen sinde har oplevet. Ingen tilbud om hjælp til at finde produkter eller noget. Blev bare mødt med "blikket". Ville Kigge efter fjälräven bukser til min datter, forudbestille den ny fjällräven keb rygsæk der kommer til foråret og købe en vinter dun sovepose. Alt i alt vare for over 7500kr til sammen. Men endte med ikke at købe noget som helst efter den oplevelse, og demonstrativt tog billeder af bukser osv i den rigtige størrelse så jeg kan købe dem online, og undgå at smide penge i den butik. De får to stjerne fordi de trodsalt havde lidt forskellige bukser på hylderne, som jeg lod min datter prøve. Men udvalget af kun 2-3 soveposer udstillet, og en plakat med resten af modellerne der kunne bestilles hjem var skuffende. Samt at der kun var 2 rygsække udstillet når de skulle forstille at være officiel Fjällräven forhandler.

4 de outubro de 2026

Super kundeservice

Super kundeservice

22 de setembro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Fin fysisk butik med stort udvalg men…

Fin fysisk butik med stort udvalg men ekstremt dårlig kundeservice.
Havde købt et par Frilufts Ocoa Zip off bukser som efter en enkelt gangs almindelig brug på en vandretur var fnulrede/slidte på bag og mellem lår som om de var brugt i årevis. Ekspedienten var enig i at det så mærkeligt ud og sendte dem til reklamation. Fik efter 14 dage en mail om at nu var min vare repareret. Man havde valgt at fjerne fnuller uden overvejelser om hvordan de bukser ser ud næste gang de bliver brugt. Samt hvordan holdbarheden er når de skal massivt affnulres efter hver brug. Kundeservice oplyste at han altså også havde tøj der hurtigt gik i stykker og at det kunne man forvente og jeg blev stillet videre til butikken da han jo ikke havde set bukserne. Her blev der også argumenteret for at tøj godt kunne blive grimt og ødelagt efter en enkelt gangs brug og at måske havde der siddet en rygsæk (på hele bagen, bagside og mellem lår). En naturlig reaktion ville jo være: "den vare vi sælger er da af for dårlig kvalitet. Den reklamerer vi ved firmaet. Du må få en tilsvarende vare til samme pris." Men jeg blev oplyst at en reklamation af dårlig kvalitet åbenbart kun er syninger og lynlåse og ikke stoffets kvalitet.
Efter en længere diskussion om kundeservice endte ekspedienten med at acceptere et tilgodebevis hvilket er eneste grund til 2 og ikke 1 stjerne. Det bliver ikke den butik jeg handler igen. Jeg stoler ikke på, at jeg er sikret hvis varen er i stykker.

18 de setembro de 2026

Friluftsland Field’s

Dette er sket 8/8/26
Jeg tror, det er virkelig længe siden, jeg sidst har oplevet så dårlig kundeservice i en butik som i dag.

Det hele startede med, at jeg kom ind i butikken for at kigge efter en Arc’teryx-jakke.

Jeg blev mødt af en ung medarbejder, som umiddelbart virkede flink nok, men han fremstod desværre ikke særlig serviceminded. Flere gange, når jeg stillede spørgsmål, fik jeg en følelse af, at jeg blev set på, som om mine spørgsmål var dumme. Jeg valgte ikke at gøre et stort nummer ud af det, men fortsatte med at spørge ind til jakken, hvilket jeg mener er helt rimeligt, når man overvejer at købe en jakke til omkring 4.000 kr.

Da vi kom op til kassen, besluttede jeg mig egentlig for at købe jakken. Her fik jeg så at vide, at jakken burde vaskes efter hver gang, den havde været brugt på en hikingtur. Det lød meget overdrevet i mine ører og som et unødvendigt spild af vand. Det endte faktisk med, at jeg gik fra butikken uden at købe jakken.

Derudover oplevede jeg, at mere detaljerede spørgsmål om produktet stort set ikke kunne besvares. Jeg forventer selvfølgelig ikke, at alle medarbejdere kan redegøre for alle tekniske detaljer, men når man sælger produkter i den prisklasse, bør der som minimum være en grundlæggende viden om de varer, man rådgiver kunder om. Jeg fik desværre indtrykket af, at rådgivningen primært byggede på personlige erfaringer med outdoor-tøj frem for egentlig produktkendskab.

Senere samme dag besøgte jeg en anden forretning, hvor de kunne fortælle mig, at de vaskeanvisninger, jeg havde fået hos jer, ikke var korrekte i forhold til den pågældende Arc’teryx-jakke.

Det er ærgerligt, for dette var mit første besøg hos Friluftsland, og oplevelsen gav desværre ikke et indtryk, der giver mig lyst til at handle hos jer igen. Jeg håber, I tager feedbacken konstruktivt, da den er ment som en ærlig beskrivelse af min oplevelse som kunde.

8 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Really bad attitude and help with customers

The worse service then any other shop, København afdeling.
Specially in the shoes department, completely disrespectful and unwilling to help each time, is like they don’t bother to use their time on customers. Just playing smart. Completely ridiculous, you should send your workers back to school, actually problems comes always from the top. The director should go back to school, hohoho.

24 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Forfærdelig outlet i Ringsted!!

Forfærdelig outlet i Ringsted!!!
Varerne bliver ikke prismærket og man skal så kigge på skilte hvor de hænger alle mulige andre varer.
Brugte 1 time på først og købe et par bukser der ikke var sat ned for at returnere, spurgte en medarbejder om et andet par der så var sat ned men gik ind til en anden pris oppe ved kassen.
Den første gang nævnte jeg for medarbejderen at skiltene var meget misvisende og åbenbart så misvisende at de ansatte heller ikke kan finde ud af det.
Virkelig dårlig service!

28 de fevereiro de 2026
logótipo da Friluftsland

Resposta da Friluftsland

Hej Gry
Tak for din anmeldelse omkring vores åbning i Ringsted butikken. Det var en super travlt dag med mange kunder forbi og en del der lige skulle kører ind, så derfor kunne man også opleve lidt ekstra forvirring.
Men prøv at komme forbi igen så vil du oplever at der er kommet bedre styr på tingene, nu der heller ikke er så man kunder af gangen.
Mvh
Jakob
Kundeservice.

God service og forståelig personale 5/5*

Jeg har handlet hos dem, et par gange før hvor alt altid har været i top!

Ved min sidste webordre fik jeg sendt en sok for lidt, men det fiksede de hurtigt, så jeg havde et helt nyt par sokker dagen efter

5/5* og kudos til Kolding butikken!

5 de fevereiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg bor tæt på den fysiske butik i…

Jeg bor tæt på den fysiske butik i Kolding, men vælger som regel at handle online. Den kvindelige leder i butikken har en ret uvenlig og nærmest vred attitude. Selv om jeg flere gange har købt dyre ting i butikken (ikke at prisen gør nogen forskel!), har jeg oplevet hendes facon som ret ubehagelig. Dette ligger et halvt år tilbage, for jeg går ikke ind i butikken længere.

30 de junho de 2025

Nem bestilling

Jeg bestilte en hue, trøje og sokker fra mærket Aclima og jeg elsker mine nye uldsokker, jeg fryser mine fødder meget og især når jeg er hjemme om vinteren, ofte så meget at jeg får ondt i mine fødder, men de nye uldsokker fra Aclima holder på varmen og smerterne er pist væk, jeg er blevet fan af det tøjmærke, Sikke en fantastisk kvalitet, trøjen er virkelig lækker og blød.
Lidt lang leveringstid men produkterne var også i restordre, men de kom dagen efter jeg fik mail på de var afsendt. Jeg vil helt klart handle Aclima produkter fra dem igen.

15 de janeiro de 2026

Ved Nørreport

Virkelig elendig og aldersdiskriminerende kundeservice. Jeg skulle bytte en julegave til en anden farve, da klokken var tæt på lukketid får jeg, i en sur tone, at vide at det havde de ikke tid til, men at jeg kunne få et tilgodebevis. Ind kommer en yngre kvinde, som spørger om de har svampeknive, ja dem vil de gerne vise frem og går afsted ind i butikken. Server simpelthen under al kritik!

14 de janeiro de 2026

Super duper

Super, købte to hatte og returnerede én af dem, det gik helt fint :)

12 de janeiro de 2026

Modtog en beskidt Arcteryx jakke

Modtog en beskidt Arcteryx jakke, der var krøllet ned i en forsendelsespose.
Naturligvis forventer jeg en ren og ny vare, der er behandlet ordentlig ved afsendelse.
Den bliver returneret - og tænk, om de var lige så hurtige til at tilbage betale mine penge, som de var til at hæve dem. Hvad de gjorde længe inden jakken overhovedet fik label.

8 de janeiro de 2026

Friluftsland webshop.

Friluftsland webshop.
Bestilte en vare d. 6.12.2025. levering 7-9 dage. Nu dag 13 og en kontakt til shoppen, er den stadig ikke leveret, men vi har dog fået besked om at den er på vej. Dog betyder det ikke nødvendigvis at den er sendt. Så p... Irriterende at vi ikke ved om vi skal ud og købe andet til julegave. Nej, hvis gaven skal bruges til bestemt tid, vil jeg fraråde denne shop.

19 de dezembro de 2025
logótipo da Friluftsland

Resposta da Friluftsland

Hej Annegrethe
Jeg kan se at pakken blev sendt fra vores lager d. 18 dec. og du hentede den i pakkeshoppen d. 20 dec. Så den kom frem før jul som vi havde lovet.
Der har været travlt i december og derfor tog det et par dage udover de forventede 7-9 hverdage.
Mvh
Jakob
Kundeservice.

Friluftland Aalborg

Friluftland Aalborg
God og hurtig ekspedition

Fik bestilt den forkerte jakke (min fejl). Friluftland bestilte hurtig og nemt den rigtige jakke hjem og prismatch fra anden udbyder👌🏼

2 de dezembro de 2025

Anbefalelsesværdig butik

Det var en god oplevelse at besøge Friluftsland på Vestergade i Odense C. Sælgerne er venlige og respekterer dine ønsker og behov. Man påduttes ikke en masse, som man ikke har brug for. Glæder mig til at komme igen.

26 de novembro de 2025

Dårlig kundeoplevelse😡helt vildt..

Dårlig kundeoplevelse😡
Super dårlig kundeoplevelse i FRILUFTSLAND i Århus
-købte i mandags for + kr. 3000.- en Patagonia trøje og vandrestøvler. Jeg kom hjem med støvler der var i 2 forskellige størrelser. (godt jeg lige prøvede dem inden jeg skulle rejse) - måtte tilbage til forretningen (bor 25 km. derfra) jeg fik støvlen byttet, uden så meget som "at beklage" eller tilbyde "et-eller-andet" - så måtte jeg selv lægge støvlerne i posen igen og forlade forretningen. Super dårligt! - Godt der er 2 andre "outdoor forretninger" inden for en radius på 10 meter fra FRILUFTSLAND i Århus. Dem vil jeg besøge næste gang der er kr. 3.000.- der skal fyres af

6 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og løsningsorienteret stab som altid

Jeg var inde forbi Friluftsland butikken på Frederiskborggade da jeg har en vandtæt dunjakke (dun + GoreTex skal) hvor lynlåsen desværre forvoldte problemer. Jakken var fra Norse Projects og derfor ikke købt i Friluftsland, men jeg har både handlet og fået repararet andet gear så mange andre gange derinde så jeg forestillede mig at de kunne hjælpe. Den søde ekspedient ved kassen tog fat i jakken og sagde at den kunne hun fint reparere og 10 minutter senere var den fixet. På kvitteringen stod der "Second life product" 50 kr. Jeg er vild med det! Levetiden af produktet forlænget, simpel løsning med et hurtigt fix på selve låsen, sød og venlig, og ikke mindst enormt løsnings orienteret. Fantastisk oplevelse og generelt altid en kæmpe fornøjelse at komme i butikken på Frederiskborggade.

14 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais