SportActives.dk Opiniões

4,8

Fuld tilfredshed herfra, alle mine bestilte vare blev sendt og modtaget til tiden, jeg returnerede også en cykeltrøje, som ikke passede, helt uden problemer, og har netop modtaget en trøje som passer... Ver mais

Super kundeservice Bestilte nogle gels, der var på tilbud. Da jeg modtog dem viste det sig at de ikke havde særlig lang holdbarhed, hvorfor jeg kontaktede dem. De beklagede fejlen og jeg fik staks va... Ver mais

Bestilte en løbesko til en fantastisk pris. Desværre var de ikke opdateret på halve nr. så jeg modtog en anden størrelse end bestilt og den var for stor. Kontaktede SportActives og de var meget forst... Ver mais

1. Loja de bicicletas
  2. Loja de acessórios para bicicletas
  3. Serviço de fitness e nutrição

SportActives.dk er en online shop med et bredt udvalg af beklædning og tilbehør til cykling. Vi ønsker at blive din foretrukne leverandør af tøj, udstyr til cykling, energiprodukter og rådgivning. Du finder alle de kendte mærker i shoppen og priserne er absolut konkurrencedygtige. Vores personale er faguddannet inden for sportsbrancen og er selv dedikerede udøvere inden for mange forskellige sportsgrene. Vi tilstræber altid at give en god og saglig rådgivning, hvis du har spørgsmål til vore produkter.

3 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fin service

Fin service - jeg var nødt til at returnere pakken fordi en anden havde købt det samme produkt som gave. Ingen problem - vejledning til at printe returseddel mm, så den kunne returneres uden at åbne pakken/ bringe den hjem.
Super service- kan anbefale firmaet.

3 de maio de 2021

Fint sted at handle

Fint sted at handle. Jeg bestilte og fik kort efter mine varer uden problemer, så der var ikke noget at sætte en finger på. Jeg kunne helt sikkert finde på at handle der igen.

22 de abril de 2021