Stierna Equestrian Sportswear Opiniões 483

TrustScore: 5 em 5

4,8

Som alltid grym kvalitet och passform, köpte Misty fleecejacka i min vanliga storlek xs och den passade jättebra. Använder Misty, Andromeda och Nova fleece hela tiden, de är bara så sköna och snygga.... Ver mais

A empresa respondeu

Jag är så fruktansvärt nöjd med produkterna jag köper från Stierna. Fleecen jag har därifrån har jag haft i 2-3 år nu och tvättat flertal ggr - är lika fin fortfarande!! Vinterjackan är första jacka... Ver mais

A empresa respondeu

Mycket trevliga kvalitetskläder med funktion och passform. Tyvärr väldigt dyra, men bra om man kan hitta på kampanj! Paketet kom fram inom utlovad tid, väl paketerat och fint hanterat. Jag köpte n... Ver mais

A empresa respondeu

Verkligen nöjd med mitt köp. Har innan haft jackor med knappar baktill som alltid går upp men eftersom denna har dragkedjor och inte delar på sig så öppnar sig inte jackan baktill. Sann i storleken... Ver mais

1. Loja de acessórios para equitação
  2. Loja de roupa
  3. Passeios a cavalo
  4. Loja de roupas de exterior
  5. Loja de roupas desportivas
  6. Loja de equipamento para cavalos

Escrito pela empresa

Stierna Equestrian Sportswear är ett svenskt varumärke som med innovativ design och tekniskt kompetens utvecklar produkter för aktiva ryttare. Vi kombinerar specialist kunskap från sport- och friluftsindustrin för att skapa ett sortiment av högkvalitativa ridkläder som låter ryttaren prestera optimalt.

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

Não respondeu a opiniões negativas

Excellent coat

Haven't used it outside yet , but it fits me very good . At first i thought it was only a rain coat , but it could be used in good weather also . Is also windproof . Has good zippered pockets . Open buttons on back and you have reflex . On front you have the skirt that protects against vind and rain you can button on when you open zipper . Very pleased . Great service at Stierna .

6 de março de 2026

Stierna Stella

Comfortable, nice looking, warm, breathable and absolutely waterproof product :-)

17 de novembro de 2025

Affordable & good quality

Affordable! Fast delivery! And the riding skirt is good quality!
Good experience.

18 de outubro de 2025

Stella vinterkappa

Köpte en kappa som endast höll en vintersäsong sen var den sliten i tyget. Hål i slutet på ärmen och slitet på armarna. Bra design på kappan men tyvärr dålig kvalitet.

24 de março de 2025

Really quick delivery

Really quick delivery. Well packed and product true to size and description. Quality material and good details

13 de setembro de 2025

I love my Storm Coat

I love my Storm Coat! 🤗

17 de agosto de 2025

Thank you, have a great day in the stable. Rgds Robert Team Stierna

Super fast delivery, fabulous jacket

Super fast delivery, ordered Friday evening and received Monday evening. Superb jacket, very happy.

8 de agosto de 2025

Good service

Delivery was good and fast.

28 de junho de 2025