Stierna Equestrian Sportswear Opiniões 483

TrustScore: 5 em 5

4,8

Som alltid grym kvalitet och passform, köpte Misty fleecejacka i min vanliga storlek xs och den passade jättebra. Använder Misty, Andromeda och Nova fleece hela tiden, de är bara så sköna och snygga.... Ver mais

A empresa respondeu

Jag är så fruktansvärt nöjd med produkterna jag köper från Stierna. Fleecen jag har därifrån har jag haft i 2-3 år nu och tvättat flertal ggr - är lika fin fortfarande!! Vinterjackan är första jacka... Ver mais

A empresa respondeu

Mycket trevliga kvalitetskläder med funktion och passform. Tyvärr väldigt dyra, men bra om man kan hitta på kampanj! Paketet kom fram inom utlovad tid, väl paketerat och fint hanterat. Jag köpte n... Ver mais

A empresa respondeu

Verkligen nöjd med mitt köp. Har innan haft jackor med knappar baktill som alltid går upp men eftersom denna har dragkedjor och inte delar på sig så öppnar sig inte jackan baktill. Sann i storleken... Ver mais

1. Loja de acessórios para equitação
  2. Loja de roupa
  3. Passeios a cavalo
  4. Loja de roupas de exterior
  5. Loja de roupas desportivas
  6. Loja de equipamento para cavalos

Escrito pela empresa

Stierna Equestrian Sportswear är ett svenskt varumärke som med innovativ design och tekniskt kompetens utvecklar produkter för aktiva ryttare. Vi kombinerar specialist kunskap från sport- och friluftsindustrin för att skapa ett sortiment av högkvalitativa ridkläder som låter ryttaren prestera optimalt.

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

Não respondeu a opiniões negativas

Great product great quality

Great product great quality, really comfortable while riding, you do not even notice it is there.

24 de dezembro de 2024

Thank you, have a great day in the stable. Rgds, Robert Team Stierna

Parfait

Parfait, sérieux, communication, efficacité

29 de novembro de 2024

Merci!! Team Stierna

Perfect⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

I am very happy with my new jacket; it’s perfect, and I can’t wait for another rainy day on horseback.

I had to wait a little while, but it was worth it!!!

27 de novembro de 2024

Extraordinary products

Easy ordering, fast delivery and amazing products! On top of that is always friendly service.

23 de novembro de 2024

Luces y sombras

Llevaba mucho tiempo queriendo pedir un abrigo para la lluvia, ya que podría aprovecharlo más en Madrid.
A la hora del cobro sería de agradecer que se pudiera pagar con paypal ya que al hacer el pago con tarjeta y hacer el cambio a Euros el banco me cobro una comisión.
Cuando llego me lleve una gran decepción con el color del abrigo, ya que las imágenes de este en la web o redes sociales era mucho más oscuro de lo que llegó. Contacté con la empresa y rápidamente me atendieron y aunque no pudimos hacer un cambio porque las opciones no me dieron no me gustaban decidí quedarme el abrigo ya que tiene mucha calidad y estoy contenta con él!

12 de outubro de 2024

Thank you for your lovely feedback. Rgds Robert Team Stierna

Love my new coat for style.

Love my new coat for style. Haven't tested it in the rain yet.
Great communication from.the company and fast delivery

16 de outubro de 2024

Thank you for your lovely feedback. Rgds Robert Team Stierna

From order to delivery and quality

Order Prozess, etc. easy!
TOP quality!
Extreme fast delivery!

9 de outubro de 2024

Amazing ! 🤩

I bought a thermal waterproof riding skirt and I was so impressed I bought another. Absolute game changer. They are so nice and snuggly but I can still do everything in them. Amazingly fast delivery to UK. Very impressed and won’t hesitate to recommend <3

26 de setembro de 2024

Thank you for your lovely feedback. Rgds Robert Team Stierna

Excellent service from order to…

Excellent service from order to delivery. Quality and value. Well done !!

25 de setembro de 2024

I love this coat!

I love this coat!! beautifully styled and finished, feels lovely to wear. I don't know yet how long term waterproof it will be but it definitely keeps water out now.
It is styled for the slimmer figure and fits just right for me - but if you are more curvy you will need to go for a bigger sizing, or it may not work for you.

8 de setembro de 2024

Thank you for your lovely feedback. Rgds Robert Team Stierna

This is a beautifully made coat

This is a beautifully made coat. Very pleased.

8 de setembro de 2024

Great