Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte en Stiga robot plæneklipper A500. Det er den største fejlkøb længe. Den kører konstant udenfor afgrænsningen, og sætter fast inde i hækken, hvor den giver op uden af forsøge at bakke ud... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Stiga park pris ca 30000 kr ikke det halve værd klippe bordet er alt for svagt, tand remmene springer meget nemt og er meget dyre i indkøb, selve opbygningen med knive der kører ind over hindanden og... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg havde en rigtig god App som virkede på min M5 plæneklipper, men så virkede den ikke længere! Downloaded en anden app, som så også kan se garagen, modtager gerne opdatering, men når der skal pr... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de jardinagem

Escrito pela empresa

STIGA blev grundlagt i Sverige i 1934 og har mere end 80 års erfaring i innovative forbrugerprodukter. Forbrugerdrevet innovation har altid ligget STIGA på hjerte. STIGAs mission er at levere førsteklasses haveredskaber, som er fremstillet til at opfylde alle brugeres behov til alt slags havearbejde - hele året rundt. STIGA er det mest udbredte mærke af plæneklippere i Danmark, men STIGA producerer også en lang række andre haveprodukter, herunder hækkeklippere, havetraktorer, frontmonterede ridere og kædesave.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte en Stiga robot plæneklipper…

Jeg købte en Stiga robot plæneklipper A500.
Det er den største fejlkøb længe. Den kører konstant udenfor afgrænsningen, og sætter fast inde i hækken, hvor den giver op uden af forsøge at bakke ud. Kører højest 1 time ad gangen og fortsætter ikke hvor den stoppr, så man får ikke en ens klippet plæne, efter man har sat den tilbage i stationen flere gange.

Service afdeling svarer ikke. Så, både et rigtig skidt produkt en skidt service

Kan ikke anbefales!

22 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte en Stiga Collector 48 S AE…

Jeg købte en Stiga Collector 48 S AE Kit el-plæneklipper med en forventning om, at den kunne klare op til 400 kvm, som det fremgår af Stigas produktbeskrivelse. Min have er kun på 200 kvm, men plæneklipperen kan ikke engang klare halvdelen af græsplænen, før batteriet løber tør. Dette er langt fra det, der er lovet, og jeg føler mig vildledt af markedsføringen.

Jeg kontaktede Stiga's kundeservice, men fik blot besked om, at det ekstreme vejr i 2024 kan påvirke plæneklipperens ydeevne. Dette er ikke en acceptabel forklaring, da produktet burde kunne klare de oplyste 400 kvm under normale forhold, hvilket min have absolut tilbyder.

Jeg er skuffet over, at jeg nu skal overveje at købe et dyrt ekstra batteri for at få maskinen til at fungere, som den burde have gjort fra starten. Det er ikke en løsning, jeg finder rimelig, og jeg vil derfor ikke anbefale denne plæneklipper til andre, der har brug for en pålidelig maskine.

8 de agosto de 2024

Største fejlkøb længe

Jeg købte en Stigs robot plæneklipper A500.
Tænkte at tiden er moden til GPS styrede robotter.
Det tror jeg tiden er, men Stiga er ikke. Det er den største fejlkøb længe. Den kører konstant udenfor afgrænsningen, på trods af stor margin. Kører højest 1 time ad gangen og fortsætter ikke hvor den stoppede, så man får ikke en ens klippet plæne, efter man har sat den tilbage i stationen 5 gange….

Hvis der service afdeling så bare svarede….mne de skriver bare og Beder om serie nummeret og så hører man intet mere….

Så, både et rigtig skidt produkt en skidt service

Kan ikke anbefales…

2 de setembro de 2024

Vi har en A1000 robot

Vi har en A1000. Kan ikke anbefales
Kundeservice vender aldrig tilbage.
Den har for lille batteri til at køre i den tid de lover.
Selv som helt ny kan den kun køre 80% af den tid de lover.
Den kan ikke finde ud af, hvor den er i sin planlægning. Den køre ofte det samme sted igen og igen, 6-7-8 gange uden at forstå at den har kørt der. Softwaren er meget ustabil.
Generelt dårlig oplevelse, både med robot og kundeservice.
Køb et andet mærke

1 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Cashback systemet virker ikke med Klarna

Cashback systemet virker ikke med Klarna.
Du får et betalingskort fra STIGA. MEN hvis du tror, at du kan bruge det hos KLARNA, så er det løgn. Du bliver taget ved måsen.
Det kan SLET IKKE anvendes. KLARNA afviser at kunne bruge det.
Hvor jeg så kan bruge det, ved jeg ikke. Jeg har ikke lyst og tid til at undersøge det.

5 de setembro de 2024

MANGLENDE SERVICE, RESERVEDELE, INFO

købte for 4 år siden en busk rydder på bartteri 48v en SGT 48 AE, året efter sulle jeg have nye spoler med tråd, får fortalt at stiga har droppet alt inden for denne serie af 48v udstyr, havde ellers tænkt mig at jeg skulle have en motorsav i samme serie, men NEJ.
alt til denne serie spoler til busk rydderen og andre ting er ude af sortimentet, dette er også reservedele, ingen nye ladere batterier eller maskiner

vores gamle have traktor opgav i efteråret. og vi fik, hvad vi mente et godt tilbud på en ny, en stiga park 300m, en god maskine til vores formål troede vi. Vi modtog den helt ny. MEN efter at have brugt den 2 gange sprang den midderste rem på maskinen. spurte hvor vi havde købt den og fik en sluder for en slader om at vi måtte have overbelastet den. og dette er uden for garanti. ????
tog remmen med til sivertsen i roskilde som kikkede med undrende på den rem som jeg have med, remme er ikke den type der skal sidde der da den ikke kan kører 2 veje
spurte igen hvor vi havde købt den med samme svar uden for garanti

skrev så til stiga, 1 svar var en spilt tegning, som jeg havde
2 svar det samme
så skrev deres service chef han ville vende det med italien, så intet svar, rykkede efter et svar 5 gange stadigt intet
så skrev jeg til deres info mail i stedet og så fik jeg et langt om længe et svar sådan cirka etfter 2,5 måned

på dette tidspunkt havde jeg købe en ny rem og fået monteret den.

VI KØBER ALDRIG NOGET FRA STIGA IGEN
SÅ NU SKAL VI UD AT FINDE EN MOTORSAV PÅ BATTERI , OG DET BLIVER IKKE STIGA

29 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Personskade pga. produktionsfejl på plæneklipper. Elendig kundeservice samt uduelig produktions chef

Jeg har d. 18-04-2024 købt en ny Stiga plæneklipper.

Søndag. 21 april får jeg fyldt olie og benzin på, og tjekker om maskinen fungere. Plæneklipperen starter fint uden problemer, men ved slip at dødmandsknap,
slukker maskinen ikke.

Mens maskinen køre, tjekker jeg kablet/wire som går ned til maskinen, hvor den er monteret på en metal split, som skal få maskinen til at stoppe, ved slip af dødmandsknap ved håndtaget.
Her forsøger jeg at skubbe splitten fremad, så maskinen stopper. Maskinen går ned i omdrejninger, men stopper ikke.

I denne forbindelse, får jeg overbalance mens jeg sidder på hug, da maskinen triller lidt frem, og kommer herved til med venstre hånd, at gribe fast i bunden af skjoldet, hvor min venstre langfinger, ringfinger og lille finger bliver ramt.
Jeg bliver herefter kørt på skadestuen for behandling.
Skaderne er på 3 fingre (Langfinger og ringfinger på venstre hånd) er med fraktur på begge yderste led, samt flænsning af hud og itu reven negl. Lille finger er med flænge.
Fingrene er pt. forsøgt syet sammen efter bedste evne.

Min nabo var efterfølgende ovre for at forsøge at slukke plæneklipperen. Dette blev gjort ved at hive forbindelsen af til tændrør foran på plæneklipperen.

Ovenstående er sendt efter aftale sendt til produktionschef Alex for vurdering, og fik dagen efter dette svar.

Vi har nu talt om hændelsesforløbet og omstændighederne omkring uheldet.

Vi synes, at det er svært at give nogen part en egentlig skyld i denne sag, da det er en uheldig, men hændelig hændelse.

Hvad angår skaderne på dine fingre, bør du henvende dig til din forsikring.

Endelig skal du henvende dig til værkstedet, som vi talte om over telefonen, for at få udbedret fejlen på maskinen.

Sikke en service at levere af sådan et stort velrenommeret firma, men kan da se på trust, at det er åbenbart normal kutyme.

Jeg har efterfølgende skrevet følgende tilbage til Alex deres produktionschef.

Jeg må nok erkende, jeg er meget skuffet over jeres svar, og jeres tilgang til at hjælpe.

Jeg valgte netop denne gang, at købe et Stiga produkt, da Stiga generelt har ry for, at være noget som holder/fungere bedre end andre produkter på markedet.

Prøv at vende episoden, og tænk dette var sket på jer selv. I ringer til producenten for at høre om hvordan man evt. kan få hjælp i sådan en sag, og får følgende svar.

• Det er et hændeligt uheld, selvom produktet er defekt. ingen hjælp.
• Du kan selv fragte plæneklipperen til rep. hos en af vores sælgere. Mine fingre er ødelagt, så jeg kan ikke selv fragte plæneklipperen.
• Jeg har på ingen måde lyst til at have en defekt plæneklipper repareret?

Hvor er Stiga´s kundeservice til at tage hånd om kunden og hjælpe, specielt i sådan en situation.
Tænker ikke dette er en normal sag hos jer, som i oplever ret ofte?

Jeg, samt alle jeg indtil videre har fortalt episoden til, er virkelig rystet over sådan en ringe behandling.

De sidste 10 år har jeg arbejdet ved forsikringen som bygningstaksator, med håndtering af større bygningsskader, hvor jeg til tider køre sager mod netop produktansvar.
så jeg kender godt proceduren for dette, men tænker man kommer længst med dialog og forståelse.

Som jeg nævnte tidligere pr. telefon, håbede jeg på forståelse, samt en eller anden form for hjælp/erstatning, og det mindste et nyt produkt fra Stiga's side af.

Hvis dette er hvad Stiga kan tilbyde i sådan uheldig sag, føler jeg mig nødsaget til at køre en sag på dette, samt række ud til div. medier.

Herefter vil deres produktionschef Alex ikke besvare mine E-mails. Har haft advokat til at kigge på sagen, og mener der er et produktionsansvar, os selvom de mener det er hændeligt.

Alt i alt en ubehagelig/kedelig oplevelse med mén til følge.
Men det er åbenbart Stiga service på højeste plan.

25 de abril de 2024

STIGA havetraktor - Elendig kvalitet og kundeservice

3 år gammel STIGA havetraktor blev sendt til service, fordi forhjulene var kommet ud af sporing og fordi styrtøjet havde fået et meget stort ratslør på 12 cm. Havetraktoren har været anvendt til græsslåning og en STIGA trækvogn i forbindelse med almindeligt havearbejde. Regningen lød på kr. 6.200 fordi det åbenbart var nødvendigt at udskifte styrestænger, bolte og lejer. På trods af reparationen har traktoren stadig det samme store ratslør. Henvendelse til både STIGA Danmark samt reparatøren viste sig at være formålsløst, idet begge hævder, at jeg må leve med fejlen. Traktoren havde ikke dette ratslør ved købet og det viser sig, at denne STIGA traktor til kr. 18.000 er produceret i Kina og med STIGA kvaliteten og kundeservice er det er sidste gang, jeg køber STIGA.

16. maj 2024
Stiga's svar bekræfter blot, at det var berettiget, at vi indgav en kritik af STIGA.
Vi har fået lavet reparation og service af havetraktoren hos samme STIGA forhandler som leverede traktoren. Forhandleren har ved købet, selv besigtiget den have, traktoren skal benyttes til. Haven har en stigning på 6-9% og forhandleren udtalte, at det kunne traktoren sagtens klare. Forhandleren anbefalede, at hvis der ville blive problemer med kørsel i fedtet græsplæne efter regn, kunne vi tilkøbe et par STIGA vinterdæk på fælge til over 2.000 kr. Efter 2 års brug, valgte vi at skifte til et par traktordæk, hvilket må anses for almindelig vedligehold og tilpasning. Vi har desuden, på intet tidspunkt siden købet, modtaget henvendelser fra forhandleren om service og vi er heller ikke blevet tilbudt en serviceaftale. Der har ikke været uheld eller skader på traktoren, kun almindelig havebrug, hvor traktoren har udvist et sårbart og svagt styrtøj. Derfor sendte vi traktoren til reparation, uden krav om garanti. Vi har heller ikke klaget over regningens størrelse, men over, at de skriftligt anførte fejl, ikke er blevet rettet. En henvendelse til forhandleren var nyttesløs, hvorfor vi henvendte os direkte til STIGA, hvilket ligeledes har været nyttesløst. Dertil kommer nu, at STIGA's svar indeholder urigtige svar og har fokus på forhandlerloyalitet frem for en konstruktiv kundeservice. Vi har derfor valgt at betale regningen og lukke sagen med den konklusion, at vi ikke køber flere STIGA produkter.

1 de março de 2024

Hej Per
Vi er kede af din oplevelse med vores produkt og kede af den anmeldelse du giver her på trustpilot. Både STIGA og serviceværkstedet er gået langt for at hjælpe dig.
Til historien hører at du har modificeret havetraktoren ved at sætte traktordæk bagpå (ved trækaksel), da du har brug for at køre til og fra din garage op og ned ad en stejl skråning, som er udover hvad vi kan anbefale til dette produkt.
Ved indlevering af havetraktoren til vores serviceværksted beskriver du, at du er kørt i et hul – en hændelse som ikke giver den type skade på begge hjulspindler, hvoraf den ene strittede ud med 45 grader, det vil derimod en påkørsel påvise. Den skade traktoren er påført er ikke en skade, som vi normalt ser og den er ikke omfattet af garantien. Du er i øvrigt også blevet kontaktet 1 år efter køb vedr. årlig serviceeftersyn, som du har afslået. Havde du fået foretaget serviceeftersyn, så havde vi muligvis kunne konstatere og afhjælpe fejlen i tide.
Du har fået tilbud på yderlige reparation, som er nødvendig, som du ligeledes har afslået.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg havde en rigtig god App som virkede…

Downloaded en anden app, som så også kan se garagen, modtager gerne opdatering, men når der skal programmeres, vil den ikke modtage, så lukker app'en hare helt ned! Hvad kan der være galt?
Venligst Leif

8 de maio de 2023

Kære Leif
Tak for din henvendelse og beklager det sene svar.
Vi er meget kede af at du har problemer med din app og håber at problemet er blevet løst ellers er du mere end velkommen til at kontakte os på info.dk@stiga.com, og så vil vi hjælpe dig så godt, som vi kan.
Kirstine
Marketing

Environmental shame - Miljøskam - Stiga

Købte en dejlig Stiga haveværktøjsserie for nogle år siden, med kædesav, kæde-grensav med forlænget arm, trimmer, buskrydder og hækkeklipper og 48V batteri. Jeg elsker det værktøj, det har fungeret perfekt, med et kraftigt og godt batteri. Men nu er batteriet, SBT 5048 AE 48V li-ion 5A, færdigt og Stiga har ikke længere batteriet i produktion, så det kan ikke skaffes nogen steder. (tro mig jeg har prøvet) Og heller ikke det lignende batteri fra søsterselskabet Alpina(BT4048 Li). Det er et virkelig dårligt miljøvalg, at udfase et batteri, mens 6 forskellige værktøj stadig er funktionsdygtige. Det er en skamplet på et fint produkt. Det er spild af ressourcer og burde ikke finde sted, da vi ved, at vi allerede bruger flere ressourcer på denne klode, end vi kan genindvinde. Shame on you....

Det er lykkedes mig at få renoveret batteriet, dog ikke i forbindelse med Stiga, men til alle med dette problem, gå til et firma det genopbygger batterier.

28 de março de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

God kundeoplevelse hos STIGA.

Jeg har en kombineret EL kædesav/hækkeklipper model STIGA SMT 48 AE. Den har jeg været glad for - bortset fra batteriet SBT 2548 AE som ikke virker længere, et nyt kunne ikke opdrives, men efter at have konsulteret STIGA´s supportafdeling, fandt deres marketingsafdeing en løsning som jeg er særdeles tilfreds med.

Deres support og marketingsafdeling er venlig og meget imødekommende.

7 de novembro de 2022

Hej Erik

Jeg er ked af at høre, at du har oplevet problemer med dit STIGA-produkt. Vi har fundet en løsning til dig, så du må meget gerne kontakte os igen – enten ved at ringe på 43 43 77 66 (tast 4 for marketing) eller ved at skrive dine kontaktoplysninger til os på: marketing.dk@stiga.com.

Classificada 3 em 5 estrelas

Ny plæneklipper

Ny plæneklipper - hjulet falder af efter 1 år. Får bare at vide det er en sliddel og den er der ingen reklamation på. Og jeg selv må stå for reparation. Sidste gang jeg køber med sådan en behandling

7 okt. Stiga kontakter mig og siger denne selvfølgelig er under reklamationsret. Henviser mig til et værksted der vil lave den. Det var en god oplevelse at der blev taget hånd om det.

1 de setembro de 2022

Hej Chris

Har du mulighed for at sende en mail med dine kontaktoplysninger til marketing.dk@stiga.com, så vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere.

Liars and thieves

They don't deserve a single star. We are so disappointed with Stiga Denmark. We bought our tractor for cutting the grass, in July 2020 from Føtex and we will write a Trustpilot about them to be sure of that. We had problems with it from the start. We complained in June 2021. It took until January 2022 for someone from the Stiga garage to have a look at it and they never gave us a solution during the season so they could pick it up in 2021 and help us fast. No, they waited until the beginning of 2022 to pick it up and the conclusion is of course that the problem with it is our fault. We have destroyed it ourselves and had no warranty they said. They have still not returned it (August 2022) so we have not been able to cut our grass for the whole year and we have no solution from Stiga. They refuse to give us back our tractor until we pay for the damage we complained about that they say we have done. The funny part is that they have recognized some problems they admit we haven't caused, but we still have to pay to get those problems fixed anyway. But despite we complained within a year we don't get help. Despite the warranty still being valid even in January 2022, nothing is getting fixed, whether they think it's our fault or not. We will never buy a single Stiga product again and never recommend them to others. We have absolutely no trust whatsoever towards them anymore. They are liars and thieves. They have had our machine since January 2022 now. Worth mentioning, that we had used our new expensive tractor for around 6 months during the grass-cutting season until they finally picked it up from us in January 2022, and we still have no right to get the machine repaired or our money back. So don't do business with Stiga if you don't want problems. Give your money to charity instead.

2 de agosto de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

For dårligt og dyrt batteriforbrug

Købte for mindre end 5 år siden en Stiga MP1 500 S Li 80 plæneklipper.
Stiga opgav i specifikationer, at den kunne slå
dobbelt så stort areal end min plæne er.
Det passede nu ikke, men det er hvad det så er…
Nu efter mindre end 5 år, hvor batteriet er passet og plejet jf alle anbefalinger, er kapaciteten nok nede på ca 25 % af det oprindelige.
Et nyt batteri koster i omegnen af kr. 2.500.
Til den pris kan man købe en komplet ny benzindrevet plæneklipper i ganske god kvalitet.
Så foruden co2 aftrykket (batterifremstilling og kassation), kan det så prismæssigt overhovedet give mening, at købe en Stiga?
I think not!

Opdatering d. 20. august 2022;
Pæne ord fra STIGA hurtigt efter min anmeldelse, men nu snart 3 uger efter fremsendte kontaktoplysninger, ingen respons...

30 de julho de 2022

Hej Per

Har du mulighed for at sende en mail med dine kontaktoplysninger til marketing.dk@stiga.com, så vil vi meget gerne se, om vi kan finde en løsning på dit problem.

Stiga M5 robotklipper

Stiga M5 robotklipper. Indleveret 17. April på garantisag og skiftet klippemotor. Retur 20 juni og virkede fint til der kom en tordenbyge. Idet værkstedet ikke havde lukket til elektronik var den fyldt med vand og helt død. Returneret den 20 juni og intet hørt. Så foreløbigt 3,5 måneder uden robotten. Lidt trals 👎

9 de julho de 2022

Hej Peter

Elendige Stiga aero 132e

Jeg har netop købt en Stiga aero 132e. Mage til dårlig plæneklipper skal man lede længe efter. Den klipper så elendigt, at man stort set ikke kan se hvor græsset er klippet. Batterierne holder fuldt opladet ikke engang 20 minutter ved helt normalt brug på tør græsplæne. Derudover larmer den meget og vibrere ret voldsomt. Jeg har tidligere haft en Flymo, der på alle måder er langt bedre.

7 de julho de 2022

Hej Mathilde

Elendig service

Elendig service

Jeg købte for et år siden en Stiga park pro
Efter 11 måneder stod hydrostaten af, og traktoren kunne ikke køre baglæns. Traktoren står nu på fjerde uge på værksted, og afventer at hydrostaten bliver repareret.
Vil Stiga virkelig være bekendt, at en traktor til næsten 90000, og er købt til professionelt brug skal stå en halv sommer på værksted ??

29 de junho de 2022

Hej Niels

Vi er kede af at høre, at du har oplevet problemer med din Park Pro.

Vi kender desværre ikke til den konkrete sag, men vil meget gerne forsøge at hjælpe dig, hvis du skriver en mail med dine kontaktoplysninger til marketing.dk@stiga.com

Classificada 1 em 5 estrelas

Nul stjerner har en sgt24 se fik bytter…

Nul stjerner har en sgt24 se fik bytter for reklamation da motor stod af da var ca 2 år nu er den gal igen skal have et lille dunk for at starte, så starter den meget langsom og går op i omdrejninger når den så skal slå græs falder omdrejninger til meget langsom
Brug ikke penge på denne maskine. Stigs bedt mig kontakte dem, nu venter jeg på hvad vi finder ud af tak stiga

24 de junho de 2022

Hej Henning

Helt igennem elendig kundeservice

Helt igennem elendig kundeservice, ender med at tale med engelsktalende kundeservice, som sender sagen videre til anden afdeling, som aldrig vender tilbage. Har rykket flere gange og imellemtiden skal græsset slås af ekstern havemand. Græsslåmaskine er købt i Bauhaus og jf. Bauhaus skal Stiga håndtere sagen da nyt batteri blot skal tilsendes.

23 de maio de 2022

Hej A.

Har du mulighed for at ringe ind til vores danske kundeservice på 43 43 77 66 - tryk igennem som "forhandler". Så sidder vores danske medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Så kan vi forhåbentlig finde en løsning på problemet.

STIGA.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais