Bestilte nyt håndtag og mundstykke til vores central støvsuger. Det kom meget hirtigere end forventet! Og det passer perfekt. Dejligt da Nilfisk ikke selv kunne klare “problemet” uden at vi skulle... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er virkelig meget tilfreds med min oplevelse hos denne onlinebutik. Jeg bestilte et støvsugerrør, men desværre blev røret bøjet under leveringen, så jeg modtog en beskadiget vare. Jeg k... Ver mais
A empresa respondeu
Den modtagende vare T844 - Miele C1, C2, C3 buet rør til støvsuger. Passer ikke til en Miele C3 støvsuger som beskrevet. Hullet er for stort til studsen på sugeslangen, så der kommer "falsk luft" de... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg ringede i går til firmaet, og fik en decideret behagelig og professionel snak angående et produkt jeg skulle bruge. Varen blev sendt omgående og jeg har dagen efter allerede modtaget varen. Jeg... Ver mais
Flinthøj 8, 8520, Lystrup, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Bestilte et håndtag til min støvsuger fredag formiddag og lørdag morgen lå den på min trappe. Hurtig levering og den billigste pris på markedet - jeg er super tilfreds 😊👍🏼

Resposta da Stoevsuger-dele.dk
Lige ud af landevejen. Skarpe priser, hurtig forsendelse og fin kommunikation omkring status på forsendelse. Vil klart handle der igen

Resposta da Stoevsuger-dele.dk
bestilte billige støvsugerposer, til en støvsuger hvor det er svært at finde poser til i fysiske butikker. bestilte kl 14 en fredag de blev leveret kl 7 lørdag morgen. sparede 40 procent i forhold til eneste fysiske butiks priser og levering er regnet med👏👏👏
imponerende ⭐⭐⭐⭐⭐

Bestilte i går kl 13.10, og kl 4.29 lå pakken udenfor min dør 💪
God oplevelse.

Resposta da Stoevsuger-dele.dk
Super hurtig levering og til skarp pris!
Bestilte efter frokost fredag og lørdag morgen var pakken leveret.

Resposta da Stoevsuger-dele.dk
Ekstrem hurtig levering og ekspedition. Produktet er super.

Resposta da Stoevsuger-dele.dk
Blev leveret irreterende hurtigt.
Havde bestilt nyt mundstykke til min støvsuger, dagen før leveringen.
Støvsuger hovedet passer perfekt. Så nu kan jeg ikke undgå at skulle støvsuge.

Resposta da Stoevsuger-dele.dk
Helt igennem et fantastisk firma, hurtig ekspedition, levering og en kundeservice jeg aldrig har oplevet bedre. de ringende endda selv for at undskylde, at min ordre blev lidt forsinket, og ringede endda igen en time senere for at fortælle, at det alligevel var lykkedes skaffe delen frem og straks blev afsendt, og jeg modtog den dagen efter 💪👌👌

Resposta da Stoevsuger-dele.dk
Hurtig levering. Bestilte en støvsugerslange lørdag eftermiddag, fik mail mandag om, at den var sendt og vi fik den leveret tirsdag morgen på adressen.

Resposta da Stoevsuger-dele.dk
Super hurtigt ekspedition. Bestilte tirsdag kl 21.00 og fik leveret torsdag morgen som var kr himmelfartsdag.

Resposta da Stoevsuger-dele.dk
Håndtaget på min støvsuger var knækket. Jeg bestilte i går og havde det i morges (med DAO). Det var det billigste sted, både på produkt og fragt og det var gudhjælpende også det hurtigste. Her handler jeg gerne igen.

Resposta da Stoevsuger-dele.dk
Bestilte støvsugerposer, men fik at vide at jeg ikke kunne betale støvsuge-dele. Dk??? Findes firmaet???

Resposta da Stoevsuger-dele.dk
Super hurtig ! Havde min bestilte vare i hånden på under 12 timer !! Bestilt med Dao .. tror jeg aldrig jeg har prøvet før ! Godt godt !💪👍 Og tak for lyn hurtig ekspedition ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Stoevsuger-dele.dk
Bestilte en nyt hoved til min støvsuger og kom efter købet i tanke om at jeg også skulle have nogle støvsugerposer. Dette var om søndagen! Jeg skrev en email til stoevsuger-dele.dk og spurgte om det var muligt at tilføje noget til en allerede afgivet ordre. Mandag morgen blev jeg ringet op og fik at vide at jeg bare kunne oprette en ny ordre på poserne så ville jeg få fragten gratis. Det er godt-nok god service. Iøvrigt kom de to pakker dagen efter :)

Resposta da Stoevsuger-dele.dk
Købte et håndtag til støvsuger sent d 4/4. Modtaget d 8/4. Fint nok. Ville bare ønske pakken havde været bedre emballeret. Heldigvis var der ikke gået noget i stykker.

Resposta da Stoevsuger-dele.dk
Havde et spørgsmål vedr robotstøvsuger
Og i løbet af nogle e-mails blev spørgsmålet besvaret.
Bestilte stumperne og dagen efter var pakken ved døren.
Super service og billigt.

Resposta da Stoevsuger-dele.dk
Bestilte i går og til morgen stod pakken på mit dørtrin. Udover hurtig levering havde de også delen til min støvsuger billigst og til kun 28 kr i fragt!
Jeg er meget tilfreds og delen passer perfekt 👌🏻

Resposta da Stoevsuger-dele.dk
Rigtig god service, kan klart anbefales at handle her

Resposta da Stoevsuger-dele.dk
Hurtigt levering / Fair pris og vore kaffemaskine kører igen mindre end 24 timer efter den var stoppet. Super service derfor 5 stjerner!

Resposta da Stoevsuger-dele.dk
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.