Fick fel produkter hemskickade (hade valt hemleverans). Kommentaren var ett "tråkigt att de packade fel på lagret". Elva dagar senare kommer rätt produkter till serviceombud. Måste nu åka och hämta... Ver mais
Fantastiskt nöjd med mina Anua produkter som håller absolut top kvalitet och med marknadens bästa priser hos StylingAgenten. Parfymer har jag köpt här i många år men ni måste testa deras fantastiska... Ver mais
Beställt en gång innan är supernöjd och enda stället jag handlar på när de kommer till parfymer bra priser seriös service REKOMMENDERAR VERKLIGEN!!! finns parfymer till bra och billigt pris vilket u... Ver mais
Respondeu a 93% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Älskar min Creed-parfym. Tack för
Snabb leverans👍⭐️

Resposta da StylingAgenten.se
Bra priser och snabba leveranser. Full pott:)

Resposta da StylingAgenten.se
Tack för att ni finns, handlat här nu för 3e gången och ni är värd 5 stjärnor:)

Resposta da StylingAgenten.se
Använder DHL som leverantör, som i sin tur fått för sig att leverera till iboxen vilket alltid blir en katastrof. Om man nu lyckas öppna luckan så är det oftast tomt där.

Resposta da StylingAgenten.se
Katastrof företag. 2 veckor har gått och inte hört ett ord om vad som händer med mitt paket. Early Bird sa det försvunnit men ni bryr er inte.
Aldrig mer.

Resposta da StylingAgenten.se
Jeg bestilte en vare fra Stylingagenten, og de trakk pengene fra kortet mitt før varen i det hele tatt var sendt. Dagen etter fikk jeg beskjed om at pakken var "registrert", men den er fortsatt ikke levert til transportør (Helt Hjem) flere dager senere. Dette oppleves useriøst og lite profesjonelt. Kommer neppe til å handle her igjen.

Resposta da StylingAgenten.se
Beställde Burberry London till fantastiskt pris. Ser att några skrivit i omdömen att produkter inte alltid är äkta. Min fru har använt parfymen flera år och den var garanterat äkta. Supernöjd med både produkt och med den snabba leveransen.

Resposta da StylingAgenten.se
Supersnabb leverans och bra erbjudande! Kommer tillbaka snart igen:)

Resposta da StylingAgenten.se
Känner att jag måste komplettera min tidigare recension nedanför. Aldrig varit med om en bättre kundservice!! Det blev problem med min beställning, kontaktade dom och det löste dom på en gång, otroligt snabb återkoppling! Och extremt snabba på att posta det man beställt. Helt klart min nya favorit sida att beställa parfymer ifrån 😍

Resposta da StylingAgenten.se
Mottok Beverly Hills parfyme som er hersk, eller fake, hva vet jeg. Ikke mulig å få refusjon fra det firmaet. Skal ALDRI handle der igjen
Ser svaret fra dere, og det har jeg gjort. Men dere påstår at alt er i orden

Resposta da StylingAgenten.se
I fredags beställde jag en parfym och idag (måndag) har jag fått den.
Helt otroligt snabbt! 👍🏻👍🏻👍🏻

Resposta da StylingAgenten.se
Jag skickade tillbaka en produkt som jag beställde av misstag för 10 dagar sedan. Fortfarande de påstår att paketet har inte kommit. Skickade samtidigt ett packet till Italien som är sedan längre återbetalt. Hur kan det hända att ett packet till Italien kommer före ett packet till Sverige?

Resposta da StylingAgenten.se
Ikke stol på StylingAgenten! Dette er svindelforsøk!
Jeg bestilte en parfyme fra dem, men fikk ingen vare , men de tok betalingen og nekter å gi pengene tilbake!
De bruker en regnskapsfører som heter Walley.se . Ikke stol på dem. De nekter også å gi pengene tilbake!

Resposta da StylingAgenten.se
Snabbt och trevligt bemötande i samband med en reklamation. Hade min nya vara dagen efter, kommer absolut att handla här igen!

Resposta da StylingAgenten.se
Mycket god service! Köpte produkt via Let’s Deal, fick ej leveransen i brevlådan av EarlyBird, men tog kontakt med StylingAgenten och fick snabb hjälp. Ny produkt skickades med spårbart paket inom en dag!

Resposta da StylingAgenten.se
Fantastisk serviceinriktat och bra företag som verkligen har förstått vad kundvård innebär!

Resposta da StylingAgenten.se
Snabb hantering och leverans av beställning känns tryggt att ha en tillförlitlig svensk sida att beställa från 100 % autentiska produkter beställt härifrån förr och kommer garanterat återkomma

Resposta da StylingAgenten.se
Fikk en Hårvoks som var 2 år gammel og luktet harskt. Ble nektet å returnere varen. Ha det for alltid.

Resposta da StylingAgenten.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.