Fick fel produkter hemskickade (hade valt hemleverans). Kommentaren var ett "tråkigt att de packade fel på lagret". Elva dagar senare kommer rätt produkter till serviceombud. Måste nu åka och hämta... Ver mais
Fantastiskt nöjd med mina Anua produkter som håller absolut top kvalitet och med marknadens bästa priser hos StylingAgenten. Parfymer har jag köpt här i många år men ni måste testa deras fantastiska... Ver mais
Beställt en gång innan är supernöjd och enda stället jag handlar på när de kommer till parfymer bra priser seriös service REKOMMENDERAR VERKLIGEN!!! finns parfymer till bra och billigt pris vilket u... Ver mais
Känner att jag måste komplettera min tidigare recension nedanför. Aldrig varit med om en bättre kundservice!! Det blev problem med min beställning, kontaktade dom och det löste dom på en gång, otrolig... Ver mais
Respondeu a 93% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Så nöjd, ett litet fel uppstod i leveransen men innan jag hann blinka rättade dom till det supersnabbt.
Kommer absolut att handla igen från er.
Så jag rekommenderar dom verkligen.

Resposta da StylingAgenten.se
När man googlar på produkten och hamnar på StylingAgenten så står det att det är fri frakt. Det visar sig vara en osanning när man kommer till kassan. Om man köper annonsplats hos Google så får man stå till det som utlovas. Jag genomförde köpet ändå, men någon nöjd och återkommande kund blir jag inte.
EDIT: Direkt i annonsen står det "Fri Frakt". På de andra sökträffarna står det exempelvis "+49 kr frakt". Det finns ingenting som där och då skvallrar om undantag. Jag har en skärmdump på det.

Resposta da StylingAgenten.se
Ik heb Samba eau de toilette bij hen gekocht. Het is een nep geur want ik ken de echte nog van vroeger. Die van hun nu heeft een hele typische lichte geur die zo weg is. Het is de originele geur zeggen ze. Kom maar met bewijzen. Besteld via bol.com. Ik kreeg van bol nu de vraag hoe het contact verlopen is met StylingAgenten. Vragenlijst ingevuld. Nu afwachten. Waardeloos dit bedrijf en dat bol met zulke bedrijven in zee gaat vind ik schandalig.

Resposta da StylingAgenten.se
Aldrig varit med om liknande, beställde igår förmiddag och hämtade ut paketet idag , FANTASTISKT! Kommer definitivt handla hos er fler gånger. Otroligt bra priser också då StylingAgenten var billigare än de flesta andra sidor jag kollade, med samma produkter.

Resposta da StylingAgenten.se
Otroligt snabb leveranstid! Ordern skickades bara 2 timmar efter jag lagt den. Så är oerhört nöjd med köpet!

Resposta da StylingAgenten.se
Bästa skönhetsbutiken online, bäst priserna och snabb leverans!✨💫🌟
Otrolig service 💫

Resposta da StylingAgenten.se
Jag undrar varför det står olika kontakttelnr till er och kontaktemail . Lite vilseledande och 1 dag att svara tar det ej!
Stylingagenten.se och .com här på T.P är 2 olika sidor där .com är den man når och dessa 2 skiljer sig enligt ovan .
Varit kund hos er många gånger och måste säga att till skillnad från parfymer flera år gamla så dunstar verkligen "era" .
Som atopiker kan jag säga att det inte är "äkta" vara i alla ! Använder varje dag och mina favoritparfymer en del får jag utslag av men inte av de jag köper av er!
Slutligen..Plastsprayknapp på alla flaskor ??
DET känns inte äkta vara och ser inte ut som tycker jag.
Tester? Står tester på en del varor .
För övrigt med servicen etc helt ok, går ej att ringa 0705-nr ( jo men inget svar ) samma som med mailadresserna både " hej" och "kundservice"
tack och hej

Resposta da StylingAgenten.se
Stod att det kunde ta 1 dag extra nu under Black week fick ordern dagen efter min beställning ändå. Riktigt bra service!

Resposta da StylingAgenten.se
Bestilte Burberry London Parfyme og den er fake.

🌟Alltså, wow vilken service!!🌟
Jag var sen med en present och chansade med en beställning sen onsdagkväll. Mejlade och bad om snabb hantering om det var möjligt.
Fick trevligt svar att dom skulle meddela om snabb hantering och fredag fm får jag sms att det fanns att hämta.
Så glad, imponerad och tacksam!🌟🌟🌟🌟

Resposta da StylingAgenten.se
Är en mycket nöjd kund som alltid

Resposta da StylingAgenten.se
Beställde min vara genom Lets deal väntade en veckas tid innan jag kontaktade kundtjänst genom email och påpekade dröjsmålet. Fick svar och hjälp direkt, efter några dagar har jag fått min beställning. Tack för trevligt och professionellt bemötandet och hjälp. 😊

Varorna kom väldigt fort. Super nöjd 😄

Resposta da StylingAgenten.se
Har handlat av stylingagenten vid två tillfällen.
Klockrent båda gånger 10/10!
Mottog inget ordererkännande första gången då jag själv angett fel mailadress. Supporten hjälpte mig snabbt via mail och informerade att ordern var mottagen och ok.
Båda beställningarna gick riktigt snabbt att få, två dagar max!

Resposta da StylingAgenten.se
Beställde produkt via Lets deal och Stylingagenten. Utlovad leverans på 1-2 dagar men fick produkten först nästan en vecka senare. Snabb återkoppling av kundservice men som var väldigt dåliga på att bemöta kritiken och framförallt noll förståelse för att kompensera för att jag fick köpa en ny fars dag present. Bad om kompenserad frakt då de inte lyckades leverera produkten på fem försök. Kommer aldrig mer köpa av de!

Resposta da StylingAgenten.se
Beställde varor och så efter någon timme att det jag beställt upptäckte jag att de innehåller ämnen som jag inte tål.Skickade meddelande direkt om att jag behövde annullera ordern.Fick bekräftelse mail att varor skulle skickas ,strax efter fick jag svar att de inte kunde annullera ordern.När det inte går att chatta eller komma fram på telefon så gör Stylingagenten det omöjligt för kund att ändra något på ordern.Deras köpvillkor om att det går att annullera order inom 24 timmar följs inte.Jag har lärt mig en dyr läxa nu och det är att aldrig mer beställa om jag inte läst ingredienser på andras sidor då det inte heller finns beskrivet på deras sida.Får nu betala frakt och dyr retur ifall jag har möjlighet att ens få tag på en retursedel som de hänvisar till då ombud inte skriver ut sådana.
Stylingagenten är ok ifall man absolut är 120% säker på att man ska ha varan.Men att ångra sitt köp och följa deras egna villkor är omöjligt!Kommer inte beställa mer därifrån.

Resposta da StylingAgenten.se
Fullstendig ubrukelig. Selger kopi produkter av Calvin Klein deo som ikke lukter som original vare og som fremkaller kløe og utslett. Har aldri skjedd med original vare. 500 ut av vindu…..
Og nå er det gått 1 mnd etter at Stylinh agenten sa de skulle rydde opp i dette. Men ikke tro på kommentaren de har lagt inn her, intet har skjedd ennå.

Hej, allt gick klockrent. Ska handla igen 10/10

Resposta da StylingAgenten.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.