StylingAgenten.se Opiniões 221

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Fick fel produkter hemskickade (hade valt hemleverans). Kommentaren var ett "tråkigt att de packade fel på lagret". Elva dagar senare kommer rätt produkter till serviceombud. Måste nu åka och hämta... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiskt nöjd med mina Anua produkter som håller absolut top kvalitet och med marknadens bästa priser hos StylingAgenten. Parfymer har jag köpt här i många år men ni måste testa deras fantastiska... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställt en gång innan är supernöjd och enda stället jag handlar på när de kommer till parfymer bra priser seriös service REKOMMENDERAR VERKLIGEN!!! finns parfymer till bra och billigt pris vilket u... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Känner att jag måste komplettera min tidigare recension nedanför. Aldrig varit med om en bättre kundservice!! Det blev problem med min beställning, kontaktade dom och det löste dom på en gång, otrolig... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

3,8

Bom

TrustScore: 4 em 5

221 opiniões

Respondeu a 93% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Så nöjd

Så nöjd, ett litet fel uppstod i leveransen men innan jag hann blinka rättade dom till det supersnabbt.
Kommer absolut att handla igen från er.
Så jag rekommenderar dom verkligen.

22 de janeiro de 2025

Hej.
Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd och att vi kunde lösa problemet snabbt. Det betyder mycket för oss.

Classificada 2 em 5 estrelas

Lovar mer än man håller

När man googlar på produkten och hamnar på StylingAgenten så står det att det är fri frakt. Det visar sig vara en osanning när man kommer till kassan. Om man köper annonsplats hos Google så får man stå till det som utlovas. Jag genomförde köpet ändå, men någon nöjd och återkommande kund blir jag inte.

EDIT: Direkt i annonsen står det "Fri Frakt". På de andra sökträffarna står det exempelvis "+49 kr frakt". Det finns ingenting som där och då skvallrar om undantag. Jag har en skärmdump på det.

21 de janeiro de 2025

Hej.
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att informationen om fri frakt inte framstod som tydlig när du lade din beställning. Våra villkor för fri frakt gäller för köp över 699 SEK, vilket vi försöker kommunicera både i våra annonser och på vår hemsida. Vi förstår dock din besvikelse om detta uppfattades annorlunda när du hittade oss via Google.
Vi kommer att se över hur vi kan förtydliga vår information för att undvika liknande missförstånd i framtiden.
Bästa hälsningar StylingAgenten.se

Classificada 1 em 5 estrelas

Samba eau de toilette. Nep geur.

Ik heb Samba eau de toilette bij hen gekocht. Het is een nep geur want ik ken de echte nog van vroeger. Die van hun nu heeft een hele typische lichte geur die zo weg is. Het is de originele geur zeggen ze. Kom maar met bewijzen. Besteld via bol.com. Ik kreeg van bol nu de vraag hoe het contact verlopen is met StylingAgenten. Vragenlijst ingevuld. Nu afwachten. Waardeloos dit bedrijf en dat bol met zulke bedrijven in zee gaat vind ik schandalig.

14 de janeiro de 2025

Resposta da StylingAgenten.se

We guarantee 100% authenticity of all our products. In addition, Samba is a brand for which we are the official Swedish agency for, and we purchase directly from the manufacturer. We stand by the originality of our products and ensure that they meet the highest quality standards.

Classificada 5 em 5 estrelas

Aldrig varit med om liknande

Aldrig varit med om liknande, beställde igår förmiddag och hämtade ut paketet idag , FANTASTISKT! Kommer definitivt handla hos er fler gånger. Otroligt bra priser också då StylingAgenten var billigare än de flesta andra sidor jag kollade, med samma produkter.

21 de janeiro de 2025

Hej.
Tack så mycket för din fantastiska feedback! Det gläder oss att du fick ditt paket så snabbt och är nöjd med både priser och produkter.

Rekommenderas

Otroligt snabb leveranstid! Ordern skickades bara 2 timmar efter jag lagt den. Så är oerhört nöjd med köpet!

8 de janeiro de 2025

Resposta da StylingAgenten.se

Hej. Tusen tack för ditt enormt fina omdöme och vad skönt att du upplevt att din beställning gått snabbt och lätt!

Bästa skönhetsbutiken online

Bästa skönhetsbutiken online, bäst priserna och snabb leverans!✨💫🌟
Otrolig service 💫

8 de janeiro de 2025

Hej.
Tusen tack för dina otroligt fina ord! Vi är glada att du uppskattar våra priser, snabba leveranser och service. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd.

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag undrar varför det står olika…

Jag undrar varför det står olika kontakttelnr till er och kontaktemail . Lite vilseledande och 1 dag att svara tar det ej!
Stylingagenten.se och .com här på T.P är 2 olika sidor där .com är den man når och dessa 2 skiljer sig enligt ovan .

Varit kund hos er många gånger och måste säga att till skillnad från parfymer flera år gamla så dunstar verkligen "era" .
Som atopiker kan jag säga att det inte är "äkta" vara i alla ! Använder varje dag och mina favoritparfymer en del får jag utslag av men inte av de jag köper av er!

Slutligen..Plastsprayknapp på alla flaskor ??
DET känns inte äkta vara och ser inte ut som tycker jag.
Tester? Står tester på en del varor .

För övrigt med servicen etc helt ok, går ej att ringa 0705-nr ( jo men inget svar ) samma som med mailadresserna både " hej" och "kundservice"

tack och hej

3 de dezembro de 2024

Hej.
Tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi uppskattar verkligen att du varit kund hos oss många gånger och hoppas att du fortsätter höra av dig med dina synpunkter. Om du har fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta vår kundservice så ska vi göra vårt allra bästa för att hjälpa dig.
Varma hälsningar, StylingAgenten.se 🤗

Classificada 5 em 5 estrelas

Stod att det kunde ta 1 dag extra nu…

Stod att det kunde ta 1 dag extra nu under Black week fick ordern dagen efter min beställning ändå. Riktigt bra service!

3 de dezembro de 2024

Resposta da StylingAgenten.se

Hej. Tack så mycket för ditt omdöme. Alltid så glädjande att få höra från våra nöjda StylingAgenten - kunder 🌸😊
Ha en fin dag!
Bästa hälsningar StylingAgenten.se

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte Burberry London Parfyme og den…

Bestilte Burberry London Parfyme og den er fake.

1 de dezembro de 2024

Resposta da StylingAgenten.se

Vi förstår din oro med att handla parfym på nätet. Vi köper alltid in parfymer från certifierade leverantörer och garanterar 100% äkta produkter.

Vi erbjuder låga priser på våra produkter då vi finkammar marknaden för att hitta de bästa priserna.
Detta i kombination med våra låga vinstmarginaler på produkterna gör att vi kan erbjuda väldigt bra priser till våra kunder. Kontakta oss på hej@stylingagenten.se så kommer vi hjälpa dig vidare!

🌟Alltså vilken toppenservice🌟

🌟Alltså, wow vilken service!!🌟
Jag var sen med en present och chansade med en beställning sen onsdagkväll. Mejlade och bad om snabb hantering om det var möjligt.
Fick trevligt svar att dom skulle meddela om snabb hantering och fredag fm får jag sms att det fanns att hämta.
Så glad, imponerad och tacksam!🌟🌟🌟🌟

28 de novembro de 2024

Wohooo, vad härlig recension. Vi blir så glada! Stort tack :D

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde min vara genom Lets deal…

Beställde min vara genom Lets deal väntade en veckas tid innan jag kontaktade kundtjänst genom email och påpekade dröjsmålet. Fick svar och hjälp direkt, efter några dagar har jag fått min beställning. Tack för trevligt och professionellt bemötandet och hjälp. 😊

18 de novembro de 2024

Resposta da StylingAgenten.se

Hej! Vad skönt att det ordnade sig med din beställning, tack för din recension! :D

Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlat av stylingagenten vid två…

Har handlat av stylingagenten vid två tillfällen.
Klockrent båda gånger 10/10!
Mottog inget ordererkännande första gången då jag själv angett fel mailadress. Supporten hjälpte mig snabbt via mail och informerade att ordern var mottagen och ok.
Båda beställningarna gick riktigt snabbt att få, två dagar max!

19 de novembro de 2024

Resposta da StylingAgenten.se

Hej! Tack för din recension, toppen att det löste sig med orderbekräftelsen. Ha en fin dag! :D

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde produkt via Lets deal och…

Beställde produkt via Lets deal och Stylingagenten. Utlovad leverans på 1-2 dagar men fick produkten först nästan en vecka senare. Snabb återkoppling av kundservice men som var väldigt dåliga på att bemöta kritiken och framförallt noll förståelse för att kompensera för att jag fick köpa en ny fars dag present. Bad om kompenserad frakt då de inte lyckades leverera produkten på fem försök. Kommer aldrig mer köpa av de!

12 de novembro de 2024

Hej Christina,
Vi beklagar verkligen att du har haft en tråkig upplevelse med oss. Enligt våra köpvillkor hos Let’s Deal är vår leveranstid 1–3 arbetsdagar. Tyvärr kan det ibland uppstå förseningar hos våra fraktleverantörer, vilket ligger utanför vår kontroll.
Som vi nämnt tidigare i vår mejlkonversation är din åsikt mycket viktig för oss, och vi kommer självklart att ta detta vidare med EarlyBird för att undersöka vad som kan ha gått fel.
Tack för att du delade med dig av din feedback – det hjälper oss att bli bättre.

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde varor och så efter någon…

Beställde varor och så efter någon timme att det jag beställt upptäckte jag att de innehåller ämnen som jag inte tål.Skickade meddelande direkt om att jag behövde annullera ordern.Fick bekräftelse mail att varor skulle skickas ,strax efter fick jag svar att de inte kunde annullera ordern.När det inte går att chatta eller komma fram på telefon så gör Stylingagenten det omöjligt för kund att ändra något på ordern.Deras köpvillkor om att det går att annullera order inom 24 timmar följs inte.Jag har lärt mig en dyr läxa nu och det är att aldrig mer beställa om jag inte läst ingredienser på andras sidor då det inte heller finns beskrivet på deras sida.Får nu betala frakt och dyr retur ifall jag har möjlighet att ens få tag på en retursedel som de hänvisar till då ombud inte skriver ut sådana.
Stylingagenten är ok ifall man absolut är 120% säker på att man ska ha varan.Men att ångra sitt köp och följa deras egna villkor är omöjligt!Kommer inte beställa mer därifrån.

5 de novembro de 2024

Resposta da StylingAgenten.se

Hej Mari, Vi beklagar verkligen att du haft en tråkig upplevelse med oss. I våra villkor står det att ni som kund har rätt att annullera ordern inom 24h efter köpet men att detta är förutsatt att paketet inte har skickats.Vi ber åter igen om ursäkt för din upplevelse hos oss.

Fullstendig ubrukelig

Fullstendig ubrukelig. Selger kopi produkter av Calvin Klein deo som ikke lukter som original vare og som fremkaller kløe og utslett. Har aldri skjedd med original vare. 500 ut av vindu…..

Og nå er det gått 1 mnd etter at Stylinh agenten sa de skulle rydde opp i dette. Men ikke tro på kommentaren de har lagt inn her, intet har skjedd ennå.

4 de novembro de 2024

Resposta da StylingAgenten.se

Det låter ju inte alls bra! Vi ber dig kontakta oss på hej@stylingagenten.se och skicka bild och beskrivning på ditt problem så ser vi till att hjälpa dig vidare :)

Så nöjd!

Så nöjd!
Snabb leverans och parfymen är sååå god

30 de outubro de 2024

Resposta da StylingAgenten.se

Enormt stort tack för ditt fina omdöme!!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.