StylingAgenten.se Opiniões 222

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde puderrouge, helt ok, fick det jag beställde. Leveransen skulle gå till hemmadressen. När beskedet kom att det var på väg så gick det inte dit. Svaret jag fick var att Earlybird inte del... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiskt nöjd med mina Anua produkter som håller absolut top kvalitet och med marknadens bästa priser hos StylingAgenten. Parfymer har jag köpt här i många år men ni måste testa deras fantastiska... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställt en gång innan är supernöjd och enda stället jag handlar på när de kommer till parfymer bra priser seriös service REKOMMENDERAR VERKLIGEN!!! finns parfymer till bra och billigt pris vilket u... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt otroligt hög servicenivå (vilket inte är så vanligt idag), beställde en present från Stylingagenten via CDON som transportören lyckades "slarva bort". Stylingagenten skickade en ny direkt och de... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

222 opiniões

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har handlet hos stylingagenten…

Jeg har handlet hos stylingagenten gjennom cdon sin hjemmeside mange ganger nå og jeg er veldig fornøyd. Rask levering, gode priser og det mangler aldri noe.

22 de novembro de 2022

Hello.
Thank you very much for your review and how nice that you felt that your order went quickly and easily!
Have a lovely day!
Best regards StylingAgenten.se 🤗

Bra webbutik.

Har beställt många gånger från Stylingagenten, har aldrig haft några problem. Jag förstår inte påståenden om fejkparfymer, jag har köpt många och ingen har varit fejk. Beställningen skickas snabbt.
Ska jag kritisera något är det att hemsidan är riktigt dålig med usel sökfunktion. Fler fraktalternativ önskas också.

6 de maio de 2023

Hej.
Tusen tack för ditt enormt fina omdöme och vad skönt att du upplevt att din beställning gått snabbt och lätt!
Bästa hälsningar Emma StylingAgenten.se 💗🤗

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket bra förpackat vid leverans

Mycket bra förpackat vid leverans. Trygg att handla hos även efter köpet. Tummen upp !

24 de abril de 2023

Bästa hälsningar Emma StylingAgenten.se

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans, bra packat, bra service kommer att beställa igen.

14 de abril de 2023

Bästa hälsningar Eva StylingAgenten.se

Classificada 1 em 5 estrelas

INTE auktoriserad återförsäljare och kan ej bevisa äkthet!

Jag kontaktade StylingAgenten och frågade hur de har möjlighet att sälja produkter från K18 så billigt (typ halva priset jämfört med andra återförsäljare). StylingAgenten svarade att det är p.g.a. att de köper in från en auktoriserad återförsäljare inom EU, (dock inte den svenska) men tycks inte kunna uppge vilken denna auktoriserade återförsäljare är.

Enligt K18 är StylingAgentens försäljning av deras produkter s.k. ”product diversion”, vilket jag påtalade för StylingAgenten och skrev även att det kvittar för mig (hade ju redan köpt produkten) så länge de kunde uppvisa att produkten är autentisk. Fick till svar att alla produkter har en unik batchkod som visar att de är äkta, och att jag kan kontakta K18 med batchnumret för att få veta tillverkningsdatum.

Sagt och gjort. K18 svarade inte med ett tillverkningsdatum utan att deras ”diversion team” ska undersöka saken vidare eftersom StylingAgenten inte har tillåtelse att sälja produkten (och K18 kan ej garantera att den är äkta).

Att produkten har en batchkod som de påstår är äkta säger ingenting, det är bara att kopiera koden från en garanterat äkta produkt och vips så har den oäkta produkten en ”äkta” kod. Jag jämförde t.o.m. batch-koden och förpackningen på produkten från StylingAgenten med produkten från en auktoriserad återförsäljare och kunde konstatera att förpackningen såg annorlunda ut, men också att batchkodens font/storlek var annorlunda.

P.g.a. detta frågar jag StylingAgenten om jag får reklamera produkten (eftersom jag inte fått något intyg på att den är äkta). Får som svar att StylingAgenten ”tyvärr inte jobbar med fria returer” och att jag ska stå för frakten på 69 kr, för en produkt som inte kan garanteras är äkta - TROTS att jag kontaktade K18 som de sa (och K18 förstärkte ytterligare mina misstankar). Ett skämt!

17 de fevereiro de 2023

Tack för ditt omdöme
Vi köper alltid in från certifierade leverantörer och garanterar 100% äkta produkter. Det går endast att reklamera produkten om det är något fel på den, i annat fall går det att returnera enligt vår policy.

Bästa hälsningar Emma på StylingAgenten.se

Parfym

Beställt via Fyndiq

+ Rätt produkt, enligt beskrivning
+ Snabb leverans
+ Bra pris

- Att man inte kan välja bort Earlybird som transportör.

30 de março de 2023

Stort tack för ditt omdöme. Det uppskattas jättemycket! 🌸😊
Varma hälsningar, Eva StylingAgenten.se

Stylingagenten leverer gode varer

Stylingagenten leverer gode varer, i god tid. Selv om noen andre har dobbelt bestilt i mitt navn, får jeg penger tilbake. Et bra firma!

28 de março de 2023

Bästa hälsningar Eva StylingAgenten.se 🤗

Trevlig och snabb bemötande

Tyvärr fick jag fel parfym levererad....men efter mail-kontakt med kundtjänst så fick jag snabb återkoppling och även fick behålla fel varan.
Kan verkligen rekommendera Styling Agenten för trevlig och snabb bemötande.
/H

28 de março de 2023

Hej.
Gläder mig att höra att du är nöjd med vår kundservice!😊 Tack för ditt fina omdöme!
Bästa hälsningar Therese StylingAgenten.se

Classificada 3 em 5 estrelas

Hej jag har slutfört en beställning men…

Hej jag har slutfört en beställning men jag inte fått bekräftelse varken på mejl eller Sms . Hur kan jag göra ? Tacksam för svar

4 de março de 2023

Tack för ditt omdöme.
Vi beklagar verkligen detta och ska givetvis lösa detta för dig. Kan det vara att du angett fel email address eller din orderbekräftelse hamnade i skräpposten?
Återkom till hej@stylingagenten.com så ska vi kika närmare på ditt ärende.
Bästa hälsningar Emma StylingAgenten.se

Bäst

Snabb leverans, stort utbud på mina favoritmärken!

7 de fevereiro de 2023

Bästa hälsningar Emma StylingAgenten.se 💗🤗

Grymm e-butik!

Grymma! Bra priser, grym service och snabb leverans. Bästa❤️

17 de janeiro de 2023

Bästa hälsningar StylingAgenten.se 💗🤗

Classificada 5 em 5 estrelas

Riktigt nöjd är jag över frakt tiden

Riktigt nöjd är jag över frakt tiden, packeteringen av mina yankee candle burkar jag köpte via Afound. Tack tack till att jag hittade er, bra priser och produkter 🙌🙌

19 de janeiro de 2023

Tack för ditt omdöme 👌😍

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans, superbra priser.

Handlar alltid mina parfymer och deodoranter på Stylingagenten. Snabb leverans, superbra priser. Helt klart den bästa kombinationen!

27 de dezembro de 2022

Hej Stefan.
Bästa hälsningar StylingAgenten.se 🤗

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde en Karl Lagerfeld Hamburg för…

Beställde en Karl Lagerfeld Hamburg för ett bra pris utav stylistagenten. Smidig beställning och snabb leverans hade rekommenderat.

8 de dezembro de 2022

Hej.
Tack för ditt omdöme ⭐️ och vad skönt att du är nöjd med ditt köp hos oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabba leveranser och alltid låga priser

Som trogen kund de senaste åren överaskas jag alltid över hur snabbt dom leverar.
Beställer ena dag och får mina varor redan dagen efter.
Alltid låga priser, rekommenderas starkt!

22 de novembro de 2022

Bästa hälsningar StylingAgenten.se 🤗

Bluff

Beställde Game of thrones 12 days calendar. När jag hämtade ut det och öppnade det låg det nån helt annan grej där i som dessutom är mycket billigare, på följesedeln står det att jag har fått min kalender. Blufföretag😂 Dom kontaktar inte ens kunden och säger att varan är slut utan tar sig alltså friheten att BESTÄMMA att kunden ska ha nånting helt annat som är avsevärt mycket billigare och sen skriva att det fortfarande är varan man ville ha, som att man är helt senil och inte minns vad man beställde. Så istället för att kontakta mig så jag kunde häva köpet så tänker dom nu att jag ska ödsla min tid på att returnera det här. Ska tillägga att jag fick välja ombud också men där tog dom sig också friheten att ändra mitt val så jag fick gå 1 timme tur och retur för att hämta det. Köp ALDRIG NÅNSIN från detta företag!

23 de novembro de 2022

Resposta da StylingAgenten.se

Hej! Oj, det låter som att vi skickat fel adventskalender till dig. Ledsen över att du inte är nöjd med din köpupplevelse hos oss, maila oss gärna på hej@stylingagenten.se så hjälper vi dig vidare!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra priser och bra produkter

Bra priser och bra produkter, kommer fortsätta handla här⭐️

17 de novembro de 2022

Tack för fantastisk service

Tack för fantastisk service!
Skrev till er i går om att en av tre hårsprayflaskor beställda i juni. Visade sig vara obrukbar när jag öppnade den i går, fördelaren var trasig. Fick svar på mitt mail redan igår kl 14 och i dag kl 11 fick jag meddelande att ny vara finns att hämta på mitt utlämningsställe.
Snyggt skött av StylingAgenten!! Dessutom 15% på mitt nästa köp!
Jag fortsätter självklart som kund hos er och rekommenderar andra att också göra så.
Anette, Vänersborg

25 de outubro de 2022

Resposta da StylingAgenten.se

Tack för ditt fina omdöme. Det är så roligt att höra att du fått ett trevligt bemötande och en bra support av oss på StylingAgenten.

Bästa hälsningar StylingAgenten.se

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.