StylingAgenten.se Opiniões 223

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde puderrouge, helt ok, fick det jag beställde. Leveransen skulle gå till hemmadressen. När beskedet kom att det var på väg så gick det inte dit. Svaret jag fick var att Earlybird inte del... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiskt nöjd med mina Anua produkter som håller absolut top kvalitet och med marknadens bästa priser hos StylingAgenten. Parfymer har jag köpt här i många år men ni måste testa deras fantastiska... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställt en gång innan är supernöjd och enda stället jag handlar på när de kommer till parfymer bra priser seriös service REKOMMENDERAR VERKLIGEN!!! finns parfymer till bra och billigt pris vilket u... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt otroligt hög servicenivå (vilket inte är så vanligt idag), beställde en present från Stylingagenten via CDON som transportören lyckades "slarva bort". Stylingagenten skickade en ny direkt och de... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

223 opiniões

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 1 em 5 estrelas

Så djäkla dålig hantering av en…

Så djäkla dålig hantering av en beställning. Jag ångrade samma minut mitt köp, de svarar 7 tim senare ” vi får se vad vi kan göra” och ytterligare 5 tim är varan skickad. ”Tyvärr vi kunde inte göra något” Köpet gjordes via CDON

7 de setembro de 2022

Hej Marie,
Beklagar att du fått en negativ upplevelse. Vi svarar alltid inom 24 timmar på vardagar när man kontaktar vår kundtjänst. Dessvärre kan vi inte se att du genomfört ett köp på vår hemsida StylingAgenten.se
Ha en härlig dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt trevlig och hjälpsam personal

Väldigt trevlig och hjälpsam personal! Och väldigt snabba!

20 de junho de 2022

Resposta da StylingAgenten.se

De gläder oss enormt att du känner att du fått ett trevligt bemötande och en bra support av oss på StylingAgenten. Vi tycker det är väldigt roligt och vi uppskattar dom fina orden.

Ha en härlig dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har handlat här några gånger nu

Jag har handlat här några gånger nu, allt har fungerat väldigt bra. Skulle gärna vilja ha fler fraktalternativ framöver. Annars full pott!

14 de junho de 2022

Resposta da StylingAgenten.se

Era synpunkter är viktiga för oss. Vi kommer ta detta vidare till behörig avdelning som kommer titta närmare på detta.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det är synd att de inte har kundservice…

Det är synd att de inte har kundservice per Tekefon, men varje gång jag behövde hjälp så fick jag hjälp per mejl. Det bästa med de är att de svarar blixtsnabbt, jättetrevliga de är. Jag fått hjälp utav en som heter Emelie, jätteschyst tjej med mycke tålamod, jag ställde samma fråga flera gånger och hon va mycket tålmodig.
Angående leveransen, jag beställde den igår tidigt på morgonen har ännu inte fått det än. Men jag kanske kommer få det snart hoppas jag. Så fort jag får mina produkter jag beställde Jag kommer skriva om qualiten.

13 de maio de 2022

Resposta da StylingAgenten.se

Tack för ditt fina omdöme. Det värmer gott att höra att ni fått en härlig shoppingupplevelse och en bra support av vår kundtjänst.
Era synpunkter är viktiga för oss. Vi kommer ta detta vidare till behörig avdelning för att förbättra vår kundservice i framtiden.

Great customer service

Great customer service, I will come back again!

9 de maio de 2022

Resposta da StylingAgenten.se

Hi, We are happy to hear that you are satisfied with our customer service.

Wish you a nice day!

Best regards StylingAgenten.se

Bäst

Så bra, jag är så oerhört nöjd med Stylingagenten. Fick problem med early bird där paketet försvann,blev väldigt arg och irriterad på early bird, tog kontakt med Styling agenten och fick ett nytt paket skickat omg. Tack så mycket för den snabba hjälpen.
Ps fick även rabatt på nästa order med 15%....

4 de maio de 2022

Resposta da StylingAgenten.se

Tack för ditt fina omdöme. Det är så roligt att höra att du fått ett trevligt bemötande och en bra support av oss på StylingAgenten.

Handlade min favorit

Handlade min favorit, Versace parfym hos dem. Fick leveransen dagen efter beställningen! Tack för bra leverans!

2 de maio de 2022

Resposta da StylingAgenten.se

Vad roligt att du är nöjd med ditt köp hos oss! Vi blir enormt glada över att läsa att du fått en bra shoppingupplevelse hos oss!

Ha en underbar dag, kram StylingAgenten!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har beställt både parfymer (Versace…

Jag har beställt både parfymer (Versace och Calvin Klein) och hårvård flertalet gånger. Snabb leverans till bra pris.
Kommer absolut beställa igen. 😍

27 de abril de 2022

Resposta da StylingAgenten.se

Stort tack för ditt fina omdöme.
Det värmer verkligen att höra.

Ha det toppen!!

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra priser

Bra priser, bra utbud och väldig snabb leverans!

1 de abril de 2022

Köpte Dolce and Gabbana nr 3

Köpte en prafym billigare här än på annat ställe (sparade 50 kr jämfört med taxfree som jag annars handlar i) som jag velat ha länge. Den doftar underbart och precis som original (Dolce and Gabbana nr 3) Leveransen kom även snabbt och plus att de levererar med Early Bird som levererar direkt till dörren! Då slipper man gå o hämta paketet på ombud. Inget att klaga på. Snabbt och enkelt.

31 de março de 2022

Resposta da StylingAgenten.se

De gläder oss enormt att du är nöjd med både priset, varan och leveransen. Vi uppskattar ditt fina omdöme.

Superbra kundsupport :)

Superbra kundsupport :) Råkade få hem fel vara och det löste de på ett snabbt och smidigt sätt med att skicka den saknade vara och lät mig behålla den felaktiga. Snabbt och trevligt svar också. Jättenöjd!

25 de março de 2022

Bra och snabb leverans

Bra priser, bra utbud och snabb leverans!

8 de março de 2022

Resposta da StylingAgenten.se

Stort tack för ditt fina omdöme. Det värmer verkligen att höra.

Classificada 1 em 5 estrelas

Kjøpte gjennom cdon- Creed parfymen ble…

Kjøpte gjennom cdon- Creed parfymen ble sendt gjennom Styling Agenten.

Enten er det gammel parfyme eller så er det fake!!!
Lukten varer kort tid. Parfyme til nesten 3000kr - 100ml

5 de março de 2022

Resposta da StylingAgenten.se

Vi erbjuder låga priser på våra produkter då vi finkammar marknaden för att hitta de bästa priserna.
Detta i kombination med våra låga vinstmarginaler på produkterna gör att vi kan erbjuda väldigt bra priser till våra kunder.

Parfymer har feromonliknande egenskaper, att de doftar olika på olika människor för den boostar vår egen naturliga doft.
Vissa parfymer har en förmåga att ”försvinna” på huden för att återkomma när vi minst anar det. Vissa påstår att de inte känner den alls. Problemet kan ligga i våra näsors känslighet.

Alla parfymer, oavsett märke, har en unik batchkod som du kan skriva in på följande hemsida för att bevisa dess äkthet samt se tillverkningsdatum:

På Checkfresh kan du välja varumärke och där ser du en beskrivning över var på parfymen du hittar dess batchkod.

Om du upplever att din parfym doftar annorlunda kan det bero på att den oxiderat. Det betyder att det kommit in luft i flaskan.

Om så är fallet vill vi gärna att du återkopplar till oss på kundservice@stylingagenten.se så hjälper vi dig gärna att skapa ett reklamations ärende.

Ha en fantastisk dag!

Mkt bra.

Snabb leverans och felfria varor. Låga priser. Inget negativt att anmärka på.

19 de janeiro de 2022

Resposta da StylingAgenten.se

Vi tycker det är väldigt roligt att höra att ni är nöjd med er beställning och vi uppskattar dom fina orden. Bästa hälsningar StylingAgenten

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans, bra pris och rätt vara (köpte en parfym). Vad mer kan man begära. :)

13 de janeiro de 2022

Resposta da StylingAgenten.se

Det gläder oss enormt att höra att ni är nöjd med både leveranstiden, priset och produkten. Tack för de fina orden. Bästa hälsningar StylingAgenten

Halvfull parfym

Beställde parfym, betalade priset de begärde och det var inte på rea/kampanj/rabatt. Sonen fick parfymen i julklapp, den var fylld till 60-70%. Kontaktade dem, ville reklamera, skicka tillbaka och få en ny. De vill bara betala tillbaka halva, då delar av partiet var defekta. Så min föraning är att de vet vad de sysslar med, och gör business på att du som kund inte reklamerar något.

Svar till stylingagentens svar: Ni erbjöd 50% tillbaka, men jag ville att köpet skulle fullföljas ni ljög då om att vi vart överens om pengar tillbaka, och det gör ni nu igen. Det var bra pris på parfymen och snabb lite leverans - så det var synd att ert bemötande inte motsvarade priset o leverans.

10 de janeiro de 2022

Resposta da StylingAgenten.se

Hej! Vi är ledsna över att vi inte motsvarade dina förväntningar. Vi brukar alltid fråga kund om hen vill få ett nytt utskick av produkten, i detta fall var din produkt slut i lager. Då erbjöds du att behålla produkten mot ett avdrag istället vilket du godkände. Man kan självklart ångra sitt köp och lämna tillbaka produkten och få återbetalat hela beloppet, ber så mycket om ursäkt om det inte framgick tydligt. Ha en fin dag! Vänligen, Kundservice på StylingAgenten.se

Under all kritik

Under all kritik, beställa 3 parfymer och alla 3 luktar nästan inget och lukten går bort jätte fort samt jag har 2 av parfymer hemma och tycker verkligen inte att de luktar samma. Antingen har de blivit för gammal eller så är detta fejk.. Nu är det väll bara att kasta bort.. inte ok.
Och självklart kan man inte få återbetalning för att man öppnad dessa …

3 de janeiro de 2022

Resposta da StylingAgenten.se

Vi förstår din oro med att handla parfym på nätet. Vi köper alltid in parfymer från certifierade leverantörer och garanterar 100% äkta produkter. Ifall en produkt inte är som den ska så kan man som kund alltid skicka in produkten på bedömning till vår reklamationsavdelning, vilket vi erbjöd dig. Då hade vi självklart återbetalat dig när vi gjort en bedömning. Ha en fin dag, vänligen kundservice på StylingAgenten!

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag väntar på min paket som skulle…

Jag väntar på min paket som skulle levarnas den 26/12 men tyvärr inte har fått den.
Det var en gåva till någon.
Så bad

28 de dezembro de 2021

Resposta da StylingAgenten.se

Hej! Oj, det låter inte alls bra. Kontakta kundservice@stylingagenten.se så hjälper vi dig! :D

Toppen priser och varor

Toppen priser och varor! , snabb leverans, inget att klaga på
Rekomenderas.

17 de dezembro de 2021

Resposta da StylingAgenten.se

Stor tack för ditt fina omdöme. Det värmer verkligen att höra. Ha en underbar dag!
Bästa hälsningar StylingAgenten.se

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.