SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er virkelig dybt taknemmelig, og rørt over jeres service. Jeg kontakter jer, pga Post Nord !! Den flink og MEGET kompetente medarbejder “ høre “ min frustration, og sætter omgående ind og forhåben... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Endnu et godt køb hos Supersellers. Super service og god kvalitet. Måtte vente lidt, da nogle hylder var i restordre, men de dukkede hurtigt op, og Supersellers var i kontakt med mig et par gange unde... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En ualmindelig flot behandling i mailkorrespondancen, hvor der blev udvist megen tålmodighed og venlighed (og smileyer) trods det var mig, der havde lavet op til flere fejl i bestillingen. Her ‘tø... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Fine varer, fragt meget dyrt. Synes godt faste kunder kunne få rabat på samme vilkår som nye kunder, ville være en god måde at påskønne trofasthed, fremfor internet shopper der drøner rundt efter til... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamento para lojas
  2. Grossista de FMCG
  3. Loja de embrulhos
  4. Fornecedor de sacos de papel
  5. Fornecedor de sacos de plástico

Sobre SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør

Escrito pela empresa

SuperSellerS tilbyder et bredt udvalg af butiksinventar og salgsfremmere, skræddersyet til alle brancher. Vi gør det ud fra vores principper: HURTIGT – LET – BILLIGT Det sikrer vores kunder en hurtig og problemfri løsning på deres problem til markedets bedste pris. Det giver vi garanti på. Vores produkter hjælper vores kunder med at sælge produkter og skabe mersalg. Se vores webshop her

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er god og hurtig service.

Hej Jesper.
Det er dejligt at se, at du har fået dine varer i en fart. Sådan skal det være 😀
Vi sender alt vi kan samme dag som det bestilles, da vi ved at det er vigtigt for vores kunder, at de kan få deres nye varer og komme videre.
TAK fordi du har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen, når du næste gang har brug for nogle af vore mange produkter.

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig ekspedition

God hurtig service

Hej Anni.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde først fundet et lignende produkt på en anden hjemmeside. Men heldigvis fandt jeg det, som jeg ledte efter hos Supersellers. Prisen var bedre, og de kunne levere hurtigere. Et stort plus i min bog :-)

Hej Jonas.
Dejligt at vi kunne hjælpe 😀. Vi har i omegnen af 10.000 varenumre og arbejder konstant på at have nok på lager, så vi kan sende samme dag som varerne ordres, da vi ved at det er vigtigt for vores kunder, at de kan få deres nye varer og komme videre. At vi så også havde varerne til en bedre pris gør os kun glade.

Hurtig levering.

8 de janeiro de 2025

Hej Lonnie.

Gode strikbøjler med gummi

Gode bøjler. De bedste der findes. Og kom rimelig hurtig. Strikbøjler skridsikre med gummi. Tak. Jeg har ledt efter dem siden de udgik hos jydsk. Nu er trøjer og alle bluser hængt op . Og jeg er glad.

7 de janeiro de 2025

Hej Ulla.
Det er dejligt at se, at du fik din forsendelse i en fart -og endnu bedre, at du er så glad for bøjlerne fra os 😀
TAK fordi du igen har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte 4x Boxer II salgskurve til…

Jeg bestilte 4x Boxer II salgskurve til min butik, men de gik hurtigt i stykker, da trådene sprang. Supersellers nægter at imødekomme en reklamation eller finde en løsning og påstår, at vi har overbelastet kurvene. Vi har brugt strips, der kan holde, men selv deres direktør fastholder, at vi har udsat kurvene for for meget vægt. Ærligt talt – det er dårlig kundeservice.

8 de novembro de 2024
Opinião espontânea

Hej Philip.
Vi er af den opfattelse, at man mellem 2 virksomheder bør løse problemerne. Uanset at vi ikke altid får ret og vi måske er utilfreds med en sags udfald, ville vi dog aldrig hænge hverken leverandører eller kunder ud på Trustpilot. I denne sag har vi netop ladet tvivlen komme dig til gode og vi er flere der har brugt en del tid på at vurdere sagen og kurvene for at give dig en fair behandling. Boxerkurvene fejler ikke noget. Det er en stærk konstruktion og der var ikke fejl på de kurve du fik leveret, men det er tydeligt at se, at de hos jer har været ude for hændelser, der har rykket dem fra hinanden. Med det vi har set, undrer vi os over, at du overhovedet vil være bekendt at fremføre det som en reklamation og at du nu efter den megen kommunikation der har været smider dette op på Trustpilot er ren chikane.

Kvik levering

Kvik levering
Pakken kom dagen efter at den var bestilt.

13 de dezembro de 2024

Hej Ole.

Min "fortrukne" nr. 1

Modsat alle andre forventer de ikke at man forgælder sin forretning for udstyre den med kvalitetsinventar

11 de dezembro de 2024

Hej Jesper.
Sikke en dejlig anmeldelse at få. TAK for det 😀. Vi arbejder konstant med vores indkøb for at holde vores priser så rimelige som muligt. Faktisk har vi varer der idag koster det samme- eller mindre end da vi udgav vores første katalog i 1998 😉

Classificada 2 em 5 estrelas

Små plastdutter til alt for dyr pris…

Små plastdutter til alt for dyr pris men skulle bruge dem.
Synes alt er for dyrt når man er selvstændig

5 de dezembro de 2024

Hej Pia.
Ja, vi er nok mange der synes at en del ting er dyre, men at det skulle gælde vores mini brikker til 49 øre er vi nu nok ikke helt enige om 😉
Vi håber de hjælper dig til et bedre overblik og salg, så de hurtigt tjener sig ind igen.

Hurtig og nem levering.

9 de dezembro de 2024

Hej Sara.
Vi sender alt vi kan samme dag som det bestilles, da vi ved at det er vigtigt for vores kunder, at de få de nye varer og komme videre.

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg blev hurtigt ringet op vedr. aftale om levering. Der var dog fejl ved beslag til min bestilling

27 de novembro de 2024

Hej Merete.
Godt at se at du er blevet kontaktet straks efter du har lagt din ordre på www.supersellers.dk og at vi har afsendt din ordre med det samme.
Det er selvfølgelig ærgerligt at det ene lille beslag ud af de 9 der følger med
var så stramt at du ikke kunne bruge det.
Det har du bare ikke informeret os
om! Vi har derfor ikke kunnet reagere på din anke, før vi nu ser det på Trustpilot.
Vi har straks kontaktet dig, da vi gerne vil afhjælpe problemet og jeg kan se at der idag er afsendt et nyt beslag til dig U/B.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service. Kom med gode tilbud da en varer var udsolgt så fik noget bedre til billigere penge. Og vigtigt. Varen kom til tiden. Så kun positivt herfra.

29 de novembro de 2024

Hej Mogens.
Det er dejligt at se, at du føler dig godt behandlet hos os. Det er vigtigt for os og det glæder os derfor meget, at det også er det du har oplevet 😀

Hurtig og nem ekspedition

Hurtig og nem ekspedition, når man lige står og mangler noget.

12 de novembro de 2024

Hej Marianne.
Dejligt at vi kan hjælpe, så du kan få dine varer og komme videre 😉
TAK fordi du handler hos os og fordi du igen har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os. Det er vi rigtigt glade for 😀
Vi glæder os til at hjælpe dig igen, når du næste gang har brug for nogle af vores mange produkter.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super firma at handle med

Hjælpsomme folk i telefonen, hurtig levering. Bare super at handle med

12 de novembro de 2024

Hej Johanna.
Det er dejligt, at du igen har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os. Det er vi rigtigt glade for 😀
Og TAK for endnu en sød anmeldelse. Den motiverer os til at se om vi ikke kan gøre det endnu bedre 👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget kompetent virksomhed med…

Meget kompetent virksomhed med effektive medarbejdere og behageligt samarbejde.
Troværdige og imødekommende.

15 de novembro de 2024

Hej Michael.
Det er dejligt at se, at du føler dig godt behandlet hos os. Det er vigtigt for os og glæder os meget, at det også er det du har oplevet 😀

18 de novembro de 2024

Hej Birgit.
Det er rigtigt dejligt at se, at du føler dig godt behandlet hos os.
Vi lægger stor vægt på at give alle vores kunder en god service -og en god oplevelse i det hele taget, så dejligt at se, at det også er det du har oplevet.
TAK fordi du har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os 😀

Classificada 4 em 5 estrelas

brug betaling pr regning

29 de outubro de 2024

Hej Leif.
Vi har desværre haft alt for mange dårlige oplevelser med betalingsmoralen, hvis vi har leveret mod senere betaling.
Derfor har vi kontant betaling.
Med de lette betalingsmetoder vi har idag er det faktisk også, for begge parter, den hurtigste og mindst omkostningstunge måde at betale på.

Hurtig levering 🙏🏻

14 de novembro de 2024

Hej Thomas.

5 de novembro de 2024

Hej Lene.

God og hurtig kundeservice

God og hurtig kundeservice. Hurtig forsendelse og fine produkter.

4 de novembro de 2024

Hej Tilde.
TAK fordi du har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os.
Det er dejligt at se, at du føler dig godt hjulpet og har fået dine varer i en fart.
Vi er her jo for at hjælpe, så det gør vi gerne 😀
Team SuperSellerS

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais