Susan Legetøj Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem bestilling og betaling med Mobilepay. Varerne kom allerede dagen efter de var bestilt. Her kan man trygt handle 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Med gode varer, endda nogle der ikke kan findes andre steder, og til fornuftige priser, burde fem stjerner være en selvfølge. Men som andre har nævnt, kan man ikke betale med Mobilepay og lignende,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var en smule forbeholden, da jeg første gang faldte over susantoys.dk på nettet. Havde aldrig hørt om butikken og pengene skulle overføres direkte til en bankkonto, men til gengæld havde de et r... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Inden jeg lagde “varer i kurven“, havde jeg sendt en mail til Susan, da jeg var lidt i tvivl om, om det primært var til institutioner, eller også private, der kunne handle på hjemmesiden. Jeg f... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Gode varer til fornuftige priser

Men som andre har nævnt, kan man ikke betale med Mobilepay og lignende, men skal betale med en konto-til-konto overførsel via netbank. Det gør tingene lidt bøvlet og forsinker leveringen.

23 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

God oplevelse og hurtig levering

Synes hjemmesiden så lidt speciel ud, men de havde virkelig meget fint legetøj man ikke kunne købe andre steder. Tjekkede trustpilot og så de fine anmeldelser, så tog chancen.
Vildt god oplevelse og ankom hurtigt. De største anbefalinger herfra, det er ikke sidste gang jeg handler ved Susantoys.

12 de agosto de 2025

Føles som personlig betjening

Webshoppen ser "forældet" ud. Men lagerstatus er reel og alt virker. Det føles næsten som personlig betjening, at man efter ordreafgivelse, får en mail med guidelines til betaling og levering. Vild hurtig ekspedition. Bestilte og betalte samme dag. Modtog ordren dagen efter. Stort varm jysk anbefaling herfra.

25 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

I skal ikke være nervøse

Hjemmesiden er ikke topmoderne og som privatperson kan man kun betale med bankoverførsel. Men det fungerer! Mine varer var sikkert pakket ind under fragten og præcis det jeg bestilte.

3 de fevereiro de 2025

Vellykket nethandel

Købte plastik figurer som blev modtaget med kyshånd. Handlen gik fint og jeg kunne hente pakken i en pakkeboks i nærheden.

Kan i den grad anbefales

24 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Helt i orden oplevelse trods særlig hjemmeside

Hjemmesiden er lidt anderledes end de fleste andre netbutikker i dag. Jeg var lidt skeptisk over det selvom alt så fint ud på trustpilot. Hvis ikke det havde været fordi de havde et spil i sortiment jeg ikke kunne få andre steder havde jeg måske ikke turde bestille. Men det gjorde jeg og alt fungerede rigtig fint!

14 de dezembro de 2023

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering og varerne bare i orden.

Helt klar anbefalings værdig.

3 de novembro de 2023

Fantastisk service

Sikke en service! De varmeste anbefalinger - jeg handler meget gerne igen.

Jeg bestilte 4 lamper, desværre var en af dem udsolgt. Jeg blev ringet op, fik forklaring og endte med at ‘nøjes’ med de 3 lamper. Fantastisk service, så venlig og imødekommende. En af mine bedste oplevelser af at handle på nettet.

27 de novembro de 2022

Anbefaling

Nemt, godt, billigt. Susan er meget hjælpsom. Det hele går hurtigt. Kæmpe anbefaling.

25 de outubro de 2022

En rigtig dejlig service

En rigtig dejlig, troværdig butik. Susan er meget høflig, venlig, punktual og er rigtig god at beskrive varen. Modtog dukken den næste dag. Dukken var pakket godt og svarede 100 % Susans beskrivelse. Jeg er meget tilfreds og anbefaler det andre at købe legetøj og tøj hos Susan. Hun har også dukker som er svært at finde i det andre butikker. 💖💖💖

15 de maio de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Stort udvalg i hånddukker :-)

Stort udvalg i hånddukker som var det jeg kiggede efter. Jeg overvejede, at hente privat i Egå. Men da Susan mente (pr. telefon) min pakke godt kunne nå frem inden torsdag, så valgte jeg den løsning. Jeg fik dukken onsdag via post og havde den med på bugtale kursus hos @bugtaleri i Kbh lørdag.
Jeg er godt tilfreds med min handel, produkterne og leverings tiden. :-)

Jeg vil med glæde handle hos Susan Legetøj igen! :-)
Mvh @NaturligvisTine.dk

21 de janeiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

En oprigtig og jordnær webshop

En oprigtig og jordnær webshop og alt i alt en rigtig god oplevelse.
Købet forløb fuldstændig som beskrevet på siden og alt gik bare så fint.
Varerne ankom også meget forsvarligt indpakket.

Nok ikke sidste gang jeg handler her

14 de janeiro de 2022

Fremragende service!

Jeg var lidt usikker på, hvorvidt der var tale om en reel webshop, da jeg først faldt over Susans online legetøjsbutik i min søgen efter et Star Wars vækkeur, som ellers er udsolgt andre steder.

Jeg blev meget positivt overrasket over den professionelle og hurtige behandling af mit køb - faktisk er det ret forfriskende med så personlig en tilgang til online handel. Dejligt med den personlige kontakt efter at have købt en vare på nettet :)

Jeg fik min vare super hurtigt, og er ovenud tilfreds med varen, og virkelig glad for oplevelsen som helhed!

Tak for fremragende service til Susan - det er ikke sidste gang, jeg handler her!

6 de janeiro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais