Susan Legetøj Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem bestilling og betaling med Mobilepay. Varerne kom allerede dagen efter de var bestilt. Her kan man trygt handle 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Med gode varer, endda nogle der ikke kan findes andre steder, og til fornuftige priser, burde fem stjerner være en selvfølge. Men som andre har nævnt, kan man ikke betale med Mobilepay og lignende,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var en smule forbeholden, da jeg første gang faldte over susantoys.dk på nettet. Havde aldrig hørt om butikken og pengene skulle overføres direkte til en bankkonto, men til gengæld havde de et r... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Inden jeg lagde “varer i kurven“, havde jeg sendt en mail til Susan, da jeg var lidt i tvivl om, om det primært var til institutioner, eller også private, der kunne handle på hjemmesiden. Jeg f... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, og hurtig forsendelse

Jeg fik svar på min mail i løbet af meget kort tid, og fik færdiggjort min ordre samme aften.

Pakken var pakket og klar til afsendelse allerede et par timer efter bestilling (kl. 20 om aftenen), jeg foretog en bankoverførsel om morgenen dagen efter, og samme formiddag blev pakken afsendt.
Dagen efter kunne jeg hente den på mit lokale posthus.

Virkelig god service, fem store stjerner herfra :)

14 de outubro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

En absolut god og behagelig oplevelse

En absolut god og behagelig oplevelse. Jeg havde ikke handlet hos hende før nu, og det er slet ikke sidste gang. Langt fra.

Dagen efter bestillingen skrev Susan til mig at en vare jeg havde efterspurgt ikke var på lageret. På blot 24 timer kunne hun skrive til mig at min bestilling var klar til afhentning. Super god service, hurtig og effektivt.

Man kan roligt handle her.
(Betalte via Mobilepay ved afhentning)

Tak for hjælpen. Min søn drøner nu rundt på sin tunede mooncar.

25 de junho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har længe gerne ville handle ved…

Jeg har længe gerne ville handle ved Susantoys. dk fordi de har et rigtigt interessant udvalg af Papo,Schleich og Bullyland og til virkelig gode priser men jeg endte altid med at købe et andet sted fordi jeg troede det ville blive for bøvlet med bankoverførsel men aldrig har jeg prøvet noget så nemt og hurtigt jeg bestilte den 18 januar sent om aften og den 21 jan lå de klar i min pakkeshop så det bliver Susantoys.dk vi køber figur ved fremad over hvis jeg kunne gi mere end 5 stjerner havde jeg gjort det :-)

21 de janeiro de 2021

Virkelig god service

Virkelig god service. Den vare vi havde bestilt kunne kun fås i en bestemt farve. Det fik vi personligt besked om og modtog varen hurtigt og nemt.

11 de maio de 2020

Fungerede upåklageligt!

Det produkt, som jeg ledte efter, fandtes i utallige varianter på dette website - fantastisk! Så var det svært at vælge :-D

Derudover var der tilbud på nogle spil, som røg med i den virtuelle indkøbskurv.

Desuden en god fornemmelse af, at der er et "menneske bag maskinen".

Købsproces og levering fungerede upåklageligt.

12 de dezembro de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

God service, og hurtig forsendelse

Jeg købte en dukke som, trods god hjælp via mail, desværre var for lille.

Kontaktede firmaet, og skulle blot sende den tilbage, så ville jeg få pengene retur. Få dage senere var pengene på min konto

Jeg vil klart handle der igen!

21 de março de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

God service, hurtig levering - en stor anbefaling herfra

Fandt siden i min søgen efter julegaver og var skeptisk, da jeg ikke havde hørt om den før, og det var en virkelig god oplevelse.
Susan svarede lynhurtigt, tingene var pakket dagen efter bestillingen (på en søndag), jeg betalte tirsdag og havde allerede tingene dagen efter.
Desuden var priserne virkelige gode, der var gode tilbud på præcis de ønsker mine børn havde og sparede penge i denne dyre december 😊
Virkelig anbefalelsesværdigt!

30 de novembro de 2018

100% tilfreds

Super kundeservice og lynhurtig levering! Stort udvalg og gode priser. Jeg vil helt sikkert handle her igen!

24 de abril de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem fantastisk oplevelse!!

Jeg bestilte varer i går sidst på formiddagen. Fik hurtigt mail med betalingsoplysninger. Blev ringet op i går sidst på eftermiddagen om, at der desværre var opkrævet kr. 100 for meget, som ville blive returneret. I dag ca. 24 timer efter bestilling har jeg fået kr. 100 retur og varerne leveret på min hjemmeadresse lige til døren. Der er dælme en service, der vil noget! Nemt, hurtigt og trygt. Nu glæder jeg mig til at komme hjem og se de fine varer. Vil helt klart handle her igen og varmt anbefale til andre!!!

19 de dezembro de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

fremragende service fik en sms samme …

fremragende service fik en sms samme dag som jeg bestilte at når jeg havde betalt vil pakken blive afsendt og jeg havde pakken 3. dag efter bestilling. alt lever op til forventningerne kan varmt anbefale denne hjemmeside super fin oplevelse Hilsen Mona Janneck

15 de dezembro de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtigste levering, sød kundeservice!

Jeg bestilte to af den samme ting, og fik en besked for at høre om det var med vilje eller en fejl :) God stil!
Derudover bestilte jeg Tirsdag og da jeg kom hjem onsdag var pakken her :)
Vil klart handle der igen!

1 de fevereiro de 2017

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais