Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var forbi sushi2500 ved Valby st i går, for at spise aftensmad. Det var virkelig en positiv oplevelse - både høj kvalitet af maden og en super skøn kundeservice! Kommer klart tilbage :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har været kunder i Sushi 2500 gennem mange år og har ofte bestilt både mindre og store mængder og er aldrig blevet skuffet. Kvaliteten har altid været helt i top, fadene er med omhu flot anrett... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg bestilte fra trekroner afdelingen med Wolt den 27 omkring 20/21-tiden. Maden smagte ekstremt godt, hvilket ikke var en overraskelse, da det ikke er første gang, jeg bestiller derfra. Da jeg fi... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Under al kritik.... hver gang vi bestiller i weekenden, vælger vi et afhentningstidspunkt på deres hjemmeside, men bliver ringet op umiddelbart efter, de kan ikke overholde tidspunktet. Når man afhent... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante takeaway de sushi
  2. Restaurante para famílias
  3. Restaurante japonês
  4. Restaurante de comida para levar
  5. Serviço de encomenda de comida online
  6. Restaurante de sushi

Escrito pela empresa

sushi2500 leverer lækkert og visuelt flot sushi til fornuftige priser. Vi fokuserer på kvalitet, fødevaresikkerhed, god service og de bedste råvarer. Desuden laver vi kalorielette udgaver med blomkålsris mix, og har et stort udvalg, så der er lidt til alle :)

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 9% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 3 em 5 estrelas

Always late (2 out of 2 ) for delivery…

Always late (2 out of 2 ) for delivery 30-45 min. Reallly unacceptable for Copenhagen 2018,sad since they are on the right side of quality food.
1- star for delivery
5- for food
Marius
Copenhagen Valby

2 de dezembro de 2018

Hi Marius.
Thank you for your feedback which we appreciate a lot because this gives us the chance to fix any errors and do better :)
We are sorry that your delivery was late, but we do rely on external partners to deliver our food.
Please contact me directly on michael@sushi2500.dk so we can get to the bottom of this and solve the challenge of delivery companys being on time.

We love that you enjoy our food and give this 5 * Thank you.

/Michael

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales, lækker sushi og super betjening

Hej Stine.
Mange tak for din varme anbefaling, den er vi meget glade for.

Sushi2500: Verdens Bedste Sushi

Sushi2500 - Den bedste sushi jeg nogensinde har smagt: Super lækre, velsmagende og dugfriske råvarer med fantastisk tilhørende chilimayo -som er uundværlig.
Der er kælet for hvert eneste stykke sushi; Farverne giver et flot samspil, og kombinationerne af de forskellige ingredienser giver mig en fantastisk smagsoplevelse.
Pris og kvalitet hænger bestemt sammen på retfærdig vis.... -Jeg kommer helt sikkert igen #jatak

-Og ej at forglemme det super dygtige personale; Unge mennesker der yder sit bedste. God og tryg fornemmelse, at blive vejledt på bedste vis, samt at blive påmindet når der er extra gode tilbud i de flotte omgivelser.

Yderst professionelt <3

Hej Majken!
Mange tak for de flotte ord, det er dejligt at du som kunde, kan mærke vores hårde arbejde.
Vi ønsker at lave verdens bedste sushi, derfor er det fantastisk at høre, at du har denne oplevelse.

Vi vælger altid sushi 2500

Vi vælger altid sushi 2500, da vi altid oplever god service og lækker sushi.

Hilsen Pernille og Michael

Hej Pernille
Vi vægter kvalitet og service utrolig højt, derfor er det dejligt at det også er den oplevelse I har!
Tak for jeres besøg i Sushi2500.

SÅ lækkert!

Vi fik sushi fra Skolegade her til aften og det var bare den bedste madoplevelse vi længe har haft 😍👏 Fisken var så frisk og lækker. Flotte ruller, mega god chilimayo 😱 personalet var så søde og smilende. Vi glæder os allerede til næste gang 😋😋

Hej Mia
Det er skønt at høre om jeres gode oplevelse i Sushi2500, vi glæder os at hilse jer velkommen igen snart.

Fantastisk

Nu har jeg efter hånden købt sushi mange gange hos jer og det kommer jeg bestemt ikke til at lave om på. Altid dejlig friske råvare og en fantastisk smag. Vi ses snart igen😁

Hej Jesper
Tusind tak for din fine anmeldelse, samt loyalitet hos Sushi2500.
Vi går meget op i friske råvare, derfor er det dejligt at du også har denne oplevelse af vores mad.

Mega lækker sushi

Mega lækker sushi! Jeg er kræsen med min sushi, og det her er toppen! 👏🏻

Hej Ivano
Tusind tak for din fine anmeldelse af vores mad, vi håber på at se din igen.

Super lækker sushi

Super lækker sushi! De mestre både den klassiske og den eksperimenterende og nyskabende sushi, hvor de med stor kreativitet inddrager årstidens grønt. Kan klart anbefales!

Hej Jonas
Sikke en fin anmeldelse.
I Sushi2500 elsker vi friske råvare der høre årstiden til, det er dejligt at du har haft gode oplevelser hos os.
Vi glæder os til at se dig igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Frisk og velsmagende sushi hver eneste…

Frisk og velsmagende sushi hver eneste gang.
Man bliver altid mødt med smil og god betjening.
Meget anbefalingsværdig!

Hej Iben
Dejligt at du oplever både god mad og service hos os, vi er meget glade for din anbefaling.

Classificada 4 em 5 estrelas

Har fået sushi herfra flere gange

Har fået sushi herfra flere gange. Dejlig frisk mad, gode tilbud og hurtig betjening i butikken. Der kan være lidt ventetid for take away, men kun fordi der er mange kunder. Derfor bestil i god tid. Kan kun anbefales👏

Hej Dorthe
Dejlig at du benytter vores tilbud og TakeAway service. Vi beklager at der til tider kan forekomme ekstra ventetid, tak for din tålmodighed og anbefaling om at bestille i god tid.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sushi 2500 er helt klare go to sushi…hver gang!

Sushi 2500 er helt klare go to sushi restaurant, hver gang!
Smagen, anretning og service spiller, selv i pressede situationer er de villige til at finde løsning som fungerer.

Ingen andre! 🍣🍣

Hej Sebastian
Tak for din fine anmeldelse af vores restaurant samt vores mad.
I Sushi2500 betyder vores kunder utroligt meget, derfor arbejder vi altid løsningsorienteret for at imødekomme eventuelle ønsker.
Tak for din loyalitet.

Arrogant/uhøfligt personale

1. Gang vi bestiller fra Sushi2500 på Smallegade, kommer vi hjem og opdager at det leverede ikke svarer til bestillingen, der mangler 4 stykker. Ved opkald til butikken, får vi en næsten arrogant besked om at “det var da bare ærgerligt” men at vi komme forbi og hente de manglende 4 stykker. Ingen undskyldning eller forståelse for at man nu igen skal ud på jernhesten.

2. Gang, modtages vi af et meget ungt personale, som igen virker ligeglade og arrogante. Ved forespørgsel om noget tilbehør bliver dernede sagt “nej” hvorefter ekspedienten bare går væk.
Ingen forsøg på at tilbyde noget andet, eller på anden måde hjælpe.

Jeg synes personalet skal arbejde på deres adfærd.
En skuffende oplevelse x 2 - hvilket egentlig er ærgeligt, når sushi’en er god derfra

12 de outubro de 2018

Hej Jesper
Vi vægter service meget højt i Sushi2500, derfor er vi kede af din beskrivelse omkring dårlig service.
Hvis du ønsker kompensation for din dårlig oplevelse, bedes du tage kontakt på amanda@sushi2500.dk.
Din anmeldelse bliver taget seriøst, og vi arbejder på at lignende situationer ikke udspiller sig fremadrettet.
Det er dejligt at du kan lide vores mad.

Kun Take away sted - ikke gearet til restaurant

Vi var på restauranten i Roskilde og efter en fnisende dreng der bekræftede vi da godt kunne få et bord på tlf fortsatte den knap så gode oplevelse. Vi var de eneste i restauranten, udover et bord der var ved at gå og som gik rundt og ventede på betjening. Vi bestilte og ventede 40 minutter på en gang sushi! Det er simpelthen ikke i orden, så må man sige der er ventetid når vi kommer. Den unge fnisende dreng var ubehøvlet og kender ikke til service. Alle take away kunder måtte vente. I må simpelthen op i gear og ansætte folk der er effektive i stedet for unge der slasker rundt og tror de er i klubben. Sushien er god, men resten er en dårlig oplevelse, så der kommer vi ikke mere!

1 de setembro de 2018

Hej Katja
Vi er kede af at høre om din dårlige oplevelse i vores restaurant.
Hvis du ønsker kompensation bedes du tage kontakt på amanda@sushi2500.dk.
Vi arbejder hele tiden på, at optimere vores personale, således at lignede situationer ikke udspiller sig fremadrettet. Derfor er din anmeldelse vigtig for os.
Det er dejligt at du kan lide vores mad.

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde sat til at få min mad leveret…

Havde sat til at få min mad leveret mellem
20-20:15. Det kom 20:05. Maden var frisk, friturer var stadig varm og alt var der. Desuden smagte det bare SÅ lækkert! Og lagde den bedste bund. Det bedste er muligheden for blomkålsris!

31 de agosto de 2018

Hej Camilla
Hvor er det dejligt at høre om din positive oplevelse hos os.
Vi samler på glade kunder, og vi glæder os til at levere mad til dig igen.

Perfekt!

Virkelig lækkert - Både sushi og Omega bomben er et hit hver gang.

23 de agosto de 2018

Hej Ditte
Mange tak for din anmeldelse samt din loyalitet hos sushi2500.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi havde kigget på længe på sushi2500…

Vi havde kigget på længe på sushi2500 og valgte at prøve det da deres sushi så rigtig lækker ud!

Men sikke en skuffelse!
Vi ventede først 1 time på vores mad, bevares personalet sagde at der var 40 min ventetid det kan man sagtens se igennem fingerne med.

Men igen sikke en kæmpe skuffelse, sushien var smagsløs og deres avokado som kokken havde brugt i næsten alle maki rullerne var på ingen måde moden.

Fisken de havde brugt var sejt og smagte ikke friskt, og de ris kokkene har brugt havde ingen smag.

Vi gav 700,- for hverdags luksus (som retten hed) men der var langt fra luksus og igen en tegn på at pris og kvalitet ikke altid hænger sammen.

Det er desværre nok den mest skuffende gang sushi jeg nogensinde har smagt

Øv øv øv!

26 de julho de 2018

Hej Thomas
Vi er kede af din dårlige oplevelse hos os.
Vi går meget op i at de råvare vi benytter, er af højeste kvalitet.
Hvis du ønsker kompensation for din dårlige oplevelse, bedes du tage kontakt til amanda@sushi2500.dk.
Vi ønsker hele tiden at forbedre vores forretning, derfor er din anmeldelse vigtigt for os.

Øv igen skuffet!!

Øv igen skuffet!!
2 gange har jeg bestilt fra jeg nu, og efter første havde jeg lyst til at give jer en chance mere..
Har bestilt extra vaganza las Vegas og med blomkålsris som jeg så ikke fik men almindelige ris i stedet, ingen forårsløg på toppen og ingen flamberet tun, men rå. Det er sidste gang jeg har bestilt min mad hos jer!

20 de julho de 2018

Hej Cecilie
Vi beklager at vi ikke har leveret mad til dine forventninger. Normalt gør vi os meget umage med at efterkomme kundes ønske.
Hvis du ønsker kompensation bedes du kontakte amanda@sushi2500.dk.

Dårlig levering og service

Jeg prøvede for første gang at bestille sushi fra sushi2500 i Jernbanegade med levering. Et er at man skal reservere 1.5 time ud i fremtiden men når ens bestilling så ikke er dukket op 20 min efter leveringstiden er gået uden at man har hørt noget er ikke acceptablet. Jeg prøvede så at ringe og blev bare mødt med “vi er forsinket” og prøvede at få et tidspunkt så jeg vidste hvor lang tid jeg skulle vente yderligere, men det kunne jeg ikke få. “Der går måske en 15/20 min”. Og da det så endeligt dukkede op 40 min forsinket manglede der både soya og spisepinde.
Selve sushien var okay, men ikke til prisen

16 de junho de 2018

Hej Thomas

Vi er kede af den oplevelse du har haft.
Vi har desværre enkelte dage, hvor vi ikke kan efterkomme alle kunders ønskede leveringstid grundet travlhed.
Personalet skulle selvfølgelig have kontaktet dig angående ventetiden.
Hvis du ønsker kompensation skal du kontakte amanda@sushi2500.dk.

400 kr lige ud af vinduet

Jeg købte her til aften sushi fra Sushi2500 og blev meget skuffet. Jeg købte en menu primært bestående af Maki og Nigiri. De 30 stk sushi kostede i alt 380 kr. og pga. prisen forventede jeg en høj kvalitet. Kvaliteten var dog langt under middel. For det første var min bestilling ikke klar til tiden. For det andet var stykkerne alt for store og faldt fra hinanden. Tempura-rejen og tunen var sej. Den friturestegte dej og den stegte lotusrod var bløde og smagte af gammel olie. At tilsætte nødder i og på maki’erne var virkelig prikken over i’et på et utilfredstillende måltid.

3 de junho de 2018

Hej
Vi er kede af din dårlige oplevelse hos os.
Vi vægter altid friske og gode råvare i vores mad.
Vi er ked af at smags sammensætningerne ikke var i din smag.
Hvis du ønsker kompensation, skal du skrive til amanda@sushi2500.dk.

god service

Hurtig efterbehandling - efter problemer med at ændre i bestilling fik de hurtigt sørget for at få det ændret. Det skal de have stjerner for. Tak for hjælpen :-)

18 de abril de 2018

Hej Katrine,

Tak for alle stjernerne - det sætter vi pris på :-) Er glad for at høre, at du har haft en god og effektiv betjening.
God dag!

/Kamilla

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais