Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var forbi sushi2500 ved Valby st i går, for at spise aftensmad. Det var virkelig en positiv oplevelse - både høj kvalitet af maden og en super skøn kundeservice! Kommer klart tilbage :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har været kunder i Sushi 2500 gennem mange år og har ofte bestilt både mindre og store mængder og er aldrig blevet skuffet. Kvaliteten har altid været helt i top, fadene er med omhu flot anrett... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg bestilte fra trekroner afdelingen med Wolt den 27 omkring 20/21-tiden. Maden smagte ekstremt godt, hvilket ikke var en overraskelse, da det ikke er første gang, jeg bestiller derfra. Da jeg fi... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Under al kritik.... hver gang vi bestiller i weekenden, vælger vi et afhentningstidspunkt på deres hjemmeside, men bliver ringet op umiddelbart efter, de kan ikke overholde tidspunktet. Når man afhent... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante takeaway de sushi
  2. Restaurante para famílias
  3. Restaurante japonês
  4. Restaurante de comida para levar
  5. Serviço de encomenda de comida online
  6. Restaurante de sushi

Escrito pela empresa

sushi2500 leverer lækkert og visuelt flot sushi til fornuftige priser. Vi fokuserer på kvalitet, fødevaresikkerhed, god service og de bedste råvarer. Desuden laver vi kalorielette udgaver med blomkålsris mix, og har et stort udvalg, så der er lidt til alle :)

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 9% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Fremragende sushi

Fremragende sushi. Har benyttet sushi 2500 flere gange, og er aldrig blevet skuffet. Altid frisk og dejlig mad, og super service i både restaurant og take away..

12 de novembro de 2019

Fuldstændig fantastisk

Fuldstændig fantastisk, frisk, flot og lækkert sushi HVER gang!!👌🏻👌🏻 Uanset hvilken restaurant jeg vælger er kvaliteten ALTID den samme, og tilmed de sødeste medarbejer som husker hvad jeg plejer at bestille👌🏻

Elsker deres sushi

Elsker deres sushi, altid frisklavet i modsætning til en del andre steder. Henter gerne hver søndag og det er altid klar til tiden og som bonus har de verdens bedste chillimayo.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har betalt 440kr inkl levering

Har betalt 440kr inkl levering, sushien kommer frem, og det hele virker til at det har stået en dag eller to i køleskabet, virker ihvertfald ikke friskt

Hej Victor.
Tak for din feedback her på Trustpilot.
Vi beklager meget din oplevelse, og vil gerne finde id af hvad der er sker her.
Vi laver aldrig mad i forvejen, eller dagen før.
Har aldrig gjort det og kommer Heller ikke til det.

Maden er bestilt kl 18.07
Ordren påbegyndes kl 18.35
Maden er færdig kl 18.50
Maden afhentes kl 18.55
Maden leveres Kort tid efter.
Så alt er kørt efter proceduren.

Eneste tid at maden har været på “køl” er de 5 minutter fra den er færdigproduceret og indtil afhentningen, hvor kvaliteten ikke burde dale.
Tværtimod, så sikrer det blot fødevaren.

Vi tager kontakt til leveringsfirmaet og får deres blik på transporten.

Kontakt mig gerne på mail: michael@sushi2500.dk så vi kan tage en yderligere dialog og svar fra leveringsfirmaet :-)

Ha en god aften.

Classificada 3 em 5 estrelas

Dårlig service

Dårlig service
Bestiller mad over nettet og får posen udleveret - rigtig fint
Når hjem og der mangler mad ???
Ringer for at få mine penge refunderet
Det kan jo klares nemt via mobilepay
Ej her er der service ! ???
Så kan jeg komme på en tilgode liste ??? Uden dokumentation ???
Nu skal jeg så skrive en mail til en chef
Hvorfor gør personalet ikke dette ?
Jeg er sku vred over det skete

Afslutning:
Har mailet med leder og fået refunderet mine penge, og han lover at der er talt ned personalet om procedurerne. Jeg ændrer derved mine stjerner fra 1 til 3, men har egentligt brugt lidt for meget tid på dette.

28 de setembro de 2019
Classificada 2 em 5 estrelas

Syntes normalt at sushi 2500 leverer en…

Syntes normalt at sushi 2500 leverer en høj kvalitet, men ikke på deres ceviche (tun har ikke prøvet den med laks). Det var bare tunstykker, med advokado og lime, samt syltede(!) jalapenos (somi dem man køber på glas i supermarkederen). Det var ganske enkelt dårligt og så var det oven i købet dyrt.

21 de setembro de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse i lørdags hos…

Fantastisk oplevelse i lørdags hos Sushi2500 i Trekroner: Maden til 10 familier med 30 spisende voksne og børn, var klar til afhentning til den aftalte tid, pakket i poser per familie, lige til at dele ud og går til bords derhjemme til vejfest. Smagsoplevelen var, som det plejer at være: Lækker og frisk: 1000 tak for en god service!

16 de setembro de 2019

Hej Barbara.
Mange tak for de rosende ord.
Vi glæder os til at byde jer velkomne i en af restauranterne eller som catering til et andet arrangement :-)
Vi er blot glade for at hjælpe og for at have givet jer en god oplevelse.

Mvh sushi2500

Classificada 5 em 5 estrelas

Sushi2500 i Trekroner er virkelig godt!

Sushi2500 i Trekroner var en virkelig god oplevelse! Vi var tre personer og bestilte 2 menuer - "Juni Kræs" (ugetilbud i juni) 36 stk. og "Syndig Crispy" 24 stk - og alt var frisk, velsmagende og passende, hvis man - som os - var virkelig, virkelig sultne :-)
Super nemt at bestille on-line og klar til afhentning ift aftalt tidspunkt.
Tak for mad!

17 de junho de 2019

Hej Christina,

Tusind tak for din super gode anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse, da I bestilte mad fra os. Vi håber at se dig igen snart 🍣

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækkert fisk og fin service

Lækkert fisk og fin service. Jeg kommer helt sikker igen!

10 de maio de 2019

Hej Lina,
Tusind tak for din anmeldelse :-) Den er vi meget glade for og vi glæder os til at se dig igen! Kh Sushi2500

Classificada 2 em 5 estrelas

Manglede soya, havde købt sushi for 800kr..

Bestilte sushi for 800kr for ca en uge siden. Skulle hentes i Valby. Da vi skulle til at spise manglede soya, stort set det værste at mangle i fht sushi. Skrev efterfølgende en mail til sushi2500, men har aldrig fået et svar. Så vil nok se mig om efter en anden leverandør.

8 de maio de 2019

Hej Inge.
Der har været lidt ventetid på besvarelse her, da vi har været ekstraordinært travle i denne periode.
Vi er kede af at I manglede soya til jeres bestilling, det er altid så irriterende, både for jer som kunder, men også os som forretning.
Vi har desværre aldrig modtaget din mail, da vi selvfølgelig ville have reageret på dette hurtigt.
Skriv gerne en mail direkte til michael@sushi2500.dk , så vi kan tage en dialognog finde en god løsning på jeres oplevelse, og vende den til noget godt istedet :-)

Mvh sushi2500

Classificada 2 em 5 estrelas

Take-away kommer før gæster i restauranten

En kollega og jeg havde bestilt bord i Roskilde kl. 16.00 i dag, vi blev modtaget af en ung mand, som bad os selv finde et bord - nemt nok - der var ingen andre gæster i restauranten. Derefter var der ingen henvendelse fra hans side, før vi selv gik til disken og fortalte, at vi altså var klar til at bestille, klokken var nu 16.30 han svarede at han havde travlt (gætter på det var take away ordre, da han stod med mobiltelefonen i hånden det meste af tiden) og ville komme til os om lidt... der var stadig ikke andre gæster end os.. efter 5 min kom han til vores bord, tog imod vores ordre, men dækkede ikke bord. Kl. 17 kom vores mad - vi havde da ventet en time, vi havde bestilt blomkåsris, det fik vi ikke.. Nårh ja, drikkevarerne fik vi også først samtidig med maden. Der var nu mødt en tjener mere ind og hun fortalte, at der var særligt tilbud på take-away netop i dag, så der var mega travlt. Følte os noget overset i forhold til, at vi var de eneste gæster indtil kl. 18 - bortset fra dem som hentede forudbestiltes menuer. Måske man skal overveje at ha’ personale til take-away og et andet til gæsterne.

Maden var dog som altid super delikat og veltilberedt.

15 de abril de 2019

Hej Gitte,

Tusind tak for din feedback. Det er meget beklageligt, at du følte dig overset i vores restaurant. Jeg videregiver din anmeldelse til den konkrete afdeling, så vi fremadrettet kan være opmærksom på problemet.

Rigtig god dag :-)

RYSTENDE RINGE kundeservice

Jeg bestiller jævnligt sushi via Sushi2500 appen og afhenter på Smallegade, Frederiksberg for jeg kan virkelig godt lide deres sushi. Jeg betaler når jeg bestiller og får tilsendt en ordrebekræftelse. Jeg har nu min. 4-5 gange oplevet at bestillingen ikke er gået igennem til butikken så når jeg kommer for at afhente har de ikke lavet maden og kender intet til ordren. Det er så irriterende. Når jeg har bestilt og betalt forventer jeg maden står klar til aftalt tid. Butikken mener ikke det er deres skyld men skyder skylden på “takeout”. Jeg er ligeglad om det er den ene eller den anden afdeling, men jeg forventer at personalet i det mindste beklager fejlen og ikke fralægger sig ansvaret. Sushi2500 opfordres hermed til at få styr på deres systemer/processer

1 de abril de 2019

Hej Henriette.

Mange tak for din feedback og pointe.
Vi er glade for jer som kunder, og lytter til kritikken.
Der er selvfølgelig ikke i orden at vi ikke beklager fejlen og forstår irritationen, som du som kunde har, uanset om fejlen ligger i udstyr fra en ekstern partner.
Det undskylder vi mange gange og sørger for at forbedre os her.

Vi har løbende været i kontakt med den eksterne partner, og de har været forbi butikken for at fikse deres hardware, så vi atter kan modtage og lave lækker sushi på jeres ordre.

Skriv gerne en email til mig på michael@sushi2500.dk med henblik på videre dialog og kompensation, som vi gerne vil tilbyde jer :)

Ha en dejlig dag.

Mvh Michael
Sushi2500

Oplevede super service

Oplevede super service, da jeg hentede Sushi i restauranten på Smallegade. De havde meget travlt, men formåede alligevel at begrænse min ventetid. Sushien var virkelig god og for en gangs skyld var det muligt at bestille en meny uden California rulle, som desværre ellers oftest indgår i andre sushi restauranters menuer. Takker for en god oplevelse og kan varmt anbefale stedet.

30 de março de 2019

Tusinde tak for din fine anmeldelse, Pernille :-) Rigtig god dag! / Sushi2500

Ærgerlig bestillings-oplevelse!

Update:
Efter et par timer blev jeg ringet op, som lovet af en ansat tidligere, som besvarede mit spørgsmål omkring hvorfor lørdagene ikke kan bookes. Hun havde tydeligt fået en besked af hendes chef: ‘Der er udsolgt alle lørdage’...Det vil altså sige at Sushi2500 (de 3 restauranter som er med på Sweetdeal) alle har udsolgt for take away frem til d. 1. maj....aaah hva’ - understreger desværre min pointe i min anmeldelse om manglende flexibilitet og hvad værre er, en restaurant-kæde som vælger at være fuldstændig ligeglad med det fact at de selv har valgt at lave en Sweetdeal, men ikke vil honorere de betingelser som de selv har sat (ved at udelukke fredage), men altså også pludseligt udelukker lørdage - super dårlig stil!

Kære Sushi2500,
Man kan undre sig over en kæde som jer ikke benytter den Sweetdeal, I selv har valgt at lave som marketing for jeres forretning, til at få nye tilfredse kunder i jeres restauranter.
Ideen med at lave en Sweetdeal til halv pris og lign. tiltag må alt andet lige være, at få nye, potentielt loyale, fuldt betalende kunder efter en god oplevelse med bestilling og tilfredshed med jeres mad.
Min oplevelse i dag giver ingen af delene. Først skal jeg til at bestille min mad til en lørdag, men kan se ingen lørdage er ledige, så langt frem man kan gå. I værdibeviset står der i betingelserne at man ikke kan bruge det om fredagen, men altså intet om at lørdage ikke skulle være gældende?
Jeg forsøger mig så pr. telefon og giver muligheden for at kunne sige at det er ok, med eks. i dag lørdag, trods der også står at man skal bestille min. 24 timer i forvejen. Tænker at Sushi2500 nok siger ok, når jeg ringer, da de selvfølgelig gerne vil have en tilfreds kunde og helt sikkert har råvarer til en enkelt gang sushi, som hvis jeg ringede til dem uden en Sweetdeal.
Svaret her bliver dog et fuldstændigt klart nej og årsagen de bruger er simpelthen at det ikke er dem, men Sweetdeal som sætter reglerne, hvilket ikke er korrekt, da Sweetdeal blot ønsker at give deres brugere nogle gode madoplevelser og aldrig dikterer sådanne betingelser, som gør det mere besværligt for deres brugere. Svaret på hvorfor der ingen lørdage er ledige kunne de naturligvis heller ikke svare på - noget med chefen...den ansatte ville spørge og ringe tilbage...
Super ærgerlig oplevelse, da jeg ellers ved at Sushi2500 leverer god sushi. I stedet for en ny loyal sushi2500-kunde kan jeg på ingen måde anbefale et sted, som fralægger sig ethvert ansvar ved fejlagtigt at give andre skylden og ikke viser flexibilitet når det er dem muligt.
De 2 stjerner (fremfor 1) er pga. kvaliteten af deres mad.

16 de fevereiro de 2019

Hej Mark AA.

Mange tak for din feedback.

Først beklager vi selvfølgelig at der har været noget fejlkommunikation mht. denne deal og dens betingelser fra vores side og til dig.
At udbyde disse deals er en ret stor proces, både det ekstra pres der kommer på køkkenerne, men også den øgede mængde kald, spørgsmål og henvendelse som vores kære yngre medarbejdere skal besvare ud fra de betingelse der er. Det går ikke altid ligegodt som du har oplevet. Vi træner personalet så godt vi kan, og fylder køkkenet med kokke, men vi er til tider overløbet. (godt og mindre godt). Vi har desværre ikke mulighed for at tage en deal ind i et i forvejen fuldt booket kalender, da det vil give ekstra ventetider for dem der har booket 1-2-3 uger i forvejen.
Så selvom vi gerne vil gøre alle tilfredse, så er det svært at få puslespillet til at gå op.

Det er som du selv beskriver vores ønske at lave marketing og få nye potentielle kunder, men samtidig må vi selvfølgelig også værne om de eksisterende kunder vi har.
Derfor er der nogle betingelse, som skal sikre at der er plads til alle,samtidig med at vi kan drive en forretning.

Du har fået forklaret nogle af betingelserne korrekt, og jeg var endda i telefonisk kontakt med min kollega ang. dette, hvor der blev forklaret disse ting.
Desværre kan vi alle se, at der ikke er blevet gengivet helt korrekt, og dette vil vi tage internt så vi kan sikre bedre forståelse i fremtiden.

Ang. fejlkommunikationen, så er der en del tider ledige lørdage frem til slutningen af perioden.
Vi havde et mindre teknisk problem der viste mange lørdage var fuldt booket, da vores system normalt kun viser 31 dage frem, og dealen går frem til 1/5.
Det kunne det ikke helt håndtere. Det er rettet nu, så man kan se alle ledige tider korrekt ( i alle butikker).

Men meget få af dem, da de fleste "gode" tider er booket helt frem til afslutningen af dealen.
De fleste vil gerne have i primetime mellem 17-20, og med rigtig mange solgte så er der rift om tiderne.
Mere end 500 deal-kunder bookede deres tider de første 5 dage efter dealens frigivelse, for at sikre sig de bedste tider frem til afslutningen.
Vi overholder alle betingelserne, og der er ledige tider lørdage i alle butikker frem til slutningen af dealen.

Dags dato 22.02.19: Skolegade og trekroner har feks tider mellem 12-16, og alle butikker har sporadiske tider ca mellem 19:30 og 21:30 lørdage.
Og alle butikker har mere end 15.000 ledige tider tilsammen fra søndag til torsdage.
Vi beklager selvfølgelig at der er så meget run på i weekenden, men vi har køkkenerne fyldt med personale og ikke mulighed for at presse flere deals ind.

PS: alle 5 butikker laver Sweetdeals :)

Mvh

Michael
Bestyrer
Sushi2500

Classificada 3 em 5 estrelas

Unfair behandling af en fejl DE har lavet

Bestilte en menu “go for to” + 2 stk ekstra nigiri laks, og så da jeg kommer hjem opdager jeg at kokkene har glemt de to laks med avocado som er en del af menuen. Jeg ringer og fortæller det, og det eneste de kan tilbyde mig er et tilgodebevis for de to manglende stykker. Jeg bor i Rødovre og køber sjældent sushi hos jer, så nu har jeg betalt for noget jeg kan få om meget lang tid. De kunne ikke sende en chauffør ud med stykkerne, hvilket også er fair nok for den lange tur med 2 stk sushi. Men de kunne heller ikke give et nedslag i prisen, eller en anden form for kompensering. Meget dårlig service må jeg sige.
Hilsen Emilie

14 de fevereiro de 2019

Kære Emilie.
Tusinde tak for din feedback. Vi er kede af den oplevelse du har haft med at bestille takeaway hos os.
Det er selvfølgelig en fejl, både i køkkenet og håndteringen af det efterfølgende.
Det beklager vi meget. Du skulle selvfølgelig have modtaget en bedre løsning.

Derfor må du må meget gerne sende os en mail gennem vores kontaktformular: https://sushi2500.dk/kontakt/ - så vil vi med glæde forsøge at gøre det godt igen.

Mvh.
Michael / Sushi2500

Alt er tip top hos Sushi2500

Sushi2500 er mit foretrukne sted at bestille sushi fra, da rullerne både er spændende og smager rigtig lækkert. Derudover er Roskilde- og Trekronerbutikkerne især rigtig hyggelige at være spisende gæst i. Der er hyggelig stemning og rart personale, så det er bare rigtig dejligt at træde ind i en butik hvor man føler sig hjemme.

19 de dezembro de 2018

Hej Ditte
Mange tak for dine fine ord og varme anbefaling. Vi er rigtig glade for, at du kan lide både vores mad, personale og stedet.
/Charlotte

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais