Jeg var forbi sushi2500 ved Valby st i går, for at spise aftensmad. Det var virkelig en positiv oplevelse - både høj kvalitet af maden og en super skøn kundeservice! Kommer klart tilbage :)
Leia as opiniões dos outros
Vi har været kunder i Sushi 2500 gennem mange år og har ofte bestilt både mindre og store mængder og er aldrig blevet skuffet. Kvaliteten har altid været helt i top, fadene er med omhu flot anrett... Ver mais
Jeg bestilte fra trekroner afdelingen med Wolt den 27 omkring 20/21-tiden. Maden smagte ekstremt godt, hvilket ikke var en overraskelse, da det ikke er første gang, jeg bestiller derfra. Da jeg fi... Ver mais
Under al kritik.... hver gang vi bestiller i weekenden, vælger vi et afhentningstidspunkt på deres hjemmeside, men bliver ringet op umiddelbart efter, de kan ikke overholde tidspunktet. Når man afhent... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Restaurante takeaway de sushi
- Restaurante para famílias
- Restaurante japonês
- Restaurante de comida para levar
- Serviço de encomenda de comida online
- Restaurante de sushi
Escrito pela empresa
sushi2500 leverer lækkert og visuelt flot sushi til fornuftige priser. Vi fokuserer på kvalitet, fødevaresikkerhed, god service og de bedste råvarer. Desuden laver vi kalorielette udgaver med blomkålsris mix, og har et stort udvalg, så der er lidt til alle :)
Informações de contacto
Langebjergvænget 6a, 4000, Roskilde, Dinamarca
- info@sushi2500.dk
- www.sushi2500.dk
Respondeu a 9% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Sushi2500 Vanløse
Sushi2500 Vanløse, en rigtig skidt oplevelse.
Jeg bestilte mad til en fødselsdagsmiddag ud fra deres online menukort (https:// sushi2500. dk /wp-content/uploads/2024/09/Sushi2500-Menukort-2024. pdf), men ved afhentning viser det sig, at priserne er højere, fordi menukortet er forældet. Det er en ærgerlig fejl, jeg valgte at se igennem fingre med i situationen.
Da jeg kommer hjem, mangler både spisepinde og soya – noget jeg troede var standard ved en sushi-bestilling til 700 kr. Ved opkald til restauranten får jeg at vide, at dette skal tilkøbes særskilt. Det står dog hverken på menukortet, eller blev nævnt ved bestillingen.
Da jeg påpeger, at det samlet set er for mange fejl, mødes jeg af en uvenlig og afvisende tone fra en manager, som mener, det er mit ansvar at tjekke, om menukortet er opdateret – og selv bede om pinde og soya.
Alt i alt blev det en skuffende oplevelse – både i service og i håndtering af fejl.
Sushi2500 Valby
Sushi2500 Valby. Lever helt op til forventningerne om kvalitet og pris. Lækker sushi klar til afhentning som aftalt.
Har været en trofast kunde i rigtig…
Har været en trofast kunde i rigtig mange år og altid synes det har været den bedste sushi ift. mange andre sushi restauranter. Men jeg synes de er faldet af på den over den sidste periode og da jeg hentede sushi i dag blev jeg virkelig skuffet både ift anretningen men også størrelserne på sushi og smagen som jeg ikke synes lever op til den kvalitet stedet plejer at have. Det er ikke den billigste sushi hvilket også er ok hvis det hele spiller, men nu er det “bare” mere som alle de andre og så findes der andre alternativer. Det er super øv da jeg har været en loyal kunde i rigtig mange år og kørt et stykke vej for at hente.
Virkelig lækker sushi og super hyggelig…
Virkelig lækker sushi og super hyggelig stemning! Alt smagte friskt, og man kunne mærke, at de går op i kvalitet. Personalet er søde. Helt sikkert værd at besøge!
Vi bestiller altid herfra når vi skal…
Vi bestiller altid herfra når vi skal have ekstra lækker sushi, nemt at bestille med afhentning i et bestemt tidsrum og så den klar. Vi har også været i restauranten
Dårligste sushi vi har smagt
Dårligste sushi vi har smagt. Og mega ringe services.
Vi fik sushi fra sushi 2500 Roskilde. Vi hentede det til tiden og kig direkte hjem og spiste det. Men ligeså snart vi åbnede sushien lugtede det dårligt. Meget af fisk. Det smagte ikke af noget ellers smagte det af dårlig fisk.
Vi ringede der ned og ventede 20 min på at de ville ringe tilbage, men det gjorde de ikke. vi ringede igen og de sagde vi skulle komme der ned med det så de kunne vurdere det. Vi kom der ned og der begynde de at anklage os for at afhente det for sent og ville kigge på deres overvågning. Vi følte de anklagede os for at sushien var dårlig. Vi stod i 15 min i butikken og diskuteres med medarbejder der ringede frem og tilbage til chefen og kokken. De kunne ikke gøre noget ved det og vi gik der ud fra og aldrig ville købe fra dem igen.
Det er vigtigt og sige at det ikke var de unge menneskers skyld som stod i restauranten de prøve. Men en chef og kok som ikke ville tage ansvar og vise sit ansigt.
Men dårligeste oplevelse med sushi nogensinde

Resposta da Sushi2500
Super god oplevelse hos sushi2500
Super god oplevelse hos sushi2500. I dag fik jeg take away fra deres restaurant i Valby og det var klar til tiden og smagte helt perfekt! Bedste sushisted i København. Det kan varmt anbefales

Resposta da Sushi2500
En stjerne fordi jeg ikke kan give…
En stjerne fordi jeg ikke kan give mindre. En smagsløs oplevelse som ikke kunne sammenlignes med sushi jeg har fået før. Dette var take away fra en biks i Roskilde. Kan ikke anbefales. Hunden gad ikke spise resterne.
500 kroner ud ad vinduet.
Sushi2500 i Valby gav mig den forkerte…
Sushi2500 i Valby gav mig den forkerte ret med hjem 1. gang og glemte at spørge mig, om jeg ville købe pinde og soya med, som jeg ikke var klar over, at man nu skulle betale for udover maden.
2. gang jeg kom for at få den rigtige menu med hjem som jeg havde tilgode, manglede der wasabi som jeg heller ikke var klar over, at man nu skulle bede om at få, hvis man ønsker det. Hvor svært er det, lige at spørge mig om jeg ønsker det når jeg nu står der? Det gælder både den 1. og 2. gang. Forstår ikke, at man ikke gør mere ud af at give en god service. Den ansatte hang desuden udover disken med sin mobil, da jeg trådte ind i butikken. Jeg er meget skuffet over ligegyldigheden.
Vi har ellers altid bestilt fra sushi…
Vi har ellers altid bestilt fra sushi 2500 i Trekroner, og været nogenlunde tilfredse, trods der har været forglemmelser hist og her indimellem. Men idag var maden decideret dårlig. Anretningen var fuldstændig mast sammen så det så hverken appetitligt eller smagte godt. Crispy ebi i sushi rullerne var helt melet og vådt, intet crisp, samt laksen som toppen virkede hård. Udover det havde vi også bestilt edamambønner som var helt melet og udtørret og over kogt dem endte vi ikke med at spise.
Til sidst var stykkerne alt for store og slet ikke lækkert.
En rigtig dårlig oplevelse, som gør vi ikke bestiller derfra mere.
Havde en super ærgerlig oplevelse i…
Havde en super ærgerlig oplevelse i Roskilde, hvor jeg bestilte take away og ikke fik tilbehør som aftalt.
Kørte 15 kilometer for at hente min sushi, som manglede både pinde, wasabi og ingefær.
Har efterfølgende skrevet til Roskilde afd, men fik ikke fået noget respons.
Har været kunde i mange år, men det stopper her.
Se nedenstående mail, som de aldrig har besvaret:
Kære Sushi2500,
Jeg vil gerne komme med en reklamation på min bestilling i dag, hvor jeg netop er kommet hjem fra Roskilde og havde bestilt mad hos jer.
Jeg havde bestilt en Alaska Deluxe og en Juicy Crisp.
Hertil goma dressing, soya, pinde og wasabi.
Da jeg kom hjem var der ikke pinde og wasabi med til min bestilling.
Det er super ærgerligt at have brugt 300 kroner på mad og så mangler det mest væsentlige (jeg er en wasabi elsker)
Jeg bor i Xxx, som er 15 km fra Roskilde og kan derfor ikke smutte hurtigt forbi for at hente det, da I lukker klokken 21.
Jeres sushi er som altid mega godt og jeg spiser kun sushi hos jer😊
Men jeg er altså ærgerlig over at skulle spise det uden pinde og wasabi.
Vi købte en sushi menu til nytårsaften…
Vi købte en sushi menu til nytårsaften 2024/2025. Jeg afhenter maden i butikken på Frederiksberg. Da jeg kommer hjem er sushien tør. Det bærer præg af at ha været lavet MEGET lang tid før! Tunen er tør og bøjer den anden vej! Sushi risene er grødet. Det ligner det er blevet kastet ned i bakken. Jeg har nu været i dialog med butikken som ikke vil anerkende at vores sushi menu var uspiselig. De har på skrift kommet med en lang forklaring for at modsvare vores oplevelse. Dog har butikken givet os et tilgodebevis på 300 kr.....ja...men tjek deres priser......hvis vi som familie skal kunne blive mætte af maden så kræver det mere end 300 kr. Smart forretningstrick, butikken prøver på den måde at hive flere penge ud af os! Vi er færdige som kunder hos sushi 2500. Vi skal ikke have flere nytåramiddage ødelagt af dem. Det er tydeligt at de ikke har kunne følge med i deres ordre og manglende kvalitet af sushi de langede over disken nytårsaften!
Tidsoptimisme og sjusket anretning
Den 13/12 bestiller jeg telefonisk en Sjællands bedste menu med 34 stk.
Endnu en gang oplevede jeg ventetid på omkring et kvarter. Syntes ofte at afhentningstidspunkter ikke overholdes.
Anretningen var ikke indbydende at se på. Sjusket anrettet: den ene række sushi havde fået dressing på, hvor der iflg hjemmesiden ikke skulle være dressing på. Mængden af dressing spolerede smagsoplevelsen.
Den anden række med wasabinødspynt, var totalt overdænget med wasabikrymmel, så man slet ikke kunne se hvad der lå nedenunder. Det spolerede absolut også denne smagsoplevelse.
Samlet set en lidt skuffende oplevelse.
Kun tid til take away.
Kun tid til take away.
Vi havde fået et gavekort, bestilt et bord og glædet os til en hyggelig middag. Da vi kom ventede vi længe på en tjener, som havde travlt med Take Away, blot for at få af vide at der var for travlt og vi ville komme til at vente meget længe hvis vi ville have noget at spise.
God mad og effektiv service
Jeg havde simpelthen den bedste opleves hos Sushi2500! Har oftes oplevet en ikke særlig velkommende atmosfære hos andre sushi steder, men fik den BEDSTE service, og maden var forrygende også. Bestemt et sted jeg vil vende tilbage til, og kun anbefale andre. Hvis man kunne give 6 stjerner, havde de fået det!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
god mad og service
fik anbefalet sushi 2500 i valby af to af mine kammerater, men er ikke så meget til sushi, men gav det en chance. må bare sige, at jeg vundet over på den anden side. god mad og ikke mindst god betjening af personalet.
har ikke prøvet sushi 2500 andre steder men i valby lige ved stationen er virkelig god. klar anbefaling herfra
Fantastisk service i Valby
Jeg havde bestilt en Downtown i valby og blev mødt af en super hjælpsom og venlig ung kvinde. Hun sørgede for at alt var rigtigt i min ordre og var super imødekommende. Jeg kan se på min bon at jeg blev betjent af Ida. Maden var også super god. Kæmpe anbefaling herfra
Absolut yndlings sushi sted.
Det bedste sushi! Jeg køber som regel i Valby, Vanløse eller Smallegade. Det er frisk og lækkert. Personalet er altid søde og hjælpsomme 🌞
Super lækkert sushi
Super lækkert sushi! Kommer helt sikkert igen 😍
Har kun haft gode oplevelser med…
Har kun haft gode oplevelser med sushi2500. Bestiller mest online, og afhenter i Skolegade i Valby, hvor alting altid spiller. Har spist et par gange på deres super fine restaurant i Vanløse, hvor maden også bare er i tip top, har ikke en finger og sætte på dem
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.