Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var forbi sushi2500 ved Valby st i går, for at spise aftensmad. Det var virkelig en positiv oplevelse - både høj kvalitet af maden og en super skøn kundeservice! Kommer klart tilbage :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har været kunder i Sushi 2500 gennem mange år og har ofte bestilt både mindre og store mængder og er aldrig blevet skuffet. Kvaliteten har altid været helt i top, fadene er med omhu flot anrett... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg bestilte fra trekroner afdelingen med Wolt den 27 omkring 20/21-tiden. Maden smagte ekstremt godt, hvilket ikke var en overraskelse, da det ikke er første gang, jeg bestiller derfra. Da jeg fi... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Under al kritik.... hver gang vi bestiller i weekenden, vælger vi et afhentningstidspunkt på deres hjemmeside, men bliver ringet op umiddelbart efter, de kan ikke overholde tidspunktet. Når man afhent... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante takeaway de sushi
  2. Restaurante para famílias
  3. Restaurante japonês
  4. Restaurante de comida para levar
  5. Serviço de encomenda de comida online
  6. Restaurante de sushi

Escrito pela empresa

sushi2500 leverer lækkert og visuelt flot sushi til fornuftige priser. Vi fokuserer på kvalitet, fødevaresikkerhed, god service og de bedste råvarer. Desuden laver vi kalorielette udgaver med blomkålsris mix, og har et stort udvalg, så der er lidt til alle :)

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 9% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 2 em 5 estrelas

Alt for besværlige når det gælder DEALS

Selve Sushien smager fint - MEN WOW alt det man skal igennem når man har købt en deal...man kan kun bestille på diverse dage, som ikke er det samme for alle deres restauranter, man finder ALDRIG de dage man vil have (med mindre man bestiller flere uger for), så for man ikke stiks med eller soya.....JA men dog hvis man vil have nye kunder så skal det være nemt og man skal ikke betale for normale ydelser som ekstra! Mon ikke det er sidste gang man bestiller fra dem :(

19 de abril de 2022

Bedste sushi i København

Har lige haft fornøjelsen af servere to forskellige Downtown deals (Deluxe og Vegan) for mine gæster. Begge deals var meget lækre og flot anrettet, havde stor wauw effekt, meget god kvalitet, velsmagende med utrolig mange små velsmagende toppings og godt sat sammen. Det her er sushi udover det sædvanlige, sushi når det er bedst, findes ikke flottere, og mere velsmagende andre steder i København.

14 de abril de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Ventede 1 time på vores sushi i…

Ventede 1 time på vores sushi i restauranten i Trekroner. Ikke i orden. Sushi bestilt til 19.30. Stadig ikke fået 20.30 selvom man har siddet og ventet i en time og bestilt 2 timer før.

Michael skriver en stor kompensation? Er en stor kompensation en lille chili mayo og nogle slatne og kolde ebi bites?🥲

10 de março de 2022

Hej Linea.
Vi beklager ventetiden og at det ikke lykkedes at få maden hurtigt afsted til jer.
Vi havde ekstraordinært travlt denne dag grundet et tilbud, og samtidig havde en kok meldt sig syg kort før åbningstid, hvilket gav ekstra ventetid for mange ordre.
Vi prioriterer selvfølgelig sikkerheden højest for vores kunder, så ingen syge eller halvsløje kokke får lov at gå på arbejde.

Jeg har i dag talt med personalet og bedt om en forklaring, og kan forstå at de beklagede den længere ventetid, tilbød en stor kompensation som du/i afslog.
Har også tjekket overvågningen og kan se at maden blev udleveret før 20.30.
Vi beklager selvfølgelig endnu engang ventetiden, og håber at vil tage kontakt til mig.
Skriv gerne en email til mig på michael@sushi2500.dk , så kan vi tage en dialog og finde en god løsning på hele sagen :)
Ser frem til at høre fra dig.
Mvh
Michael

Sushi2500, Frederiksberg - Super❣️

Sushi2500, Smallegade, Frederiksberg

En stærkt forsinket anmeldelse af Sushi2500, Frb., men ikke mindre velment med de 5 stjerner❣️
Den 3. Januar fik jeg leveret sushi til et mindre komsammen som afsked for min søn og svigerdatter, der den følgende dag skulle rejse hjem til USA.

Alle tilstedeværende var enige om den prima kvalitet og ditto delikate udseende, som Sushi2500 bød på, hvorfor de naturligvis fik oplyst navn på leverandøren❣️Nogle uger senere, da jeg ville skille mig af med den iøvrigt smukke leveringspose, fandt jeg en håndskrevet seddel på bunden, hvorpå restauranten beklagede den lille forsinkelse i forhold til leveringstidspunkt samt, at de derfor havde leveret gratis skøn chilimayo som “plaster på såret”.
Summa summarum: Perfekt til det hele - Og bliv ved med det❣️🍀🍀🍀
Lone S.

21 de fevereiro de 2022

Hej Lone.
Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi takker for den, og glæder os til at byde dig/jer velkomne igen :)

Sikke en dårlig service

Sikke en dårlig service. Anden gang vi henter takeaway og der mangler noget hver gang. I dag bestilte vi to Poke bowls med crispy ebi og kylling. Både crispy ebi OG kylling manglede. Så det var en gang hvide ris og grøntsager. Ikke engang en undskyldning. Kommer ikke tilbage

23 de janeiro de 2022

Hej Helen.
Vi beklager mange gange det manglende protein i maden.
Det er ikke noget vi har oplevet før (heldigvis), men er kede af det gik ud over jer.
Jeg har ikke hørt fra butikken ang. denne klage.
Har du haft fat i butikken direkte efter udlevering?

Vi har normalt procedurer for dette, hvor vi håndterer klagerne, kompensationer og giver en "bedre" service end det du beskriver.
Så jeg vil gerne til bunds i det, hvem du har snakket med, hvornår og om der er sendt billeder som vi kan bruge til intern træning osv.
Ser frem til at høre fra dig.
Mvh
Michael

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var ude for en uheldig oplevelse…

Jeg var ude for en uheldig oplevelse med butikken på Smallegade. Da jeg henvendte mig til chefen, blev der dog hurtigt og professionelt taget hånd om sagen, og fejlen blev rettet op. Skønt at føle at min henvendelse bliver taget seriøst, og at jeg nu er en endnu mere tilfreds kunde end før denne sag 👏👏

17 de dezembro de 2021

Hej Marcel.
Tak for din anmeldelse og feedback.
Vi er glade for at vi fik rettet op på fejlen og sørget for at I fik en god oplevelse.
Vi håber at se dig/jer snart igen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvor er det ærgerligt at I er begyndt…

Hvor er det ærgerligt at I er begyndt at falde af på den!!
Vi bestiller meget ofte sushi hos jer, god mad og god service, men de sidste par gange har servicen været ringe desværre.
Sidst havde I ved en fejl glemt at det skulle være blomkålsblanding men hvis vi lige ville vente 1 time kunne I da lave en ny omgang?? Nej tak, og i aftes er det ikke muligt at få leveret men jeg bestiller alligevel for 1250.- sushi og kører selv turen for at hente på Smallegade. For det første står der 2 personer i butikken, ingen af den kigger op og siger goddag eller på nogen måde tilkendegiver at man er kommet ind i butikken. Suk!!!
Dernæst da den ene pige har tid til at tage imod forklarer jeg at jeg har bestilt og i hvilket navn. Hun finder poserne frem og jeg spørger om vi lige skal se poserne igennem for at sikre os at alt er i poserne da det er en ret stor ordre, men pigen svarer at det er ikke nødvendigt da alt er tjekket. Jeg spørger om hun er helt sikker og hun svarer ja. Fint, vi kører hjem og kommer så hjem uden soya!! Seriøst sushi uden soya!!!
Jeg ringer derned og får fat i pigen som udenlukkende spørger ind til hvilke menuer jeg har købt, jeg svarer at jeg ikke lige kan huske hvad de hedder men at jeg da er ret sikker på at der bør være soya med til? Og hun svarer jaja men at hun skal vide hvilke menuer det er for så vil hun lige notere at jeg måske næste gang kan få lidt ekstra soya med uden beregning!!!!!!
Haha aldrig har jeg oplevet så dårlig service. Handler for 1250.- og skal selv i netto for at købe soya men er simpelthen så heldig at jeg måske kan få lidt gratis soya med næste gang… der bliver ingen næste gang, desværre

28 de novembro de 2021

Byens bedste sushi

Byens bedste sushi - kan varmt anbefales

2 de julho de 2021

Hej Peter.
Mange tak for dine fine ord.
Det sætter vi pris på.
Mvh sushi2500

Dårlig mad og kundeservice

Her følger mit svar på virksomhedens besvarelse. Se min oprindelige anmeldelse nedenfor.

Hej Michael.

Vi bestiller til afhentning kl. 18:30. Vi betaler 18:32. Vi har 8 minutters kørsel hjem. Jeg ringer kl. 18:55, og på det tidspunkt har vi siddet og snakket om hvorvidt vi skulle ringe og klage, så der er ikke gået meget mere end 20 minutter fra vi afhentede maden til vi konstaterede at det ikke var friskt.

Til sammenligning henter vi ofte sushi hos Kasai Sushi på Amager. Det tager mindst 22 minutter for os at køre hjem der fra, og deres mad har aldrig været så sløjt som det i præsterede i lørdags.

Vi klagede ikke over, at de ikke var “crispy nok” - de var bløde og overhovedet ikke sprøde. Det gjaldt alle 4 ruller. De var klistret fast på bakken og faldt fra hinanden, når man løftede dem op. Hvis jeres sushi ikke kan holde sig nogenlunde friskt i 20-25 minutter, så er det jo ikke egnet til take-away.

Vi fik dårligt mad for 400 kr., og så tilbyder I os sølle 100 kr. i kompensation. Kalder I helt ærligt det for god service?

Det er trist at høre, at hun er den mest kundeservicemindede tjener I nogensinde har haft. Hendes indstilling var i udgangspunktet, at hvis maden var dårlig, så måtte det være vores skyld (og ikke jeres). At have så lav tillid til sine kunder kan næppe betragtes som en serviceminded indstilling. Ydermere gav hun tydeligt udtryk for, at hun ikke var interesseret i at finde et kompromis. Det blev jeg så provokeret af, at jeg sagde “kære ven”, men at jeg skulle have kaldt hende “andre grimme ting” er direkte løgn!

Hun sagde, at jeg kunne sende chefen en mail, hvis jeg var utilfreds med kompensationen, men det gad jeg helt ærligt ikke at bruge min tid på. Det handler som sådan ikke om pengene, men snarere om det princip, at man med det samme bliver mødt af en attitude om, at det må være ens egen skyld, hvis maden er dårlig, og det faktum, at I tilbyder så ringe en kompensation for forholdsvist dyrt mad. Hvis man opkræver så høje priser, så er det også forventeligt, at der følger en ordentlig service med, når I leverer noget dårligt mad.

Du drager lidt for hurtige konklusioner på baggrund af din lommepsykologi. At dette er min første og eneste anmeldelse på trustpilot afspejler blot, at jeg almindeligvis ikke gider bruge min tid på at klage, men i dette tilfælde var maden og servicen så urimeligt dårlig, at jeg blev nødt til at skrive en anmeldelse. Det at jeg overhovedet ringer til jer, viser jo netop, at jeg har bidraget til løse problemet på en konstruktiv måde. Du kan med fordel spørge dig selv, om din lommepsykologi har gjort det samme?

Mvh. Thomas.

---------- Oprindelige anmeldelse -----------

Dårlig mad og kundeservice. Vores sushi var ikke frisk, den var blød og faldt fra hinanden. Da vi ringede til Søborg for at klage ville de kun erstatte én rulle, selvom vi havde købt 4, som alle var dårlige. Deres tjener sagde, at vi bare kunne sende chefen en mail, hvis vi var utilfredse. Vi køber aldrig mad her fra igen, og jeg vil også fraråde andre at gøre det.

19 de junho de 2021

Hej Thomas.
Vi beklager altid hvis oplevelsen, servicen eller kvaliteten har fejlet.
Vi forsøger altid med god dialog for at løse problemer og udfordringer.
Derfor kontakter vi altid personalet for at høre deres oplevelse og har i dette tilfælde fået feedback fra de tjenere der har betjent jer igår, og som begge var på tlf-linjen ved dit opkald.

I bestiller mad via telefonen, maden bliver tilberedt og er klar kort før i afhenter.
30 min efter ringer du og klager over at de indbagte rejer ikke er crispy nok i nogle ruller.
Tjeneren du taler med er en af de sødeste og mest kundeservicemindede vi nogensinde har haft. Hun konfererer med kollegaen og følger reglerne vi har, hvor hun tilbyder kompensation for minimum en rulle du henvender dig om i telefonen.

Da du på dette tidspunkt ikke føler at kompensationen er god nok, ændrer du tonen og der tales direkte ned til vores personale med vendinger som “kære lille ven”, “hvad er det du ikke forstår” gentagende gange, og andre grimme ting.
Du ønsker ikke at tage dialogen med chefen som hun henviser til, og lægger herefter på.

Så skriver du en sur 1-stjernet anmeldelse her, og fraråder alle om at blive væk.
Dette er også din første og eneste anmeldelse på trustpilot, som viser et billede af din reaktion nok er impulsiv og i overkanten.

Efter vores mening, så har du ikke selv bidraget til at løse denne henvendelse på en konstruktiv måde.
Hvis du ønsker at tage en god og konstruktiv dialog videre, hvor vi kan tale sammen på en fornuftigt niveau og løse problematikken på en god måde for alle parter, så er du meget velkommen til at sende mig en e-mail her: michael@sushi2500.dk

Så vil jeg gerne tage kontakt til dig.
Ha en rigtig dejlig søndag.

Mvh Michael
Sushi2500

Eminent service fra Valby butikken

Eminent service fra Valby butikken. Meget serviceminded. Sjældent set! Han er en dygtig medarbejder!

1 de junho de 2021

Hej Stefanie.
Mange tak for ros.
Vi har sendt din besked videre til de hårdt arbejdende medarbejdere i butikken :)

Vegansk Bowl

Vegansk Bowl, desværre meget trist med mest iceberg lignende salat. Klistret ris og generelt smag løst.
Ikke pengene værd. Øv.

15 de maio de 2021

Lækker mad

Lækker mad - super venlig betjening

25 de abril de 2021

Hej Monica.
Mange tak for din feedback.
Vi er glad for at du fik god mad og god service :)

Byens bedste sushi!

Byens bedste sushi! Endnu en gang frisk og lækker sushi fra Sushi2500. Det kan i den grad anbefales!

22 de abril de 2021

Hej Anders.
Tak for de rosende ord.
Vi glæder os til at lave lækker sushi til dig igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

En aften med kollegaerne.

En aften med kollegaerne blev væsentlig bedre efter en bestilling hos jer (sushi2500).
En større bestilling, men alt var som det skulle være og smagte forrygende.
Vi har spist der før og gør det bestemt igen.

22 de abril de 2021

Hej Christian.
Vi siger tak for jeres dejlige ord, og vi glæder os til at kunne byde jer velkomne igen en anden dag.

Yndlings sushi

Har over de sidste mange år været mit fortrukne sted at spise sushi, præsentationen, kvaliteten og den gode service ude i butikkerne har altid været i top.
Vil klart anbefale sushi2500 til alle!

Hej Mads.
Det er dejlige ord og vi sætter pris på at vores hårde arbejde betyder at du vender tilbage og nyder vores mad.

Fantastisk god sushi

Fantastisk god sushi.
Har prøvet det utallige gange efterhånden og er aldrig blevet skuffet. Deres sushi smager vildt godt og deres hjemmelavede chilimayo er efter min mening danmarks bedste.

Hej Jesper.
Mange tak for dine ord. Det betyder meget for os.
Man skal aldrig gå ned på Chilimayo! (og vi er helt enige)

Classificada 5 em 5 estrelas

Husk chilimayo!! The best!!

Igen og igen og igen! Jeg får aldrig nok af sushien fra 2500, og deres børnesmovs er også et kæmpe hit herhjemme!!
Husk at prøve sommer rullerne og blomkålsris, hvis du have lidt ekstra mums!

Hej MBH.
Stort tak for feedbacken og jeres rosende ord.
Det betyder som altid rigtig meget.
Vi er blot glade for at vi gør det godt nok til at I kommer igen (og igen) :)

Fin sushi, elendig kundeservice

Vi brugte Sushi2500 en del, da vi boede i Valby. Nu er vi flyttet til Ørestad, hvor det indtil for nylig ikke var muligt at få leveret fra Sushi2500. Det viser sig dog, at vi i den mellemliggende periode ikke er gået glip af så meget. Eller, sushien er sådan set stadig fin, men deres kundeservice er kørt helt af sporet. Første gang vi bestilte til Ørestad kom vores mad en time for tidligt. Hvilket betød, at halvdelen af selskabet ikke var ankommet endnu. Vi fik at vide, at vi kunne få gratis stick og gratis mayo som kompensation. Anden gang vi bestilte, ville vi naturligvis gerne have vores tilgodehavende. Men det viste sig, at hverken medarbejderen vi talte med, eller hans manager, vidste hvordan man bar sig ad med at få det inkluderet i ordren. Efter et par telefonopkald frem og tilbage fik vi at vide, at vi skulle bestille det, vi ville have, og sætte det fulde beløb til betaling, og så ville de modregne vores tilgodehavende. Men det gjorde de ikke, så vi endte med at betale det fulde beløb. Det viste sig tilsvarende besværligt at få vores penge refunderet. I dag, 14 dage efter vi fik sushien, har vi netop fået vores penge tilbage. Som undskyldning for besværet er vi nu blevet lovet en gratis rulle. Men nu ved vi, at deres kompensation ikke er det medfølgende bøvl og besvær værd. Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me. Vi vender ikke tilbage til Sushi2500.

15 de abril de 2021

Ingen respekt for allergier

Ingen respekt for allergier. Bestilte uden ingefær, grundet allergi, og min laksetartar var fyldt med det. 100 kroner lige ud ad vinduet.
Måtte ikke få pengene tilbage, generelt rigtig dårlig kundeservice...

11 de abril de 2021

Hej Bastian.
Vi beklager håndteringen af denne situation.
Såfremt der er blevet gjort skriftlig eller mundtlig opmærksom på dette, så skal du selvfølgelig have pengene igen, hvis du ønsker det.
Der er tale om en medarbejder, som var lidt usikker på procedurerne, og vi har netop diskuteret retningslinjerne og hvad man gør.
Kan du ikke skrive til mig direkte, så vi kan komme igennem denne sag med god dialog og en fælles acceptabel løsning.
Send lig en mail på:
Michael@sushi2500.dk

Så tager vi den derfra.

God aften.

Mvh Michael
Sushi2500

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais