Jeg var forbi sushi2500 ved Valby st i går, for at spise aftensmad. Det var virkelig en positiv oplevelse - både høj kvalitet af maden og en super skøn kundeservice! Kommer klart tilbage :)
Leia as opiniões dos outros
Vi har været kunder i Sushi 2500 gennem mange år og har ofte bestilt både mindre og store mængder og er aldrig blevet skuffet. Kvaliteten har altid været helt i top, fadene er med omhu flot anrett... Ver mais
Jeg bestilte fra trekroner afdelingen med Wolt den 27 omkring 20/21-tiden. Maden smagte ekstremt godt, hvilket ikke var en overraskelse, da det ikke er første gang, jeg bestiller derfra. Da jeg fi... Ver mais
Under al kritik.... hver gang vi bestiller i weekenden, vælger vi et afhentningstidspunkt på deres hjemmeside, men bliver ringet op umiddelbart efter, de kan ikke overholde tidspunktet. Når man afhent... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Restaurante takeaway de sushi
- Restaurante para famílias
- Restaurante japonês
- Restaurante de comida para levar
- Serviço de encomenda de comida online
- Restaurante de sushi
Escrito pela empresa
sushi2500 leverer lækkert og visuelt flot sushi til fornuftige priser. Vi fokuserer på kvalitet, fødevaresikkerhed, god service og de bedste råvarer. Desuden laver vi kalorielette udgaver med blomkålsris mix, og har et stort udvalg, så der er lidt til alle :)
Informações de contacto
Langebjergvænget 6a, 4000, Roskilde, Dinamarca
- info@sushi2500.dk
- www.sushi2500.dk
Respondeu a 9% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
De har problemer med leveringen!!!
Sushien er rigtig god. MEN de har et stort problem med at levere til tiden. De angiver, at det kan afhentes tyve minutter efter bestilling, men ringer konsekvent og rykker ordren minimum en time frem.
Vi har oplevet dette af flere omgange nu.
5 velfortjente stjerner
Efter min oplevelse i Jernbanegade i går, så bliver jeg simpelhent nødt til at skrive en anmeldelse, da jeg gik fra butikken med det største smil. Jeg vil give jer kæmpe ros for kvaliteten af maden, samt jeres personale. Jeg havde bestilt en stor ordre til 16-tiden, og da jeg kom lidt før åbningstiden, så i stedet for at blive sendt væk, blev jeg tilbudt en gratis kaffe. Grundet af en dejlig service, samt jeres lækre mad, så bestiller jeg helt klart hos jer igen!

Klart 🌟🌟🌟🌟🌟
Klart 🌟🌟🌟🌟🌟
Har efterhånden købt meget sushi hos Sushi2500 (mest Trekroner) og kan KUN give de bedste anbefalinger, både hvad angår service i butikken og dem der bringer ud. Altid smilende og venlige. 😊 Maden er samtidig super lækkert og friskt. 😄👌🏻 De har en god blanding at vælge imellem og dejlig nytænkende. Køber kun sushi hos dem!
...så det jo bare et ekstra plus de har verdens bedste chilimayo! 😁🌶💪🏻

Resposta da Sushi2500
Bestilte mad for næsten 500kr til…
Bestilte mad for næsten 500kr til afhentning hos sushi 2500, maden skulle afhentes mellem 17:45 og kl 18:00. Men maden var forsinket hvilket jo kan ske for en hver. Men klokken bliver mere og mere og vi sidder og venter. Klokken bliver faktisk 18:40 før jeg går ind og siger vi ikke kan vente mere og der ville vi skulle vente yderligere til kl 19. Den eneste kompensation vi blev tilbudt var nogle bønner hvilket jeg synes er urimeligt. Vi endte med at køre og få pengene retur efter næsten 60 minutters ventetid
Sushi2500
Sushi2500 - Søborg
Stor var glæden da vi erfarede at Sushi2500 åbner i Søborg, men lige så stor skuffelse efter at have stiftet bekendtskab med jeres ”Åbningstilbud” Celebration Menu til kr. 399,- Indhold og pris ligner nu til forveksling det som allerede findes på jeres menukortet, men lad nu det ligge.
Anken går helt og holdent på menuens kvalitet. Når man vælger at prissætte sig helt i top, blandt de absolut bedste restauranter, så sættes forventninger hos kunden på sammen høje niveau. Det formår I så langt fra at indfri! Risene var udkogte og kunne knap holde sammen omkring fisken som i øvrigt var lige så kønsløs som den anvendte dressing og den udvandede tang, som forgæves forsøgte at agere omslag for den usammenhængende rulle. En helt i gennem trist madoplevelse, som jeg ikke har behov for at gentage.
Mvh
Peter
Bedste sushi i KBH
Sushi2500 er uden tvivl den bedste sushi i KBH!
Både gode klassiske ruller og de mere eksperimenterende, altid god kvalitet og god service. Til med også den bedste chilimayo, som man bliver dybt afhængig af.
Der kan forekomme ventetid, så det er en god ide at bestille i god tid

Resposta da Sushi2500
Lækker sushi og super service!
Jeg kan kun anbefale at købe sushi fra Sushi2500, maden smager ikke kun fantastisk, service niveauet er også bare i top hver gang jeg bestiller derfra. I denne tid vil jeg i hvert fald helt klart blive ved med at støtte lokalt og købe mad herfra!
Derudover kan jeg helt sikkert anbefale at man køber noget af deres chilimayo med til sushien da den smager super godt!

Resposta da Sushi2500
Glemt tilbehør gang på gang...
To ud af tre gange har de glemt at give dyppelsen til f.eks ebi bites med, en anden gang var det selve soyaen til sushien...
Efter jeg har betalt får jeg at vide at det tager 35-40 min. Hvis jeg vidste det før jeg bestilte og betalte, havde jeg fundet på noget andet. Det tog så 50 min. før jeg får den mangelfulde ordre.
At skulle betale for spisepinde når man bestiller sushi er da heller ikke det smarteste, det er jo ikke ligefrem billigt hos jer.
Jeg kommer ikke igen...
God kvalitet og service hos Sushi2500
Jeg er altid tilfreds, når jeg bestiller min mad hos Sushi2500, da kvaliteten er i top, samt imødekommende medarbejdere, der er er gode til at hjælpe og komme med personlige anbefalinger - det er rart.

Resposta da Sushi2500
Altid frisk og lækker sushi!
Altid frisk og lækker sushi! Deres medarbejdere er gode til at vejlede og hjælpe, derudover bliver sushien kun lavet på bestilling og er derfor altid frisk. Skulle der forekomme ventetid ringer de og informere, det er god service! Helt klart et besøg værd!

Dårligt online system !
Har bestilt sushi i Jernbanegade en del gange og det er super kvalitet.
Men helt ærligt... jeres onlinebestilling fungerer bare ikke !!
Bestilte kl 19 hvor vi kunne afhente tidligst mellem kl 20-20.15. Helt fair og dejligt i har travlt i denne tid.
Bliver så ringet op med info om, at de slet ikke kan tage flere bestillinger til i dag og at det er online systemet der ikke kan håndtere at der også ringes ind med bestillinger.
Ikke ok når vi har brugt tid på at bestille hos JER og ikke en anden sushi restaurant.
Og når vi nu sidder og tænker efter, så er det vist så godt som hver gang jeres medarbejdere skal bruge tid på at kontakte os for at fortælle om længere leveringstid end hvad vi kan bestille online....
Få da lige et system der virker, eller drop onlinebestillinger, så vi ikke sidder her og er utilfredse - jeres sushi er jo lækker !
Går nok et stykke tid før vi igen gider bruge tid på at bestille hos jer, når der nu heldigvis er andre lækre steder at handle....
Dårlig service
Dårlig service!
Man bestiller mad 18:45-19:00 og kl. 19:20 var de stadig ikke færdige med maden. Vi henvender os så igen, for at høre om vores mad er færdig, men der ville nok gå yderligere 20 minutter. De kunne godt have ringet, så man ikke skulle sidde i bilen og vente, men man får ikke andet end flabet betjening.
Vi plejede ellers at komme hos sushi2500 tit (trekroner), men det skal vi ikke mere.
Virkelig dårlig betjening - Trekroner afdelingen
Virkelig dårlig betjening, og ekstremt tør sushi!
Kommer ned i forretningen, og får af vide at min mad er 30 minutter forsinket, hvilket de har glemt at give mig besked om, fint nok. Kommer igen efter 35 minutter, hvor det stadig ikke er lavet..
Virkelig dårlig betjening af nogle flabede ansatte - øv!
Super mad
Super mad, men det trækker voldsomt ned, når man tager 4 kr for en papirspose og lyver overfor kunder og siger, at det er afgifter fra staten.
Afgiften er 30 kr/kg,. så hvorfor grådigheden?
Det samme gælder spisepinde!!!!!

Resposta da Sushi2500
Købte to pokeball i Sushi2500 i…
Købte to pokeball i Sushi2500 i Trekroner i går. Den ene var med den tørreste kylling, jeg nogensinde har fået serveret. Den kan man ikke være bekendt at sælge. Grønsagerne var til gengæld gode
I forhold til menu og service klart…
I forhold til menu og service klart topplacering MEN det trækker ned at jeres biler i Trekroner kører hurtigt ind ad brandvej, hvor der er skilt INDkørsel forbudt. Det samme gør levering fra Sæbekompagniet der leverer 1 - 2 gange om ugen og han er så grov at flere er blevet bange for ham, når de gjorde opmærksom på skiltet med Indkørsel forbudt.

2x F - Frisk og fyldig sushi
Jeg henter tit sushi i deres butik i Trekroner. Altid god, frisk og fyldig sushi :-) Smilende medarbejdere med god ro. Jeg er ihvertfald ikke i tvivl om hvor jeg skal hente min sushi, hvis jeg skal have sushi! :-)

Resposta da Sushi2500
Jeg fik rigtig god service for en uge…
Jeg fik rigtig god service for en uge siden

Spise med pinde!
Mig og min familien har spist hos Sushi2500 mange gange, og vi får altid top service og kvalitets sushi. Absolut vores favorit sted når der skal spises med pinde.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.