Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Fuskar med sina tak läggning, gör skada på fastighet och vägrar betala faktura ifrån annan hantverkare. Slutade med att jag fick betala det Swedala tak orsakade för "takmästaren" gick i konkurs.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi är väldigt nöjda med Swedala tak! Takmästaren Sebastian tog sig tid, var lyhörd och oerhört kunnig. Det kändes att han visste vad han pratade om. Processen från första samtal tills dess att take... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Construção e fabricação

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

52 opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Det var ett bra jobb

Det var ett bra jobb, blev ett fint tak. Kommunikationen med säljaren och företaget fungerade väldigt bra, Trevligt bemötande

11 de abril de 2026

Resposta da Swedala Tak AB

Tack Tina för den fina recensionen! Kul att du är nöjd!

Classificada 1 em 5 estrelas

Fuskar med sina tak läggning

Swedala tak tar inget ansvar som företag utan skyller på konkursen.
Håll er borta ifrån detta företag så sparar ni både tid och pengar.

5 de abril de 2026

Resposta da Swedala Tak AB

Hej! Det är svårt att svara på din beskrivning av din upplevelse eftersom vi inte vet vem du är och vilket projekt det handlar om. Oavsett detta beklagar vi om ditt projekt inte slutfördes av den lokala Takmästaren på ett sätt som gjorde dig nöjd. Det låter som att det handlar om ett projekt tillbaka i tiden och att du har blivit drabbad av en Takmästare som inte slutfört sina åtaganden på korrekt sätt. För att undvika att det ska upprepas har vi infört en 20-årig garanti som ska skydda våra kunder. Från och med augusti 2024 har vi inrättat en 20-årig totalgaranti där franchisetagarna tillsammans med Swedala Tak AB står som bakomliggande garant för de fall där den enskilda aktörer inte finns kvar. Denna gäller för nya avtal tecknade from 240805. Den gäller dock inte tecknade avtal innan det datumet.

Läs mer här: https://swedalatak.se/kundservice/garantier/

Classificada 1 em 5 estrelas

Oprofessionellt bemötande och slarvigt utfört takbyte

Vi anlitade Swedala Tak i tron att vi skulle få ett tryggt och professionellt takbyte med de garantier som utlovas på deras hemsida. Tyvärr blev det raka motsatsen.

Den ”Takmästare” som ansvarade för vårt projekt levde inte upp till några som helst rimliga krav. Han tog in en snickare som lämnade efter sig flera tydliga fel och ett slarvigt utfört arbete på vårt hus. Samma snickare skickades dessutom tillbaka flera gånger för att åtgärda sina egna misstag – med lika dåligt resultat varje gång.

Under ett halvårs tid har vi ringt, mailat och skickat bildbevis upprepade gånger. Vi har fått trevligt bemötande i växeln men i praktiken väldigt dålig återkoppling och ingen verklig lösning. När vi väl fick kontakt med vår Takmästare möttes vi av en otrevlig attityd och fick höra att vi var ”krångliga kunder”, något han påstod att Swedala Tak höll med om. Som kund är det fullständigt oacceptabelt.

Vi står idag kvar med ett tak vi inte är nöjda med, ett stort mått av stress och tid nedlagd på att försöka få rättelse – samt kravet att själva bekosta en oberoende besiktning. Detta trots att felen uppenbart härrör från deras arbete.

På grund av bristfällig kvalitet, dålig kommunikation, utebliven ansvarskänsla och ett respektlöst bemötande kan vi tyvärr inte rekommendera Swedala Tak.

1 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Kan verkligen rekommendera Swedala Tak!

Vi valde Swedala Tak för vårt takbyte i augusti förra året och är väldigt nöjda med hela upplevelsen.

Arbetet utfördes snabbt, noggrant och med ett tydligt fokus på kvalitet. Montörerna var både kunniga och trevliga, och tog sig alltid tid att svara på våra frågor på ett pedagogiskt sätt.

Det uppstod en mindre försening i början på grund av leveransproblem med byggställning, men det löstes smidigt och påverkade inte slutresultatet.

När arbetet väl startade gick det effektivt och utan problem.

Slutresultatet blev riktigt bra och motsvarade våra förväntningar.

Vi kan absolut rekommendera Swedala Tak!

28 de agosto de 2025

Resposta da Swedala Tak AB

Tack för den fina recensionen Andreas! Kul att du är nöjd!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi är väldigt nöjda med Swedala tak!

Vi är väldigt nöjda med Swedala tak!
Processen från första samtal tills dess att taket var lagt gick snabbt och smidigt! Takläggarna var noggranna och trevliga och inte ett spår syntes efter dem när de var klara.
Att hela arbetet dokumenterades med bilder kändes tryggt!

19 de março de 2026

Resposta da Swedala Tak AB

Tack Eva för den fina recensionen! Kul att du är nöjd med Takmästare Sebastian och hans takläggare!

Classificada 5 em 5 estrelas

Dennis och hans mannar var här i…

Dennis och hans mannar var här i princip varje dag och jobba. Det gick ganska snabbt.Så vi är väldigt nöjda med resultatet. Vi rekomenderar Swedala Tak för sina garantier och effektivitet.

25 de novembro de 2025

Resposta da Swedala Tak AB

Tack för den fina recensionen Michael! Kul att du är nöjd!

Classificada 5 em 5 estrelas

När det gäller seriöst hantverk gäller verkligen uttrycket heder åt den som heder bör.

Jag behövde byta taket på ett mycket stort garage, i princip motsvarande storleken på ett mindre hus. Innan jag kom i kontakt med Martin hade jag väntat länge på offerter från olika företag. Flera av dem tog omkring fyra månader, och ett företag dröjde upp till åtta månader utan att leverera något konkret.

Martin stack ut direkt. Han kom hem, satte sig in i situationen och återkom med en tydlig offert redan inom en timme. Inte nog med det, hans pris var också det mest fördelaktiga jämfört med de andra alternativen.

Arbetet startade enligt plan. Vädret ställde till vissa utmaningar under processen, men Martin hanterade det professionellt och slutförde arbetet med ett mycket bra resultat.

Jag uppskattar verkligen både bemötandet och kvaliteten på arbetet. Det känns tryggt att ha hittat någon man kan lita på, och jag kommer definitivt att anlita honom igen i framtiden när det blir dags att byta tak på huset.

Rekommenderas varmt.

19 de março de 2026

Resposta da Swedala Tak AB

Tack för den fina recensionen! Kul att du är nöjd med Takmästare Martin!

Vi gjorde takbyte hösten 2025

Vi gjorde takbyte hösten 2025.
Efter att vi kollat runt och lyssnat på olika takfirmor kom vi fram till att anlita Svedala Tak. Vi fick bra kontakt med takmästare Sebastian Bergsten som vi fick stort förtroende för.
Vi diskuterade allt som skulle göras i lugn och ro innan vi fick en offert.
Har vi haft funderingar har vi alltid fått svar snabbt.
Vi godkände offerten och kom överens när arbetet skulle börja.
Arbetet gick väldigt smidigt och efter tidsplan.
De som utförde arbetet var väldigt professionella.
Måste bara ge ett extra plus till Andrej, vilken kille, kungen på taket👍😁
Vi är så nöjda och tacksamma att vi valde Svedala Tak, kan bara ge er bästa betyg.
Tack för ett bra jobb👍
//Kjell Vestling
Nöjd kund

23 de outubro de 2025

Resposta da Swedala Tak AB

Tack för den fina recensionen Kjell! Kul att du är nöjd med Takmästare Sebastian och Andrej!

Takbyte

Takbyte
Bestämde oss hösten 2025 för ett takbyte pga ålder. Tog kontakt med Svedalatak som skickade en representant som gjorde en noggrann besiktning. En offert lämnades där allt stod med, priser på arbete, material och tider när det skulle utföras. När det nu är klart kan jag på det varmaste rekommendera Svedalatak för bra utfört arbete till det pris vi var överens om från början. Inget slarv, inget som blev fördärvat i trädgården efter byggnadsställningen och material och dessutom städat och snyggt.

22 de dezembro de 2025

Resposta da Swedala Tak AB

Tack Kjell för den fina recensionen! Kul att du är nöjd!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag stod i centrum och fick den hjälp…

Jag stod i centrum och fick den hjälp jag behövde. Eventuella frågor som dök upp längs vägen stiftades med mig, oftast så hade jag ingen input att ge men när jag hade så tog man hänsyn till den. Väldigt nöjd.

31 de maio de 2025

Resposta da Swedala Tak AB

Tack Pontus för recensionen! Kul att du är nöjd!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag bytte tak 2025 Jag anlitade Swedala…

Jag bytte tak 2025 Jag anlitade Swedala Tak efter rekomendationer av andra husägare i området och till ett rymligt pris.Arbetet utfördes enligt överenskommen tidsram,flitiga hantverkare som städade noga efter sig på tomten efteråt.Kändes trygg att ha direkt kontakt med arbetsledaren som övervakade leveranser och hantverkare och såg till att allt flöt som det skulle.Kan varmt rekomendera.Teresa

2 de junho de 2025

Resposta da Swedala Tak AB

Tack Teresa för den fina recensionen! Kul att du är nöjd!

Bra kontakt

Bra kontakt genom hela arbetet, samt efterföljande samtal.
Färgen på taket passa vårat hus!
Vi är så nöjda!

1 de agosto de 2025

Resposta da Swedala Tak AB

Tack för recensionen Ninne! Kul att ni är nöjda!

Bytte två mindre tak

Bytte två mindre tak, strax norr om Örebro. Hade god kontakt med takläggare Johan under hela processen. Smidig upplevelse från bokning av första möte, via offert, till färdigt tak. Extra plus att Johan hade öga för detaljer och tog sig tid att hitta kraftigare timmerprofiler från lokalt mindre sågverk för att kunna göra snygg lagning av dålig bjälke på verandataket för att få till finishen i rätt stil på vårt 100 år gamla hus.

11 de fevereiro de 2026

Resposta da Swedala Tak AB

Tack för den fina recensionen Simon! Kul att du är nöjd med Takmästare Johan och hans takläggare!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi genomförde takbyte med Svedala Tak…

Vi genomförde takbyte med Svedala Tak under 2025. Jag är supernöjd med jobbet, Thomas var kunnig och lösningsorienterad, kom med förslag och var ett bra bollplank i processen med hur och vad som skulle göras. Problem som dök upp under vägen löstes snabbt och enkelt. Killarna som var på plats och gjorde jobbet var trevliga och duktiga. Nu har vi ett tak som är helt, tätt och passar huset perfekt.

30 de abril de 2025

Resposta da Swedala Tak AB

Tack Marianne för den fina recensionen! Kul att du är nöjd med ditt nya tak!

Mycket nöjd

15 de março de 2026

Resposta da Swedala Tak AB

Tack för rekommendationen! Kul att du är nöjd!

Stort tack till SvedalaTak⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi vill rikta ett enormt tack för ett fantastiskt arbete/samarbete med SvedalaTak. Ni har gjort ett otroligt fint arbete med taket på vårt hus. Vi valde att byta tak och efter att lyssnat oss för så blev det SvedalaTak och vi ångrar oss INTE! Fick äran att få en helt fantastisk takmästare vid namn Sebastian Bergsten som hade svar på alla funderingar, väldigt tillmötesgående, ärlig och otroligt trevlig.
Vi hade två stycken takläggare, Andrej och Irmantas, hos oss som var så trevliga, otroligt professionella och noggranna de lux! Ingen större väntetid och helt fantastisk resultat. Rekommenderar SvedalaTak alla dagar i veckan om taket ska bytas/renoveras.
Enormt Tacksam⭐️!
Mvh fam. Norén.

21 de maio de 2025

Resposta da Swedala Tak AB

Tack Sandra för den fina recensionen! Kul att du är nöjd med både Takmästaren och takläggarna!

Classificada 5 em 5 estrelas

Nya takpannor på mitt nyköpta hus

Nya takpannor på mitt nyköpta hus, supernöjd med all service från Swedala tak från start till taket stod färdigt. Händiga killar och bra bemötande samt uppdateringar som skickades efterhand hur de låg till, de städade snyggt efter sig. Vid regn på kvällen kom de in vatten i ventilationsröret till fläkten o jag fick direkt tag i killarna som snabbt kom ut och åtgärdade plasten som blåst av lite. Bara positivt att säga, rekommenderar takmästare Jesper i Gävleborg 🌸

21 de agosto de 2025

Resposta da Swedala Tak AB

Tack Tilda för den fina recensionen! Kul att du är nöjd!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi är väldigt nöjda med arbetet

Vi är väldigt nöjda med arbetet som Swedalatak utförde hos oss. Från första kontakt till färdigt resultat upplevde vi dem som professionella, trevliga och tydliga i kommunikationen.

Arbetet utfördes noggrant och inom den tidsram som vi hade kommit överens om, och resultatet blev riktigt bra. Det märks att de har erfarenhet och bryr sig om kvaliteten på det de gör.

Vi uppskattade också att de var lätta att ha att göra med och svarade på frågor under arbetets gång.

Kan varmt rekommendera Swedalatak till andra som behöver hjälp med takarbete.

16 de outubro de 2025

Resposta da Swedala Tak AB

Tack Alexander för den fina recensionen! Kul att du är nöjd!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.