Swedbank Opiniões 1593

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Tycker man skall lyssna på kundernas krav men man intresserar sig bara för hur mycket pengar man kan ta in. En överdriven vaksamhet mot sk. penningbedrägerier där man blockerar småsummor som man vill... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Banco
  2. Instituição financeira
  3. Banco de poupanças

Informação fornecida por diversas fontes externas

Allt en bank kan erbjuda privatpersoner

Informações de contacto

1,2

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

2 mil opiniões

Dålig kundservice

Långa väntetider, banktjänstemän som inte lyssnar eller undviker ögonkontakt hörde tex att de samtidigt ringde transportstyrelsen när de betjänade kunden man måste stå öppet inför alla och prata om tex besparingar jag rekommenderar att byta bank detta är inte ok

16 de abril de 2026

Uruselt av banken.

Ringde till Kundtjänst för att boka en tid till bankkontoret i Visby för att där kunna hjälpa min gamla svärmor med fullmakt och öppnande av sparkonto. Bor själv på fastlandet och eftersom banken endast har öppet vissa dagar ringde jag för att boka en tid en fredag. Står på hemsidan att tidsbokning är möjlig fredagar! Men nej, det gick inte!!! Den typen av ärenden kan man inte boka tid för, hur ska man då göra när inte banken är öppen?? Fick förslaget från kundtjänst att åka över till ön en dag då banken vara öppen för att hjälpa min gamla svärmor. Vilket skämt!!
Det är ju inte bara att åka över vilken dag som helst mellan Gotland och fastlandet... Fy vad dåligt!!

14 de abril de 2026

Swedbank mjölby är pinsamma

Swedbank mjölby är pinsamma, dåliga öppettider som inte alls är kundanpassade. Pinsamt dåligt bemötande, min far var hos er i dag för att få utett kontoutdrag och detta för att han stod på det kontot tillsammans med sin avledne hustru och ni vägrar lämna ut ett kontoutdrag utan ett dödsfallsintyg!! Pinsamt! Minst sagt!! Bortgången har inget med detta att göra. Och ni har ingen mage att beklaga sorgen för att hans hustru har avlidit!! Blir till att byta bank när detta är klart!! Sveriges sämsta bank solklart!!

13 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Tycker man skall lyssna på kundernas…

En överdriven vaksamhet mot sk. penningbedrägerier där man blockerar småsummor som man vill skicka till länder med dåligt ryckte vilket drabbar invånare som inte får hjälp ekonomiskt

9 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Väldigt jobbigt och doligt bank.

Väldigt jobbigt och doligt bank.
Jag har varit kund som förerag och privat detta är väldigt burokratik, jobbigt och inte ens hjälpsam.
De gör frågor om kompletering som de själv kan inte svara.
Dom svarar alltid i generellt.
Man får inte har kontakt med handleggaren väldigt ohjälpsam.

9 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Swedbank is extremely slow when…

Swedbank is extremely slow when transferring money to and from banks abroad. From European banks it takes typically two days into my Danish bank account. From China to Denmark it is done in less than two hours. Swedbank needs ten days. It looks like that bank has a cashflow problem, which customers are paying for.

8 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Riktigt dålig kunskap om sina egna…

Riktigt dålig kunskap om sina egna produkter. Har fått olika besked från olika personer hur vi ska hantera IPS försäkring vid dödsfall.
Överallt uppmanar dom till att besöka ditt lokala kontor. Det lokala kontoret kan inte, förstår inte, har ingen licens och har ingen vilja att ringa upp sina egna instanser för att ta reda på vad som gäller.
Jag ger hellre bort mina pengar än låter Swedbank förvalta dem. Swedbank borde inte ha tillstånd att hantera vanligt folks pengar. Om det gick att ge 0 stjärnor skulle det vara mitt betyg.
Aldrig mer Swedbank.

25 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Omöjligt att få ut dotterns csn via Swedbank

Vi försöker få ut dotterns csn. har följt alla instruktioner för att registrera konto – men det fungerade inte. Nu fick hon ändå avi hem. när vi försökte lösa in den – enligt instruktion på avin – så gick det ändå inte. Vi blir bara skickade till appen – där inget sådant går att genomföra. Den enda kundtjänst som finns är telefon och vi har inte tid att sitta i timmar i telefonkö. Nu har jag sökt information på annat håll och fått reda på att om hon har ett ungdomskonto sedan tidigare måste man tydligen besöka ett bankkontor fysiskt för att registrera sitt konto för csn. Det står ingenting om det varken på avin eller i det flöde vi blev runtskickat i via kontoregistret. USELT med information och möjlighet till kundsupport suger. Chatten fattade ingenting av våra frågor och ska man ringa måste man gå in och aktivera det som en funktion i internetbanken – hur krångligt som helst.
Man kan inte ens skicka klagomål via ett meddelande – det måste man också ringa in om!!! Undrar om det är en strategi för att miska antalet klagomål??
Nej Swedbank – skärp er!!

1 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

De har stängt mitt konto med…

De har stängt mitt konto med motiveringen att jag ska ha gjort en transaktion på 16 000 på en sida som jag aldrig har hört talas om. De kunde inte ens nämna de faktiska sidorna där jag har handlat olika saker. Men att hitta på en sida och en summa, och sedan säga att anledningen till att jag inte ser just den transaktionen i min historik är att mitt konto har spärrats av dem, och att när de spärrar ett konto så raderas just den transaktionen :)))))) det är bara pinsamt och löjligt.
Otroligt dumt, bara för att de ska kunna hålla kvar pengarna på kontot, när det faktiskt är mina pengar och jag gör vad jag vill med dem.
Det är dags att byta bank! Äckligt. Både beslutet och deras sätt att identifiera kunder… med andra ord kan man bara identifiera sig med fysiska saker, ID-kort, pass. inget annat duger, som om man vore en brottsling och inte kontoinnehavaren.
Äckligt. Och jag har inte ens tid för deras stenåldersmetoder!

1 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Blev utsatt för smishing o gjorde en…

Blev utsatt för smishing o gjorde en kortreklamation efter det o polisanmälan.
Det svar jag sedan fick var avslag!!!
Enligt dom hade jag själv attesterat allt med bankid....men det förstod jag ju inte eftersom bedragarna sa att de var spärrservice!!!
Mycket besviken på swedbank...
De hade lika gärna kunnat säga "skyll dej själv".

16 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Är super nöjd med Swedbank har aldrig…

Är super nöjd med Swedbank har aldrig haft problem med dom! Förstår inte varför folk gnäller hela tiden på att dom är sämst, alla banker är krångliga på något sätt den sämsta banken är nog Handelsbanken om ja får säga mitt,

25 de março de 2026

BankID

BankID
Jag avslutade mina konton hos dom i mitten av februari och den 22/3 stängde dom mitt BankID pga att jag inte är kund längre, enligt Swedbank så har dom skickat ett brev den 13/3 med den informationen men de har inte kommit något brev så jag besökte deras kontor i Solna för att lösa problemet men dom kunde inte hjälpa mej jag är tvungen att vänta på brevet.
Hur kan de ta 10 dagar att skicka ett brev, jag tror dom gör så med flit för att ställa till de för oss som inte vill ha med Swedbank att göra.
Om de är någon som funderar på att öppna konto eller något annat bank ärende så skulle jag vända mej till någon annan bank Swedbank suger apskit i mina ögon.
Totalt ointresserade av att hjälp till.
Benny.

22 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Hur kan denna bank accepteras!

De spelar ingen roll vilket ärende jag har för swedbank lyckas alltid ställa till de ändå. Jag är inte kund i banken utan har andra åtaganden som tyvärr behöver gå igenom swedbank.

Om du är kund i banken snälla för din egen och allas skull LÄMNA BANKEN) och ni som inte är kund där. Plus poäng till er, ni har gjort ett bra val.

17 de março de 2026

Hi everyone

Hi everyone, I think Swedbank is the worst bank in Sweden. I think they are so stupid and bad because they don't want to take responsibility for the error that they can solve the problem with. They want to constantly drag everyone out all the time. I recommend looking for another bank.

0 förtroende.

Min syster har för ca 5,5 år sedan tillsammans med vår mamma ordnat via Swedbank en fullmakt där min syster fick ansvar för mammas tillgångar, in- och utsättningar tills vidare med hänsyn till misstanke om begynnande demens. Nu har banken dragit tillbaka fullmakten då de upptäckt att det datum min syster skrev under med hamnade på fel ställe vilket lett till att fullmakten endast gällde den dagen. Banken har brustit kraftigt då det gäller deras skyldighet och plikt att kontrollera fullmakten. Trots att min syster har genomfört flertal in- och utsättningar under dessa år på en felaktig fullmakt, verkar inte banken ta det på allvar. Vi blir nu tvugna att ordna med godman, för att kunna betala mammas utgifter, vårdboende, läkemedel. Banken kommer göra en intern utredning på det som skett. Då vi bad om att få återkoppling på den utredningen, så nekades vi detta. Hur ska vi fortsättningsvis kunna ha förtroende för denna bank. Under all kritik. Dessutom har har det under denna utredningstid varit i det närmaste omöjligt att få tala med ansvarig banktjänsteman, vi har verkligen fått kämpa hårt för detta. Det har också för varje gång vi haft kontakt med banken så har vi fått olika besked, vilket i våra ögon tyder på okunskap. Med detta inlägg vill vi verkligen förmedla till eventuella nya kunder att tänka lite extra innan ni väljer Swedbank som er bank.

Classificada 1 em 5 estrelas

Swedbank och deras underbolag…

Swedbank och deras underbolag Entercard, diskriminerar pensionärer och människor med invandrarbakgrund.
Att man dessutom kan bemötas av hånskratt och nedlåtande beteende från deras kundtjänst gör inte saken bättre.
Undvik denna bank så långt som bara möjligt.

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.