Leia as opiniões dos outros
T3CMS er en meget kompetent og professionel webpartner, som vi har brugt i snart tre år til at løse både små og store webopgaver – inklusive vores eget website. T3CMS har altid ydet os en forbilledlig... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Udvikling af professionelle websites i TYPO3. Flexibilitet og performance er i fokus hos T3CMS. Vi tilbyder også undervisning og kurser i TYPO3
Informações de contacto
Værkstedssgården 8, 2620, Albertslund, Dinamarca
- info@t3cms.dk
- www.t3cms.dk
Varm anbefaling! :)
Jeg efterspurgte hjælp i en iværksættergruppe på Facebook til en opgave på vores hjemmeside/webshop (Shopify) som vi ikke selv havde kompentencerne til at løse. Her meldte Simon fra t3cms sig på banen. Et opkald senere og vi var igang. Yderst kompetent og venlig rådgivning, som ovenikøbet var helt ærlig omkring opgavens omfang og pris. Trods disse Corona lockdown tider og børn på hjemmefronten, stod Simon til rådighed og løste opgaven til UG. Klart varme anbefalinger herfra! :)
/Helene Knudsen, Marketing, byLindgren
Professionelle og service i topklasse
Support, når der er behov for det og gejst, engagement og service, det føles som fællesskab. Stor tillid til dette firma, der drives med hjerteblod. Vigtigt, når man som jeg har online kunder og blog, det skal virke upåklageligt 24/7 og man ikke selv har teknisk snilde. Virkeligt glad for min nye hjemmeside www.ninkasdetox.dk :-)
Dygtige og hjælpsomme
Vi bruger virksomheden som konsulenter i forhold til vores Typo3 sider. De er yderst kompetente og ved hvad de snakker om. Vi har gennem tiden fået hjælp til samtlige større udviklings- og opdateringsopgaver.
Absolut fantastisk service, hurtighed og effektivitet. Et must for din business
Her får du absolut den bedste service, hurtighed til at klare udfordringer og effektivitet samt rådgivning. De er der for dig, og gør lige den ekstra forskel som gør du vælger at blive og være kunde her . 5 stjerner til dem.
Jakob er en der vil gøre alt for at hjælpe dig og din virksomhed videre.
Super god og professionel service!!!!
Mit website ligger højere på Google takket være T3CMS - TYP03! Kundeservicen er rigtig høj med en stor professionalisme og varm venlighed.
Fuldstændig Fantastisk
Stor dejlig dobbelt 5tal - De varmeste anbefalinger herfra!
Det fungerer bare
Jeg har ikke tid til en webside der er kompliceret eller som koster mig tid. Derfor har jeg holdt mig til Jesper og Jakob og deres Typo3 team siden 2008 fordi det bare fungerer. De er altid på pletten med løsninger. Systemet er let at bruge og altid oppe. Deres designere er dygtige og kreative. De er pålidelige, tænker langsigtet og bare en fornøjelse at arbejde med. Jeg har boet i forskellige lande de seneste seks år, men altid haft dette danske webteam og vil fortsætte med det. Mine varmeste anbefalinger.
Helt igennem god behandling!
Jakob fra T3CMS fik designet en super hjemmeside og gav mig en meget nyttig instruks i vedligeholdelse m.m. til en rimelig pris og tilmed gik det hurtigt. Mine henvendelser blev også hurtigt besvaret, dag og nat. Kan varmt anbefales!
Kompetent og pålidelig service
Samarbejdet med T3CMS har indtil videre fungeret upåklageligt, og vi er meget tilfredse med den service vi har modtaget.
Dette gælder både i forhold til hurtig og effektiv afhjælpning af akutte problemstillinger, såvel som kompetent rådgivning i forbindelse med opbygning af hjemmeside m.m. Tekniske begreber forklares på en forståelig og konstruktiv måde, så vi er i stand til at træffe de rigtige beslutninger.
Alt i alt et yderst positivt bekendtskab.
Min fulde anbefaling
PROSA Forbundet af It-professionelle, hvor jeg er webmaster, har været kunde hos T3CMS i nogle måneder nu, og vi har kun mødt stor professionalisme, fleksibilitet og meget fornuftige estimater og priser. Tingene bliver lavet hurtigt og der bliver ikke spunget over, hvor gærdet er lavest.
Vi kan give T3CMS vores uforbeholdne anbefaling.
Servicen er i verdenklasse.......ganske enkelt
Vi har i Lokaltryk været utrolig glad for det arbejde vi har fået leveret fra gutterne på T3CMS, det kan der godt nok ikke klages på, og som rosinen i pølseenden må man lige nævne deres service i hele-fasen fra start til til slut, og herefter brugen for evt. support....... Verdenklasse
Fortsæt med det
Sindsygt pligtopfyldende og dygtige folk med KÆMPE viden om web!
Jeg har fået fantastisk hjælp og vejledning af T3CMS. De er altid klar, har virkeligt gode og konstruktive idéer, som har hjulpet vores hjemmeside helt frem. Og ikke mindst for at introducere os for Heatmap. Det er et fantastisk værktøj, som allerede inden for få dage vidste sig at være ekstremt nyttigt!
Mine varmeste anbefalinger af T3cms!
Dygtige konsulenter, T3 specialister
T3CMS er vedholdende, super skarpe og meget service orienterede. Har netop afsluttet et længere konsulent forløb som jeg ville ønske jeg kunne forlænge.
De er helt oppe på tæerne for at komme frem til de rigtige løsninger og reagerer meget hurtigt på forespørgsler. Derfor 5 stjerner fra mig!
Super dygtige folk - værd at samarbejde med
Fremragende tandfrisk support
Skovdyrkerne er nye kunder hos T3CMS og vi glæder os næsten hverdag over skiftet til dem. Deres rådgivning sætter kunden i centrum og deres support promte, kompromisløs i vores farvør!
Fine løsninger til tiden
Jeg har brugt T3CMS af flere omgange og har fået hvad jeg bad om hver gang.
Specielt er de stærke til custom CMS løsninger.
God service og altid velvillighed til at installere nye moduler. God pris.
Brugt T3CMS i 5 år med stor tilfredshed. Altid hurtige ved telefonen, hvis der er brug for hjælp til ændringer eller opdateringer.
Relativt fleksibelt system med mange muligheder for installering af nye moduler.
Super Typo3 firma!
Jeg har nu arbejdet sammen med T3CMS i flere år, fordi de er utroligt hjælpsomme, helt nede på jorden, forklarer tingene så selv jeg forstår dem - og fordi de laver nogle kanon hjemmesider.
Typo3 hjemmesider er særdeles velegnet til søgemaskineoptimmering (SEO), som jeg beskæftiger mig med - og med T3CMS' professionelle og kompetente vejledning, får du det bedst mulige ud af din hjemmeside - også når det gælder om at give konkurrenterne baghjul på design, funktionalitet, fleksibilitet og placering på Google.
Den optimale hjemmesideproces: T3CMS :)
Hurtig support og proffesionel løsning
Vi har brugt T3CMS til at lave en fleksibel løsning på info i alle vores udstillingsskærme på Den Blå Planet. Løsningen har gjort at vi nemt kan vedligeholde alle billeder, videoer og tekster, samt hurtigt og let opdatere bla. dagsprogrammer. Som nyopstartet virksomhed oplever man mange start vanskeligheder der kræver hurtige løsninger - vi har kun oplevet hurtig og kompentent support. Vi oplever T3CMS som en meget proffesionel virksomhed, der kan løse alle de udfordringer vi kommer med.
Rasmus Jakobsen, Udstillingsansvarlig, Den Blå Planet
En rigtig god samarbejdspartner
Vi har brugt T3cms til opbygning af vores nye og gamle site. Det har været en god proces og vi har fået hvad vi bad om. Nu er jeg ikke selv ekspert i hjemmesider, men vi har et andet velrenommeret webbureau på vores webstrategi, som har givet T3cms store roser for deres opbygning af vores site, som de sagde var "virkelig godt kodet til Seo-optimering". De er alle sammen søde mennesker, fleksible og deres priser er helt rimelige i forhold til den ydelse de leverer.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.