Informações sobre a empresa

1. Serviços de manutenção de solo
  2. Serviço de limpeza

Escrito pela empresa

“Rensen”, som vi kalder os, blev stiftet i 2012 af barndomsvennerne Esben Seier og Asger Møller – senere kom sidste del af ejerkredsen på plads, da Simon Laursen blev medejer i 2014. Det hele startede med, at vi kørte rundt på cykler med teleskopstænger med en lille skovl på. De fleste troede, at vi var på vej til rollespil. Siden de spæde år er der sket meget og idag har vi eget kontor og vi renser tagrender for en lang række større virksomheder og insitutioner – heriblandt Skejby Sygehus. Alle medarbejdere har flere års erfaring med brug af stige og lift og er altid klar til at rykke ud, når dine tagrender har brug for en rensning. TagrendeRensen er eksemplet på at man kan få succes med hvad som helst – selv noget så usexet som tagrenderensning. Vores base er i Aarhus, vi renser derfor primært tagrender i Aarhus og omegn, alt efter størrelsen af opgaven.Du kan altid få en god pris på vores hjemmeside: https://tagrenderensen.dk/

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Der er bare flot service

Der er bare flot service! Meget hurtig respons på henvendelse og super fint arbejde. Vores nedløbsrør var lidt drilske, men så kom ordet bare igen og fik et fikset. Vi har også modtaget fine billeder, der viser tagrenderne før og efter rens.

2 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

God kommunikation og professionel…

God kommunikation og professionel tilgang,- også når det nogen gange gar været knapt så rutinerede rensere. Jeg anbefaler altid Tagrenderensen varmt. De er pålidelige,- så tak for den årlige indsats gennem mange år

9 de dezembro de 2024

Alt i top

God kommunikation. Hurtig og effektivt arbejde. God dokumentation. Resonabel pris.

1 de agosto de 2024

Mange tak for anmeldelsen Lisbeth 🤩🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Friske gutter som har styr på deres…

Friske gutter som har styr på deres arbejde. Meget proff tilgang og effektive. Fedt med billede før/efter. KAn klart anbefale Dem.

4 de julho de 2024

Resposta da TagrendeRensen

Tusind tak for ordene og stjernerne Heine 🤩🤩! Det varmer på sådan en regnfuld dag 🌧️🌧️

Classificada 5 em 5 estrelas

Super søde medarbejdere der kan deres kram

Super service super dygtige medarbejdere
Vi havde i vores Ejerforening akut brug for tagrenderens i 3. sals højde på etage ejendom, der var ikke renset de sidste 8 år. Vejret var træls og det regnede, der kom 2 friske unge mænd med smil på læben og snakkesalige.
De 2 fyre trodsede regn og kulde, i perioder silede regnen ned. Efter tømning af godt fyldte tagrender for blade og andet snask.
Prisen var ok da det er en umulig opgave at komme derop med stige og rense tagrender de har speciel udstyr og personale der kan deres kram , så pengene er givet godt ud.
Har kun de bedste anbefalinger herfra med kontakten til firmaet De 2 unge mænd.

Jeg bruger klart firmaet igen der skal ikke gå 8 år igen. Modtog i øvrigt både før- og efterbilleder. synes det er en god service det er jo ikke hver dag man kommer op i de højder, så kan man også se om der er noget der trænger til udskiftning deroppe

11 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

I øsende regnvejr løste de to unge…

I øsende regnvejr løste de to unge medarbejdere problemerne i højt humør og med god sans for service. Både tagrenderne og et stoppet nedløbsrør blev klaret på bedste vis. Kan varmt anbefales!

10 de julho de 2023

Resposta da TagrendeRensen

Tak for anmeldelsen Mogens! Ja det var godt nok en våd og blæsende omgang🌧️🌧️ Dejligt du er glad for vores service! Hav en rigtig dejlig aften 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Tagrenderensen ApS er et firma man ikke…

Tagrenderensen ApS er et firma man ikke glemmer og meget gerne anbefaler til andre. Jeg har sjældent fået så meget hjælp for pengene.
Mine tagrender er i 1. og 2. sals højde og var ikke blevet renset regelmæssigt. Var fyldt med blade. De to unge mænd gik i gang med det ikke helt lette arbejde med godt humør og professionalisme. De gjorde opmærksom på to steder, hvor der var noget der skulle repareres, som jeg ikke selv havde set. Før- og efterbillederne er sjove at se på, men dokumentationen er ikke nødvendig. Firmaet går ikke på kompromis. Yder en helt igennem fantastisk service til en fornuftig pris. Meget anbefalelsesværdigt.

17 de maio de 2023

Resposta da TagrendeRensen

Tusind tak for dine meget rosende ord Vibeke, det sætter vi virkelig stor pris på!
Dine ord giver motivation til at forsætte! TAK :)
Og rigtig dejlig dag :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fået renset tagrender af…

Jeg har fået renset tagrender af tagrenderensen og er rigtig tilfreds. Hurtigt svar på mail, de kom til aftalt tid og de gjorde et godt stykke arbejde. Fine før og efter billeder.

1 de março de 2023

Resposta da TagrendeRensen

Tusind tak for anmeldelsen Kasper! Den varmer sådan en kold dag i marts :) Hav en dejlig dag.

Super service super medarbejdere

Jeg havde akut brug for tagrenderens i 2. sals højde på parcelhus. Vejret var så sur mås at selv hunden ikke ville udenfor, men der kom 2 mega friske gutter med smil på læben og snakketøjet i orden :-)
De 2 fyre trodsede en kulde der havde fået selv en isbjørn til at søge læ og regnen silede ned. Efter tømning af tagrende for blade og en bandit af en ituslået tagsten var arbejde klaret.
Det skal nævnes at de forsøgte at spotte hvor den tagsten kunne være kommet fra, indtil jeg fortalte det var en gammel skade som var udbedret, men det er da super de lige tænker lidt længere.
Prisen var som priser nu er, men dog 3000 billigere end det dyreste (og det blev gjort fra stige).
De bedste anbefalinger herfra til gutterne Jonah og Magnus:-) jeg bruger klart firmaet igen. Modtog i øvrigt både før- og efterbilleder.

27 de novembro de 2022

Resposta da TagrendeRensen

Tusind tusind tak for anmeldelsen Dorte :) Haha ja det var virkelig ikke det mest optimale vejr at rense tagrender i. Men glade kunder kan gøre meget ved motivationen :)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais