Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kontaktede TBS for at forhøre mig om en ny grillrist til min Weber. Efter at have tjekket om det var den rigtige grillrist, bestilte jeg den. Samme dag: ordrebekræftelse og besked på,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

hej har lige købt en Napoleon Rogue 425 igennem Michael, virkelig super service, og hvilken grill, det er den bedste grill jeg prøvet indtil nu, meget hurtigt varm og den lækker Sizzle Zone, kan kun a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hjælpsomme med bestilling af ekstra låge til min pizzaovn. Generelt rigtig god service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi stod og manglede et gasbrænder rør til en weber 3200, da den vi havde var rustet i stykker. Vi prøvede hos Bauhaus, da de var nærmest men, deres online var ikke ajourført mht. forudbeatling og... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de churrasqueiras

Informação fornecida por diversas fontes externas

Grill tilbehør – online: Hos www.tbsgrillshop.dk finder du alt til en vellykket grillaften Hvis du er på udkig efter det perfekte grill tilbehør, er www.tbsgrillshop.dk absolut et besøg værd! I den velassorterede online shop, finder du et stort og varieret udvalg af udstyr og redskaber samt krydderier og kogebøger, som er uundværlige for en ægte grillentusiast. I webshoppen kan du også bestille din nye gas- eller kuglegrill og få den leveret lige til døren, uanset hvor i landet du bor. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på 72 30 12 37 Mere om TBS Grillshop Tbsgrillshop er ejet af Primo Nordic ApS Primo Nordic er et dansk handelsselskab Som distribuerer og tilbyder kvalitets produkter inden for grill, røgning og rustik madlavning i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vores mål er at løfte hele området til et højere niveau i Danmark og resten af Norden gennem at tilbyde vores kunder det bedste grej fra hele verden. Vi importerer udelukkende kvalitetsprodukter, vi selv har gennemtestet og sælger dem gennem uafhængige forhandlere. Læs mere om Primo Nordic ApS på www.primonordic.com TBS Grillshop er en online shop med alt inden for grill tilbehør. Hvad enten du leder efter en Weber, Kamado eller Outdoorchef grill, kan du finde den hos os. Vi forhandler også briketter, trækul, kogebøger og alt hvad der ellers hører til en vellykket grillaften eller -fest. Vi har desuden forskellige arrangementer i løbet af året.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Kæmpe anbefaling

Jeg kontaktede TBS for at forhøre mig om en ny grillrist til min Weber.

Efter at have tjekket om det var den rigtige grillrist, bestilte jeg den.

Samme dag: ordrebekræftelse og besked på, at den var på vej via GLS.

Dagen efter: jeg har modtaget grill-risten, og den passer.

UDSØGT kundeservice og vildt hurtig levering.

Kæmpe anbefaling herfra!

2 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og præcis levering. Tror nærmest de har arbejdet om aftenen selvom det var en lille ordre på omkring 300 kr.

Baseret på denne oplevelse kan jeg anbefale TBS Grillshop.

1 de fevereiro de 2026

God kundeservice!

Havde bestilt noget nitritsalt. Pakken kom hurtigt. Dog manglede der en pose. Kort efter at jeg sendte mail til kundeservice kom der svar tilbage og pakken med den manglende pose er afsendt. Super service! Her handler vi helt sikkert igen!

4 de dezembro de 2025

Kvalitets produkter

Jeg købte en super kvalitet kødhakker i professionel rustfri kvalitet, til 2500kr.
Hurtig levering selvfølgelig også.
Kun gode oplevelser med Tbs.
Mvh
Per

24 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Det kan gå godt, selv når det går galt

Jeg bestilte en ny grill, da den gamle var ved at falde fra hinanden. Det drejede sig om en Napoleon gasgrill og cover til samme.

Coveret endte med at være til modellen større end den jeg købte. Men ærligt Napoleon kunne godt gøre det lidt lettere at identificer.
Anyway det skulle byttes ud med det cover jeg faktisk havde bestilt.

Da jeg pakkede grillen ud, opdager jeg at regulatoren må have løsnet sig under transport, for kransen man sætter ned over gasflasken, var knækket.

Under samlingen af grillen, var det ene sidepanel bukket de stedet var sidebordene monteres. Det ene så galt at pulverlakken er flækket.

Det lyder måske ikke som den bedste oplevelse, og jeg indrømmer da også gerne, at jeg havde forventet bedre af en relativt dyr grill.
Men ens for alle ting, var at TBSgrillshop var hurtige til at løse problemerne. Hurtige til at svare på mails, hurtige til at sende cover og gøre returnering let for mig, og hurtige til at få distributøren på banen for at få nye dele til grillen tilsendt.
De leverede hver gang.

1 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, og super hjemmeside. De er klart noget særligt. (Ja, undskyld, det lyder nok som om, de selv har skrevet denne ... men, jeg er faktisk bare en alm. kunde :-). All the best

8 de julho de 2025

Udsøgt service

Jeg skulle bestille to ting til min 10 år gamle Weber gasgrill hos TBS grillshop. Jeg blev ringet op af en venlig medarbejder som spurgte om delene var til samme grill, for han kunne se at de ikke passede til samme model. Vi fik rettet fejlen, så jeg undgik at skulle sende dem retur. De rigtige dele blev leveret dagen efter (super hurtigt). Det er er super god service af medarbejderen og jeg takker meget.

13 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

DET KALDER JEG GODT NOK ENGAGERET OG RIGTIG GOD SERVICE - DET KRÆVER DE BEDSTE ANBEFALINGER HEE FRA!!

Jeg søgte højt og lavt og endelig fandt jeg det grill ristsæt jeg skulle bruge til min Weber grill, men øv selvfølgelig meldte hjemmesiden “ikke på lager”, klokken var i nærheden af 18, så da jeg fandt et telefonnummer, og ringede var modtager svaret .. du har desværre ringet uden får vores normale Telefonsvare tid som er mellem 8-17- øv, nå så tænkte jeg at inden jeg ligge en bestilling, vil jeg lige sende en mail hvor jeg beder om et estimat på tiden for hvornår der kunne forventes lager, og så måtte jeg jo afvente et retursvar før jeg kunne bestille.

MEN NEJ NEJ - efter ca. 30min. Modtog jeg en returmail, med kommentaren, vi har lige fået et par stykket af det ønskede varenummer på lager, så hvis du går ind og bestiller på hjemmesiden NU!, så kan vi afsende i morgen tidligt.

Som foreslået bestilte jeg med det samme , og VUBBTI DAGEN EFTER Var VAREN PÅ VEJ TIL MIG —-

DET KALDER JEG GODT NOK ENGAGERET OG RIGTIG GOD SERVICE - TAK DET KRÆVER DE BEDSTE ANBEFALINGER HER FRA!!

14 de maio de 2025

Bestilte Borniak Rygeovn

Bestilte Borniak Rygeovn. Fantastisk service på mail, god og fornuftig vejledning ingen køb. De svare hurtigt på mail, og leveringen med Danske fragtmænd var også hurtig. Kan kun give min varmeste anbefaling af kundeservice. Tak for handlen.
Beklager mit besvær med faktura - :)

3 de fevereiro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering, men fragten er dyr sammenlignet med andre. Det virker voldsomt at betale 59 kr for levering til en GLS pakkeshop. Samlet OK oplevelse.

27 de dezembro de 2024

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra!

God beskrivelse af Weber modellerne, samt årgange. Stor hjælp til en som ikke går højt op i model, egenskab osv.

Og ikke mindst godt produkt, hurtig afsendelse og fantastisk kundeservice!

29 de novembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais