Team Bornholm er altid super hjælpsomme og serviceorienterede. Vi havde fx. et problem med en tabt nøgle, som blev håndteret uden problemer og med stor venlighed. Kan absolut anbefales
A empresa respondeu
Klintely lejlighed 14 ( 5 - 7 maj ) De 3 stjerner er for udsigten. Lejligheden trist og intetsigende, badeværelset halvnusset med for få knager - køkkenet trist udstyr - stuen - udsigten super fl... Ver mais
A empresa respondeu
Team Bornholm er en sammenslutning af en række bornholmske feriesteder, der byder på et bredt udvalg af moderne og velindrettede ferieboliger. Vi er samtidigt et rejsebureau, således at vi også kan hjælpe med at bestille din færge- eller flybillet til fordelagtige priser. Hvad enten du rejser hånd-i-hånd med den eneste ene - eller I har børnene med - så har vi den rigtige feriebolig til jer. Hvad laver vi? Vi laver udelukkende rejser til Bornholm. Alle medarbejdere har en lang erfaring i den bornholmske turistbranche, så vi er altid klar til give dig gode tips og idéer til din ferie på Bornholm. Hos os får du ikke bare de bedste priser - du får også den bedste rådgivning. Sikkerhed for din rejse A/S Team Bornholm har den højest mulige kreditværdighed "AAA". Ydermere er A/S Team Bornholm medlem nr. 964 af Rejsegarantifonden. Hos os er din rejse derfor i trygge hænder.
Ndr. Kystvej 34, 3700, Rønne, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Det var let at bestille den rejse, vi ønskede. Fandt den afgang, der passede fra Ystad og det ophold i Svaneke, vi faldt for med 6 overnatninger. En meget fin pakkerejse, der fuldt levede op til vores forventninger.

Resposta da Team Bornholm
Vi har nu booket 4/5 hos Team Bornholm og hver gang har det været en perfekt oplevelse.

Resposta da Team Bornholm
Fra beslutning til bestilling og til ankomst helt igennem en fornøjelse. Et helt fantastisk hus i meget fin stand på en skala fra 1 til 10 giver vi 12 👏👏

Dejlig lejlighed
Dejlig udsigt hvor solen stod op
Følte os dejlig tilpas
Gode senge
I det hele taget super fint sted
Vi kommer gerne igen

Resposta da Team Bornholm
Det var et rigtig dejligt rækkehus med en fantastisk udsigt. Vejret var til ug!!🇩🇰🌷

Resposta da Team Bornholm
Klintely lejlighed 14 ( 5 - 7 maj )
De 3 stjerner er for udsigten. Lejligheden trist og intetsigende, badeværelset halvnusset med for få knager - køkkenet trist udstyr - stuen - udsigten super flot - interieur kedeligt.
Trist at skulle skrive sådan en negativ anmeldelse.
Har boet på Klintely mange gange, men i en af de større lejligheder, og de var bare hyggelige.
Hilsen Lene og Palle Christiansen
Bønsvig.

Resposta da Team Bornholm
Jeg vil rigtig gerne både selv rejse med Team Bornholm igen og også meget gerne anbefale det til andre. Det er nemt og overskueligt og virkelig dejligt at man kan bestille rejse incl. færge. Desuden oplevede jeg en super god og personlig service, da vi fik mulighed for at forlænge ferien og derfor havde brug for hjælp til at ændre vores booking. Det er altså så dejligt med et sødt og hjælpsomt menneske man rent faktisk kan tale med i stedet for en selvbetjeningsløsning eller chatbot. Mine varmeste anbefalinger til Team Bornholm:-)

Alt var godt
Dog kunne vejret godt have været bedre 😊

Rigtig dejlig ferie i dejlige Svaneke. To lejligheder i Munken

Resposta da Team Bornholm
Da den feriebolig vi havde lejet igennem en anden udlejere viste sig at være i så dårlig stand at vi ikke ville bo i den kontaktede vi Team Bornholm for akut hjælp.
I løbet af en telefon opringning og 5 min senere havde de en feriebolig klar til os - godt beliggende - fin størrelse - meget ren og pæn.

Resposta da Team Bornholm
Bra boende och trevliga orienteringsdagar som vanligt

Resposta da Team Bornholm
Svaneke Savværks lejligheder er SÅ lækre at bo i! God plads - dejlige faciliteter med alt, hvad vi feriegæster har brug for, og beliggenheden er helt ideel!

Resposta da Team Bornholm
En helt igennem dejlig lille ferie på Bornholm.
Super dejlig lejlighed med to gode værelser, køkken , badeværelse og stue.
Alt i bedste kvalitet og 4 minutter på gåben til Svanekes centrum.

Resposta da Team Bornholm
Bare fantastisk service, særlig Lea var en stor hjælp, da vores færge blev aflyst grundet storm

Resposta da Team Bornholm
Når man bestiler sin ferie hos team bornholm er man
sikker på at alt er i orden.

Resposta da Team Bornholm
Har kommet der i mange år og vær år prøver vi et nyt sted i år blev det Nexø skøn lejlighed med udsige over byen og haven :-)

Resposta da Team Bornholm
Jeg er på Bornholm ca hvert andet år og nyder det

Resposta da Team Bornholm
Dejlig lejlighed midt Svaneke, ren og pæn, med god plads. Der blev sørget for alt både ophold og færge uden problemer.

Resposta da Team Bornholm
Hej Det er godt det i har at tilbyde
vi har købt det før min kone er meget glad
for at side ude og se på vandet
og der magler ikke noget i lejligheden
Det var en dejlig ferie
Hilsen Svend

Resposta da Team Bornholm
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.