Jeg købte 2 lamper hos tendensshop inkl. pærer. Lamperne kom inden for få dage, men desværre var pærerne “smuttet”. I dag blev pærerne leveret personligt til døren. Det giver 5 stjerner herfra for... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Helt forfærdelig virksomhed! Vil aldrig anbefale den til nogen! Mine svigerforældre har købt et spisebord ved dem, og der mangler diverse ting til bordet. De svarer ikke på nogle mails, telefonopkal... Ver mais
Købte for nogle år siden tre kontorstole. De ankom hurtigt og var umiddelbart i fin stand. Et par år senere opdagede jeg at et af hjulene blev ved med at falde af stolen fordi der manglede en metalrin... Ver mais
Alt forløb til min fulde tilfredshed. Jeg kom ind i butikken sen eftermiddag her i slutningen af december, og bestilte min vare. Mandag morgen blev jeg ringet op: varen er klar til afhentning :-)... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Sobre Tendensshop
Escrito pela empresa
Informações de contacto
Gåseagervej 8, 8250, Egå, Dinamarca
- info@tendensshop.dk
- www.tendensshop.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 20% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Nemt og super hurtig levering :)
Nemt og super hurtig levering :)

Hurtig levering og fin indpakning
Hurtig levering og fin indpakning

Resposta da Tendensshop
Fantastisk oplevelse med både…
Fantastisk oplevelse med både kundeservice, levering/leveringstid og produkt

Resposta da Tendensshop
Hvis I ønsker en dårlig service så skal…
Hvis I ønsker en dårlig service så skal I bare handle her.
Jeg har købt 2 pendler hos dem og der har ikke været andet end brok fra start til slut
De lover at ringe tilbage men gør det ikke
Jeg har nu i 6 mdr. prøvet at få en ordning igennem med en defekt lampe og nu er min tålmodighed slut.
Handel aldrig med dem basta
Helt forfærdelig virksomhed
Helt forfærdelig virksomhed! Vil aldrig anbefale den til nogen!
Mine svigerforældre har købt et spisebord ved dem, og der mangler diverse ting til bordet. De svarer ikke på nogle mails, telefonopkald eller lignende. De har skrevet ufattelig mange gange uden nogen form for respons. Køb aldrig her!
Vi kom derud for at se på havemøbler og finde nogen der er vejrbestandig og kan holde til at stå ude i alt slags vejr - Henrik var god til at guide os og vi endte osse med at købe et fedt sæt fra Blomus .

Super service. Hurtig handel! Kommer helt sikkert til at handle ved jer igen 🤩

Hurtig levering, smuk vare som var 500kr billigere end andre steder 👍 tak ☀️

Alt fungerede efter bogen
Alt fungerede efter bogen – god service, hurtig levering og god humor fra Henrik
Jeg kan varmt anbefale Tendens som møbelforretning.
Det er sjældent, man oplever så gennemført en kundeservice – og endda med et smil og glimt i øjet. 5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

fantastisk oplevelse i Tendens
fantastisk oplevelse i Tendens, skulle bruge en ny sofa, og blev mødt af en smilene og energisk ældre herre ved navn Henrik (tror det var ejeren) han spurgte hvad jeg ledte efter og fandt 2-3 super fede sofaer hvorpå jeg valgte den første han viste mig. var derinde i fredags, og fik den allerede leveret dagen efter, amen er så glad det var alt jeg søgte, så tusind tak for fantastisk betjening, samt et virkelig dejligt besøg i en hyggelig og lækker butik.

Total useriøs biks
Total useriøs biks. Der er ingen kontakt når man gentagne gange skriver til dem ,så tør ikke handle med
Dem .
Tænker hvordan det ville være og skulle lave en handel og lev
KÆMPE NEJ TAK HERFRA

Så dårlig kundeservice…
Vi har købt 6 Forest stole hos Tendens shop. Den ene er gået i stykker efter få uger, og vi har skrevet og ringet utallige gange. Der er intet svar. Det er den dårligste kundeservice jeg har oplevet længe til et køb på tæt på 30.000. Det er som om de er i gang med at lukke ned.
OPDATERING - Min kone har været ude med stolen der er gået i stykker, og blev behandlet meget uforskammet. Nu er reklamationen sat gang - men jeg er sikker på, at vi skal opsøge dem igen i butikken for at der bare sker lidt.
Jeg har 9 september bestilt noget…
Jeg har 9 september bestilt noget Lavendel duft som jeg stadig ikke har fået leveret. Når man skriver til dem får man et standard svar tilbage om at de svarer indenfor 1-2 arbejdsdage men derudover hører man intet.
Tendens til at glemme kunderne.
Jeg købte d. 10/7 en Eva Solo TV-stander i butikken i Egå. I forbindelse med købet fik jeg besked om, at den ville være klar til mig ugen efter. Det lød jo fint, men i dag (d. 18/8) er der gået 5 uger og jeg har stadig intet set til min TV-stander?
Jeg har forsøgt mig, at ringet til butikken hele tre gange uden at kunne få en ordentlig afklaring. Det ledte til at jeg d. 13/8 skrev en mail, som jeg ej heller har fået svar på (trods de foreskriver at de svarer efter 1-2 dage). På deres hjemmeside reklamerer de endda med 2 ugers leveringstid på TV-standeren, hvilket da må står i skærende kontrast til virkeligheden, eftersom jeg nu efter 5 uger stadig venter, og end ikke ved, hvornår jeg kan forvente at få min TV-stander. Lad os håbe der “kun” går 2 uger mere, som hjemmesiden pt. foreskriver. Men skal jeg virkelig regne med 7 ugers leveringstid, når jeg ved købet blev lovet 1 uge?
Alt i alt efterlader dette et billede af en virksomhed, der ikke overholder sine egne løfter, ikke lever op til de leveringstider, de selv oplyser, og som desværre ej heller besvarer henvendelser fra deres kunder. Jeg må konstatere, at jeg bestemt ikke kan anbefale Tendens til andre.
Ærgerligt forløb
Fandt på nettet at de havde nogle artimide lamper. Mailede til dem. Intet svar efter flere dage. Så mailede jeg igen. Så kom der svar de kunne godt skaffe lamperne. De blev bestilt… så gik der 14 dage så fulgte jeg op på om de var på vej hjem. Sådan er det så gået over en længere periode. 5 gange har jeg ringet derud og hver gang fået at vide at de vender tilbage om lev situationen og intet hørt. 6 gang vidste ingen stadig besked. Så nu er de afmeldt derude. Brugte 5 min på nettet så var de ordret et andet sted. De gav dagen efter gav besked om at de kunne levere 26.01.25.
Vi har brugt 2 år på at få fixet en…
Vi har brugt 2 år på at få fixet en bordplade til et havebord.
Vi er blevet holdt hen i 2 år med alle mulige forklaringer nu har vi opgivet🙁
Vi handler aldrig mere i denne butik den er bygget på løgn og latin
God og personlig kundeservice
Fremragende kundeservice! Siden jeg bestilte mit skrivebord, har Henrik været fantastisk til at holde mig opdateret. Leveringstiden var lidt længere end forventet, men takket være den gode kommunikation følte jeg aldrig, at der var problemer.
Had a great experience
Had a great experience. A lot of options. Staff was very friendly. Highly recommended for good quality pieces
Fantastisk service
Fantastisk service! Personalet hos Tendens var utrolig hjælpsomme og vidende. Vi fandt præcis den sofa, vi drømte om, og leveringen var hurtig og problemfri. Kan varmt anbefales!😊
Behagelig og venlig service hver gang…
Behagelig og venlig service hver gang jeg handler ved Tendens
Gode priser samt lækre møbler
Tak for en god handel 🙏🏻
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.