Er lige kommet hjem fra en skiferie i Wagrain på nær 1 times forsinkelse i KBH. Så gik det hele rigtig godt! Super lejlighed , gode guider Fie / waldemar,, vi rejser gerne igen med Tinggaard. Lid... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Da vi ankom til vores lejlighed, boede der allerede en familie i den, så vi måtte efter flere time ind i en mindre lejlighed hvor der manglede en seng, så 1 måtte sove på sofaen. Vi sendte selvfølgel... Ver mais
Rigtig god oplevelse som sædvanlig med Thinggaard lige fra første kontakt med kontoret med forespørgsel på hvad i kunne tilbyde af skiferie. Hel enormt dejligt gensyn med Jannie og Freja på Klausnerho... Ver mais
Endnu en fantastisk skiferie med jer. Tusind tak for det hele! Fra første kontakt og reservationen til hjemrejsen fungerede alt helt perfekt. Busturen var både behagelig og tryg, og indkvarteringen va... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Skiferie og skirejser til de bedste destinationer i Østrig, Frankrig, Italien, Sverige og Norge. Thinggaard har fokus på gode oplevelser og god service både gennem købet hos vores kontor eller hjemmeside samt på destinationerne ved vores serviceminded guides, som vil gøre alt for, at I får en fantastisk rejse.
Informações de contacto
Hovedgaden 26-28, 2970, Hørsholm, Dinamarca
- 70 10 00 10
- info@thinggaard.dk
- www.thinggaard.dk
Respondeu a 10% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fint nok men pubcrawl var der ikke…
Fint nok men pubcrawl var der ikke rigtig styr på
Tur til Wagrain
Vi var fem gutter på tur, som nød hvert øjeblik i Wagrain.
Der var styr på det fra guide Fies side, og det var overordnet bare en rigtig god tur.
Verdensklasse
Vi var en tur Wagrain, og på turen arrangerede Thinggard en masse gode arrangementer. Mega grineren guider, især Fie.
Mega fed skiferie og rigtig hyggelige…
Mega fed skiferie og rigtig hyggelige guider. Dejligt med en masse dansk personale, også i samarbejde med udlejning af diverse ting. Det var super hyggeligt at møde nogle landsmænd.
Fie og Fridbjørg var rigtig gode til at hjælpe og være klar ved deres guide telefon
Mig og min datter er lige kommet hjem…
Mig og min datter er lige kommet hjem fra en ski rejse fra wagrain. Mega fed oplevelse med de 2 skønneste guider der ringet i forvejen inden vi tog hjemme fra og forberede os på hvad vi kunne forvente ved ankomsten til wagrain. De 2 guider tog imod os ved ankomst med bussen og Var mega imødekommende var med på pistevisning og var bare synlig hele tiden eller kun en opringning imellem os. Der var ingen spørgsmål der var for små og aj for store. Så kæmpe ros til dem. Vi holde jul der nede og der var lidt rodet med betaling af julemiddagen. maden var lækker og der var også nok af det så absolut ikke sidste gang det kommer til og ske. Vi hade morgenmad på hotellet og det var også det man kunne tænke sig. Med det sødeste personale også Der var klar på sjov og ballade i baren om aften sammen med synlig guider også og god betjening og de lyttet også til vores ønsker. Rejsen frem og tilbage var heller ikke svær for der var nogen rigtigt søde buschauffør der guidet os mellem busserne båden ned og hjem. Så alt i alt en kanon tur ud over små ting. men intet problem der ikke kunne løses når man snakket med dem så kæmpe ros til alle og tak for en fed oplevelse
God tur til Wagrain med gode guider og…
God tur til Wagrain med gode guider og med arbejdere på hotellet de var alle klar på lidt sjov ren ros her fra

Mega go oplevelse
Go tur til wagrain, gode guider der meget hjælpsomme og med på sjov og ballade med en flok unge knejter

Super service niveau
Super service niveau! - speciel tak til Fie
Vi havde booket vores tur til Wagrain i Østrig gennem Thinggaard Rejser, og det var en rigtig god oplevelse. Generelt mødte vi utroligt flinke og imødekommende mennesker, som var hjælpsomme hele vejen rundt.
En særlig stor tak skal dog gå til Fie, som var den guide, vi havde mest kontakt med. Hun gik virkelig ud over det sædvanlige for at hjælpe os, så snart der opstod det mindste problem. Vi var en gruppe gutter afsted, som desværre var hårdt ramt af sygdom, og vi var endda så uheldige, at én af os kom så galt afsted, at han ikke kunne forlade hotelværelset.
Her trådte Fie for alvor i karakter. Uanset hvor mange – og måske også lidt mærkelige – forespørgsler vi havde, blev de taget imod med kyshånd. Hun sørgede bl.a. for mad, men hjalp også med en lang række andre praktiske ting og løsninger, så vi kunne komme bedst muligt igennem situationen. Hun lagde endda ud af egen lomme i første omgang for at dække omkostningerne.
Alt i alt super skøn service hele vejen rundt. Tusind tak til Thinggaard Rejser – og især til Fie. Det kan varmt anbefales!
Bestiller skiferie, får bekræftelse og annulleres derefter!
Bestiller en skiferie, betaler depositum, får bekræftelse og får derefter den familie som vi rejser med til at bestille deres ferie til samme sted, mens vi afbestiller en booking til andet sted.
Efter at have fået bekræftelse, får vi pludselig besked om at reservationen ikke kan bekræftes alligevel!
Det er en ommer.... OBS når I booker at bekræftelse ikke nødvendigvis er en bekræftelse.
Hotel Bärenbachhof 👍🏻
Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk ferie i Østrig, hotel Bärenbachhof.
Fint hotel, meget venligt og hjælpsom personale, både herhjemme ved bestilling , men også dernede med anbefaling af vandreture osv. Virkelig lækker mad, vi fik hver dag 3 retter og kæmpe portioner. Glutenfri mad var også meget lækkert og der var styr på det, tak for det.
Kæmpe anbefaling herfra, vi kommer igen😊
Medarbejder
Til Jonas Nielsens chef – jeg håber, du læser dette.
Jeg havde fornøjelsen af at tale med jeres utroligt tålmodige og dygtige Jonas Nielsen den 2. juli 2025, og har siden haft flere korrespondancer med ham.
Jonas er virkelig engageret, hjælpsom og kompetent – han tryllede flere valgmuligheder frem, uden at brokke sig det mindste. Jeg satte især stor pris på, at han ikke pressede mig til en hurtig beslutning, men lod mig tage den tid, jeg havde brug for. Det betyder mere, end man tror.
Jeg har også ringet ham op personligt for at rose hans indsats – og jeg håber, denne ros når hele vejen videre op.
Overalt var rent og pænt
Overalt var rent og pænt. Vigtigst af alt, det er et fantastisk skisportssted.
Guiderne var venlige og hjælpsomme
Guiderne var venlige og hjælpsomme, og alt var under kontrol. Det var en virkelig god oplevelse.

Helt fremragende service
Helt fremragende service. Vi følte os hjemme fra dag ét! Vi kommer helt sikkert tilbage.
Fantastisk tur
Fantastisk tur! Skønt sted og gode faciliteter og kanonsødt og hjælpsomt personale!
Alt var godt
Havde en rigtig god ferie i Østrig med Thinggaard rejser på Herzblut. Alt var som man kunne forvente. Sødt og hjælpsomt personale. Maden var super og langt bedre end de andre restauranter i byen. Kan helt klart anbefales
Jeg var afsted på skiferie i februar og…
Jeg var afsted på skiferie i februar og alt forløb perfekt!
Kundeservicen og destinationsservicen…
Kundeservicen og destinationsservicen var fremragende.
Under hele turen fulgte teamet op på…
Under hele turen fulgte teamet op på processen til enhver tid for at sikre, at alt gik glat. Denne perfekte skiferie er uadskillelig fra deres professionalisme og omsorg. Jeg vil vælge dem igen til min næste tur!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.