Thinggaard Rejser Opiniões 250

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Er lige kommet hjem fra en skiferie i Wagrain på nær 1 times forsinkelse i KBH. Så gik det hele rigtig godt! Super lejlighed , gode guider Fie / waldemar,, vi rejser gerne igen med Tinggaard. Lid... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Da vi ankom til vores lejlighed, boede der allerede en familie i den, så vi måtte efter flere time ind i en mindre lejlighed hvor der manglede en seng, så 1 måtte sove på sofaen. Vi sendte selvfølgel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse som sædvanlig med Thinggaard lige fra første kontakt med kontoret med forespørgsel på hvad i kunne tilbyde af skiferie. Hel enormt dejligt gensyn med Jannie og Freja på Klausnerho... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Endnu en fantastisk skiferie med jer. Tusind tak for det hele! Fra første kontakt og reservationen til hjemrejsen fungerede alt helt perfekt. Busturen var både behagelig og tryg, og indkvarteringen va... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens
  2. Férias de esqui

Escrito pela empresa

Skiferie og skirejser til de bedste destinationer i Østrig, Frankrig, Italien, Sverige og Norge. Thinggaard har fokus på gode oplevelser og god service både gennem købet hos vores kontor eller hjemmeside samt på destinationerne ved vores serviceminded guides, som vil gøre alt for, at I får en fantastisk rejse.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 10% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Kanon oplevelse i Østrig

Min kammerat og jeg tog på skiferie i Østrig i uge 2 med Thinggard rejser - helt præcist gik turen til Zell Am See. Vi blev i lufthavnen mødt af en kanon sød guide ved navn Simon, hvorefter vi blev vist ud til bussen og halvanden time efter sad vi i vores lejlighed på Appartement Gschwandtner, som var en helt udmærket lejlighed med dobbeltseng, eget bad og køkken. Guiderne Simon & Mikkel havde en stor andel i, at vores tur blev fantastisk. Der blev sørget for super gode pistevisninger de to første dage, hvor vi fik set hele området på en god og overskuelig måde. Vi fik spist på flere gode restauranter i Zell Am See og set byens seværdigheder. Alle morgenerne skrev guiderne en SMS-besked, hvor de fik beskrevet dagens program og andre nødvendige informationer som dagens vejr og om dagen fik vi stået meget på ski sammen med de to guider, hvilket var super fedt, da man altid kan lære af nogle, som har stået flere år end en selv.

Alt i alt en super god til og mon ikke, at vi gør det igen.

18 de janeiro de 2016
Classificada 5 em 5 estrelas

En unik rejseoplevelse - autentiske og nærværende service

Vi er en familie på fem – med unger på 9, 11 og 15 – der har været på vores første skiferie nogensinde. Grundet en fantastisk imødekommenhed fra sælgers side (Tobias), faldt valget på Thinggaards Alpenrose i Maria Alm i Østrig. Her blev vi mødt at det fantastisk værtspar Johnny (Alpernes Troels Kløvedal) og Ellis (hans Nordkaper) samt den lokale skiguide Trine (deres – og vores - uvurderlige gast). De tre's autentiske gæstfrihed og imødekommenhed, gav følelsen af at man var på besøg hos gode venner der, som den mest naturlige ting i verden, tog sig tid til at tage sig af én - både på og udenfor pisten. Deres facon og væsen bidrog til en stemning, hvor det blev naturligt at falde i snak med de andre gæster - hvilket blandt andet resulterede i at vores unger endte med at stå på ski med andre familier samt fælles kulinariske oplevelser hvor vi blandt andet spiste 20 mennesker sammen juleaften. Thinggaards Alperose er en fantastisk ramme, der kan anbefales til andre der værdsætter nærvær og hygge kombineret med kvalificeret service på højt niveau.

27 de dezembro de 2015
Classificada 5 em 5 estrelas

Meget fleksible og gode priser

Behjælpelige og venlige sælgere. De gør det enkelt og let for dig og har gode forslag. Mine ferier med Tinggaard rejser lever op til forventningerne. Meget for pengene.

22 de setembro de 2015
Classificada 5 em 5 estrelas

Westendorf uge 11 2015 :-)

Den bliver svær at slå :-) hold da op for en super rejse og sikken nogle opmærksomme og behjælpelige guider. Jeg kan kun håbe de er der til næste år for der rejser vi også med Thingaard. Mine bedste anbefalinger og 5 store stjerner.

Jesper og famile

16 de março de 2015

Med Thinggaard i Bad Gastein

Vi har kun haft gode oplevelser med Thinggaard, da vi rejste til Bad Gastein for et par uger siden. Vi blev modtaget af den søde guide, Nicole, da vi ankom i bil. Hun havde liftkort, nøgle og praktiske informationer klar til os, og var behjælpelig med skiudlejningen. Hun var altid klar til at hjælpe eller drikke en øl med os, når vi ringede, mødte hende på afterski eller hun kom forbi vores lejlighed. Thinggaard kan klart anbefales, vi er ikke stødt på nogle problemer, hverken under bookingen eller på selve turen.

20 de fevereiro de 2015

Rejs aldrig med Thinggaard :(

Rejsen gik til Val T, Frankrig
Vi fik anbefalet at tage bussen derned, da det ville give os mere tid i sneen. På jeres hjemmeside skriver i -
"Med bussen har i mulighed for hele 8 ski dage og får dermed mest muligt ud af skiferien. Transporten foregår Centrum Turist i 4-stjernet hvile busser, udstyret med toilet, video og minikøkken. Sæderne kan vippe op til 35 grader. Stolene er udstyret med seler, så I trygt kan læne jer tilbage og nyde den effektive bustransport til Frankrig.
Der er mulighed for at købe lettere drikkevarer i bussen og vi anbefaler, at I medbringer et tæppe til natten."
Men sådan blev det ikke -

I Kolding blev vi sat på en tysk bus, ingen danske guider eller dansk chauffør, wc’et virkede ikke det var frossen, der var ingen muligheder for drikke varer. Det var på ingen måde en 4 stjernet bus (24timer uden wc, kun ved stoppe steder) . Bussen blev delt op således at de første 24 siddepladser med alm. familier og de sidste 20 pladser med festglade unge som have en BOOM Blaster som spillede højt musik samt helium (lattergas) der blev delt ud mellem gæsterne, masser af øl og sprut samt INGEN respekt for andre i bussen.
Af flere omgange bad vi, samt andre gæster dem om at skrue lidt ned og vise hensyn, dette gjorde bare at de skruede mere op og festede endnu mere, råben og skrig. Vi rettede henvendelse til både guider og Thinggaard om hjælp til at få lidt mere ro på bussen. Guiden ringede til de unge flere gange men de unge valgte at overhøre at de skulle skrue ned for festen. Vi kontaktede Thinggaard (Tobias) og fik det svar tilbage at dette kunne man forvente når man tog med bus - at unge drak og festede. - Der var ingen forståelse eller imødekommelse på vores frustrationer. TRODS DE TILSENDTE LYDFILER, BILLEDER OG SMS BLEV DE VEDTÆGER SOM THINGGAARD HAR OM RO OG ODREN IKKE HÅNDHÆVET.
Så ud af de 24 timer som turen tog var de 16 timer en lang fest uden søvn til os som gerne ville ned og står på ski -
Chaufføren var tysk og kunne ikke engelsk så en fra vores gruppe måtte fungere som tolk når der skulle gives en samlet besked også til de andre busser ved fælles stop. Chaufføren var lige så frustreret over manglende info som vi gæster, var –
Virkelig dårlig planlægning og en rigtig dårlig start på en ferie som vi alle havde glædet os til.

13 de fevereiro de 2015
logótipo da Thinggaard Rejser

Resposta da Thinggaard Rejser

Kære Lissie
Jeg er selvfølgelig ked af, at du ikke lader klagesagen køre sin gang. Vi snakkede i telefon sammen forleden, og jeg har sendt klagen videre til vores underleverandør, der står for busserne.
Jeg afventer stadig svar fra dem omkring hændelsesforløbet, og jeg kan love at jeg nok skal komme med tilbagemelding til jer.
Vi er selvfølgelig ikke tilfredse med afviklingen af busturen i henhold til jeres beskrivelse, og skal som nok komme retur med en tilbagemelding.

Mvh
Anders Vang
Direktør

Classificada 5 em 5 estrelas

Thinggaard og Bad gastein er super

Vi havde en lækker tur til Badgastein med Thinggaard rejser. Alt gik smertefrit lige fra bookingen til vi tog fra Bad G igen. Guiden Nicole var rigtig sød og dygtig til at hjælpe med alt lige fra booke skiskole, hjælpe med skiudlejningen til at følge os hjem i seng når hun fandt os alt for fulde på en parkeringsplads midt om natten. Eventsne i løbet af ugen var vildt fede. Især pubcrawlen og kælke var ekstrem sjovt. Vi boede på tnt som var okay. værelset var fint nok, men maden var ikke særlig god. Vi var ude og spise med guiden de fleste aftener i stedet for. Vi havde problemer med hotelbestyreren men dem klarede Nicole. Hun ringede til os i forvejen inden vi kom og tjekkede sågar vejr og trafikforholdene for os da vi skulle køre hjem og advarede os om snevejr omkring munchen. Det var rigtig brugbart. Hun var generalt rigtig ansvarsbevidst og hjælpsom hele ugen. restaurant wildbad kan virkelig anbefales til steaks!!! Rigtig lækker uge i Bad gastein uden nævneværdige problemer! 5 stjerner herfra og hvis man kunne give flere, havde jeg gjordt det.

7 de fevereiro de 2015

Vores tur til Maria Alm 23 Januar 2015

Vi har lige været på skiferie i Østrig i byen Maria Alm. Vi var familie og venner ialt 12 personer. Vi boede på Pension Alpenrose og det har vi aldrig fortrudt. Vi havde simpelt hen den dejligste ferie og var alle enige om at vi slet ikke ønsker at bo andre steder når vi tager afsted igen næste år. Hotellet var så hyggeligt, og værtsparret var bare så søde og de gav sig masser af tid til at hygge sig sammen med os, selv oppe på pisterne. Personalet hos Thinggaard overgik også alle forventninger da deres service var helt i top ( Tobias ) Selv guiden Celine ringede til os inden vi tog af sted til Østrig for at høre om hun kunne være behjælpelig med noget :) Vi kørte i bus og på udturen var det en fin og moderne bus ( dobbeltdækker )med masser af benplads, men lidt ris skal der til og det kom så på hjemturen, da det var en gammel og slidt bus med elendig benplads, så det håber vi på ikke sker næste gang....Bitte ! Så derfor er vi meget glade for oplevelsen med Thinggaard! Mvh Henrik Plum

4 de fevereiro de 2015

Super tur til Tignes

Havde en rigtig god tur til Tignes med UCPA og Thinggaard her i uge 4. Er vild med UCPA konceptet, hvor alt er inkluderet, selv undervisning. Det er anden gang jeg har været afsted med UCPA og Thinggaard og er overbevist om, at der ikke er nogen andre steder hvor man får så meget for pengene. Stort cadeau til UCPA folkene og vores søde Thinggaard guide!

28 de janeiro de 2015

lækker tur til Bad Gastein

Jeg rejste med tre andre gutter til Bad gadtein hvor vi kørte selv. Guiden, Nicole stod klar og ventede med nøgle liftkort og informationer ude foran vores lejlighed da vi kom. Hun fulgte os op til skiudlejningen og hjalp til der, og op til liften bagefter. Vi var med på arrangementerne som alle var sjove og hyggelige og langt over vores forventninger. Nicole var hjælpsom professionel og smilende hele ugen. Hun havde styr på alt og de ting hun ikke lige vidste var hun meget hurtig til at finde ud af . Ud over det kan hun drikke 4 sønderjydere under bordet i øl, så stor applaus herfra! Sød og udadvendt pige og fantastisk guide.

Vi boede i lejlighed i alpenresidens som havde en fin størrelse og det hele fungerede som det skulle.

Vi havde en rigtig god uge uden problemer og det var klart guidens fortjeneste.

27 de janeiro de 2015

Super service i Bad Gastein

vi var en flok drenge i bad Gastein med Thinggaard. Servicen var fantastisk lige fra vi bestilte rejsen til vi skulle med bussen hjem igen. Guiden Nicole ringede til os inden vi tog afsted og vi fik styr på alle detaljerne og ændrede dagene på vores liftkort så de passede. I løbet af ugen var vi både på pubcrawl, picnic og ude og kælke med guiden, og hun var super sød og hjælpsom. Rigtig cool pige, meget ansvarsfuld. Hun svarede hurtigt på vores mange spørgsmål i løbet af ugen, og var super hurtig til at løse de få problemer vi stødte ind i med hotellet og bussen. Hun var altid til at finde i byen og på afterskiing hvor hun altid var klar på en øl eller to med os. Vi boede på club tnt som vi heldigvis var blevet advaret omkring inden da vi bookede rejsen. Men overordnet var hotellet fint nok og maden var til at spise . Rigtig fed ferie , Thinggaard kan klart anbefales og især Bad Gastein og guiden der!

27 de janeiro de 2015

Just don't.......!!

Min kæreste og jeg havde bestilt kør selv ferie til Val Thorens med ankomst d. 29 december 2013 til d. 4 Januar 2014. Vi havde bestilt uspecificeret bolig da dette var den billigste af de meget dyre muligheder (endte samlet set med at have brugt mindst 18.000 - 20.000 kr. på turen!). Kort inden afrejse modtog vi en ekstra-regning fra Thingaard, som ikke mente vi havde betalt hvad vi skulle. Dette måtte jeg forklare at vi havde, men af uransaglige årsager var det ikke muligt for Thinggaard at holde styr på egne regnskaber, hvorfor vi måtte sende en kopi af kvitteringen for overførslen, inden de måtte acceptere at der var betalt. Da vi aldrig har været i Val T. vidste vi ved ankomst ikke hvor vi skulle køre hen og hvor vi kunne få vores nøgle etc. Vi ankom tidligt om morgenen og ringede til det tlf nummer vi havde modtaget inden afrejse. Fik kontakt til guiden Mie som lød ret stresset i tlf. og forklarede at hun ikke havde tid til at snakke, da der var et hold rejsende med bus på vej, som hun skulle tage imod! Det var åbenbart vigtigere. Meget forvirrede, fandt vi langt om længe frem. Vi kunne ikke få vores værelse/lejlighed før langt oppe af dagen (tror det var kl. 14.00) pga rengøring. Valgte derfor at tage på ski. Men men.....Hjemmefra havde vi valgt at tilkøbe en ekstra ski dag, fordi liftkortet kun inkluderede 5 dage. Den ekstra tilkøbte dag, havde Thinggaard (uden varsel eller diskussion med os) valgt skulle være på vores afrejsedag d. 4 hvilket betød at vi ikke kunne komme på ski på ankomstdagen, med mindre vi selv købte liftkort til endnu en dag! Vores lejlighed var ikke lækker, lad os bare sige det sådan. Og så var væggene papirstynde så man kunne høre ALT hvad der foregik på samtlige etager og lejligheder i bygningen! Sengen var en boxmadras på gulvet med to uhumske tæpper som kunne bruges til dyne. Desuden var der kun én hovedpude. Derudover var der ikke toiletpapir, viskestykker, opvaskebørsten, opvaskemiddel osv. Det ville have været rart at vide hjemmefra, så dette kunne have været medbragt da alt koster en formue i Val T. Om aftenen på ankomstdagen ville vi hente vores aftensmad på John's scandinavian restaurant (som i øvrigt var rigtig godt!), men Thinggaard havde ikke sagt at vi skulle have aftensmad den dag (som vi ellers havde betalt for) så det havde de ikke regnet med. Heldigvis var de søde på restauranten og gav os to portioner med. Den efterfølgende nat vågner vi med et sæt, ved lyden af et nøglebundt i vores dør og ind kom tre franskmænd! - ik så fed en måde at vågne på skulle jeg hilse at sige! Slet ikke når man kun ligger iført underbukser! De var ligeså forvirrede over at se os som vi var dem. Min kæreste talte med dem på gebrokkent engelsk og det endte med at de måtte finde et andet sted at gå hen. Ringede derfor til Mie 50 gange som ikke tog sin tlf. Måtte derfor ringe til et nød nr. i DK hvor vi fik fat i en der ville få fat i Mie. Da Mie ankom en halv time senere var hun meget rolig over situationen. Brugte vendinger som "det er hvad der sker" og "så må I sove med et øje åbent i nat" (ik skide skægt når man står i situationen og har fået sig sit livs forskrækkelse). Derpå satte hun sig på en stol og tog vores Chips, hældte nogle stykker ud i hånden før hun så på os og spurgte: "Er det ok?" Vi var var målløse over manglen på situationsfornemmelse samt måden hun tacklede situationen på. Min niece på 4 kunne håndtere det bedre! Da hun gik kunne vi slet ikke sove, velvidende at der var nogle fremmede mennesker med en nøgle til vores lejlighed. Vi anede ik om de ville komme igen eller hvad de kunne finde på. Efter manglen på en god nats søvn måtte vi vente til kl. 10 før Mie lod høre fra sig. Hun havde ikke fundet den nøgle de havde, men tilbød at sidde i vores lejlighed og passe på vores ting mens vi tog på ski......en løsning vi ikke fandt optimal da vi altså heller ikke kender Mie og generelt ikke bryder os om tanken om fremmede blandt ens personlige ejendele. Vi er ikke blevet tilbudt kompensation og synes det hele blev håndteret utrolig uprofessionelt og elendigt. Det bliver aldrig Thinggaard igen- that's for sure. Kan derimod anbefale Team Benns!

1 de janeiro de 2015

vi venter fortsat

I august blev vi med et vennepar enig om at vi ville på en " kort " skiferie til Østrig her midt i januar 2015
Vi valgte Thinggaard ,da vi troede at det var en godt rejsebureau at rejse med, og deres tur lød dejlig og det var lige det vi havde ledt efter.
For 3 uger siden kontakter vores vennepar Thinggaard tilfældigt,
for at høre hvornår vi kunne forvente at være hjemme om torsdagen.
Thinggaard kunne ikke forstå at vi skulle af sted, da de ikke udbød denne form for rejser mere, men de kunne godt se at vi havde bestilt og betalt for rejsen.
Nu er de sidste 3 uger gået med, at vi hele tiden har prøvet at få en dialog med Thinggaard om hvad der så skulle ske, de har lovet mange gange at ringe tilbage , men har ikke gjort det.
Vi har fået at vide at vi kan komme derned, hotelopholdet er ok, men de har ingen hjemtransport til os på nuværende tidspunkt, så det kan vi jo ikke bruge til noget.
Nu står vi og ved ikke hvad der skal ske, vi har ferie om 1 mdr.
Ud fra den erfaring som vi har fået, er Thinggaard måske bedst når alt går efter planen.
Jeg tænker, at alle kan komme til at lave fejl, men jeg havde nok forventet at de havde ageret mere professionelle og havde fundet en anden løsning til os, eller bare kommet med et eller andet udspil.
Jeg ved ikke om andre tør tage chancen med Thinggaard , da vi venter stadig !

10 de dezembro de 2014

God skiferie-side

En rigtig god side med gode pakkerejser til skiferien. Kan bestemt anbefales herfra som et sted at få sin skiferie.

29 de julho de 2014

Rigtig god service og god atmosfære på Alpenrose, Maria Alm

Vi var dernede i uge 12. Hotellet(pensionen) var fint til prisen. Det er en rigtig familie hygge sted. Fælles opholdsstue hvor der blev hygget om aftenen, internet samt wifi
Morgenmaden var altid klar om morgenen. Til gengæld manglede måske et lille tekøkken eller lignende, hvor vi selv kunne lave lidt om eftermiddagen.
Det var en rigtig god hygge og stemning på pensionen. Et lille sted, hvor alle efter et par dage kendte hinanden.
Vores værter Søs og Frederik var meget serviceminded. De var begge meget behagelige og havde stor andel af den gode stemning og atmosfæren på pensionen. Vi følte os alle meget velkommen af dem begge 2.
Jeg havde mine 2 sønner med derned. Desværre faldt den ene og skulle opereres i albuen dernede. Den hjælp som både jeg og min uheldige dreng fik var helt i top. Søs kørte mig frem og tilbage hver dag fra hospitalet i Zell am see og var meget hjælpsomt med alt det praktiske. Denne hjælp vil vi aldrig glemme. Tak for det Søs og Frederik.
Skal vi have en ski tur næste år, vil Alpenrose helt sikkert blive valgt igen.

28 de março de 2014
Classificada 4 em 5 estrelas

Et helt almindelig sted bliver noget særligt, når service er i top.

Maria Alm, Pension Alperose, uge 12.
Tak til Thinggaard og især Frederik og Søs for nærværende behandling og god næsten familiær stemning.
Pension Alperose er jo egentligt ikke noget særligt i sig selv, men blandt andet igennem værternes imødekommenhed blev det en ferie med rigtig god stemning. Alperose ligger iøvrigt dejlig tæt på lifterne.
Skiområdet er rigtig smukt, velplejet, sammenhængende og knap så "travlt" som andre kendte steder. Vi suppelerede iøvrigt op med Salzburger Super Skipas, således at vi kunne besøge Saalbach/Leogangområdet. Der er busforbindelse hertil.

26 de março de 2014

En (positiv) anmeldelse bestilt

Vi fik under opholdet flere gange at vide, at vi skulle gå ind på Trustpilot og anmelde Thinggaard (gerne positivt), så det vil jeg naturligvis gøre.

Det var rigtig fint overordnet set. Frederik og Søs er søde mennesker, som man kan regne med er oppe hver morgen.

Den første dag på opholdet fik vi af guiden at vide, at vi gik en legendarisk uge i møde. Vejret var rigtig flot, og nede i dalen var det jo nærmest en sommerferie, når solen var fremme. Det hedder dog en skiferie, og her var vejrforholdene langt fra legendariske. Man var eksempelvis nødt til at navigere uden om jordstykker oppe på pisterne. Så hvorfor ikke bare være ærlig i stedet for at give os falske forhåbninger?

Frederik anbefalede flere gange afterski-barer, hvilket var rigtig godt. Jeg fik dog den overbevisning, at han ville være til stede på barerne og drikke øl med os. Dette var dog ikke tilfældet, og når han endelig var med, var han overordnet set no-fun. Jeg kunne godt have ønsket mig mere klarhed og ærlighed fra guidens side: Sig det, som det er - sig, at du ikke har tænkt dig at deltage, og ikke pak det ind med "jeg regner med at være der" eller "vi skal holde en fest!".

Det var lækkert med gratis internet og tv nede i opholdsstuen. Sofaen var dog ualmindeligt ringe. Der burde, uden større omkostninger, kunne findes en mere komfortabel én af slagsen. Det samme er der at sige om sengene og dynerne på værelserne.

Prisen for opholdet var meget billig, hvilket nok er hovedårsagen til, at jeg giver ferien 5 stjerner. På hotellet var der ikke hvidevarer tilgængelige til madlavning, hvorfor man mere eller mindre var nødsaget til at bestille take-away eller spise ude hver aften. Nu, hvor hotellet ikke har i sinde at sælge mad og dermed ikke har interesse i, at vi spiser ude, kunne man sagtens have stille en mikrobølgeovn og måske et minikomfur til rådighed. Det løber hurtigt op, når man spiser ude hver aften.

Det var min anmeldelse på Trustpilot efter anbefaling af Frederik. Jeg håber, den kan bruges og er positiv!

26 de março de 2014
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais