Tickets Nederland

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Tickets voor André Rieu concert 13 Juli 2024 gekocht online 14 September 2023. Op 14 Juni 2024 bericht ontvangen dat deze niet geleverd konden worden. Meteen restitutie aangevraagd. Nu 5 maanden later... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

I purchased tickets for the Billie Eilish concert from Tickets Nederland six months ago. The payment was taken instantly, but the tickets never arrived. While the financial loss is frustrating, what... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Billie Eilish concertkaartje vorig jaar gekocht voor volgende week, geen reactie op emails en telefonisch zijn ze niet te bereiken en kaartje dus nog steeds niet ontvangen!!! En nu?? Wat overigens wel... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Tickets Nederland ist sehr schwer zu erreichen. Sie reagieren nicht auf Telefonanrufe und die e-Mails kommen als unzustellbar zurück. Erst nach einer negativen Bewertung wurden die Tickets, vier Tage... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Organizador de eventos
  2. Festival
  3. Sala de concertos
  4. Teatro de Artes Performativas
  5. Venda de bilhetes para eventos

Bestel veilig en betrouwbaar online uw tickets voor concerten, (sport) evenementen en het theater.

Informações de contacto

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben tickets gekocht via Tickets…Nederland!!!

We hebben tickets gekocht via Tickets Nederland en zijn er uitermate tevreden over. Op zondag iets voor twaalf uur hadden we de tickets besteld en 's avonds hadden we de e-tickets binnen. Het was even schrikken dat de tickets niet op onze naam stond maar in de mail werd verzekerd dat we ons geen zorgen hoefden te maken. Tickets Nederland garandeerde dat dit geen problemen was voor de toegang. De toegang werd verleend op basis van een unieke barcode op de tickets en wij waren de enige in het bezit van deze tickets. Nou vooruit dan maar dachten we. Een dag voor het concert kregen we nog een email over activiteiten bij het concert, super handig! Toen de poorten waren geopend van het concert konden we inderdaad zonder probleem binnen en we hadden fantastische plekken waar we enorm genoten hebben van het concert. Echt een enorme aanrader, volgende keer bestellen we weer bij tickets Nederland....zeker weten :-))

3 de junho de 2019

Top service

Super goede service. Kaarten gelijk binnen in de mail. Je kan de kaarten uitprinten, maar ook laten scannen via de mobiel! Dus dat is handig.
Ik ben tevreden, en ga hier zeker weer mijn kaarten bestellen.

3 de junho de 2019
Classificada 4 em 5 estrelas

Prima service

Alles was afgelopen jaar prima verlopen. Het enige negatieve was dat het kaartje dat ik bij Tickets Nederland gehaald heb niet te personaliseren was. Ik wilde uiteindelijk niet meer gaan vanwege persoonlijke redenen, maar ik heb gelukkig iemand gevonden die ze over wilde kopen zonder het personaliseren.

11 de março de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kocht hier vorig jaar mijn kaartjes…

Ik kocht hier vorig jaar mijn kaartjes voor de Defqon1 - 2018. En was meer dan tevreden met de aankoop. Alles ging perfect van bestelling tot verzending. Overigens heb ik ook het Tomorrowland bezocht. En verreweg de Defqon1 was de beste gebeurtenis. Zou dit jaar weer heel graag dit evenement bezoeken! :-) #TOP

7 de março de 2019

Zeker een aanrader

We hadden eigenlijk andere kaartjes gekocht die door een fout van systeem niet als uitverkocht aan gaf maar hebben gelijk mail gehad met andere plekken en die waren top goed zicht en in zowat in midden onze kleine meid heeft genoten en wij ook

Wat een Supper show

Wat een Supper show! Onze kinderen van 2 en 5 hebben de hele show met open mond gekeken ze vinden het geweldig en willen nog een keer terug

Classificada 4 em 5 estrelas

het was leuk

het was leuk, de plafond verlichting had iets meer werk van gemaakt kunnen worden en de Mickey Mouse was wat kinderachtig, maar de show was mooi en de muziek gezellig

Classificada 1 em 5 estrelas

tickets besteld 6 weken geleden voor…

tickets besteld 6 weken geleden voor andre rieu , gebeld of dit goed kwam, hotel kamers geboekt en nu blijkt dat men ze helemaal niet heeft fout in hun systeem, hun oplossing andere data werdt aangeboden, hebben hier geen gebruik van gemaakt en met de boeking van het hotel kamers was niet hun probleem , ik bestel er nooit ticket weer

gerry poel

22 de outubro de 2018
logótipo da Tickets Nederland

Resposta da Tickets Nederland

Geachte mevrouw Poel, dank voor uw reactie. Wij betreuren deze situatie eveneens zeer. Wij hebben u 7 alternatieve data aangeboden en tevens hebben wij u tickets op dezelfde dag aangeboden overeenkomend met uw hotelboeking. U wenst hier geen gebruik van te maken. Derhalve kunnen wij u helaas niet verder helpen.

Wij hopen u in de toekomst wel weer van dienst te kunnen zijn.

Klantenservice Tickets Nederland