Tiptoppicknicktafel Opiniões

Mau

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

(7)

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Pas op!!!

Op 4 augustus een bestelling gedaan. Na de bevestiging hiervan niets meer vernomen. Er wordt niet gereageerd via de mail en de telefoon is niet bereikbaar. Koop hier a.u.b. niks!

4 de agosto de 2026

Pas op: Leveren niet

Net als de andere reviewers van dit jaar, krijg ik geen reactie meer. In juni een bestelling gedaan, eind juni 1x een melding gekregen over vertraagde levering (van 1 week!), daarna radio stilte. Telefoon lijkt nu uit of afgesloten en het email adres bestaat niet meer.
Pas op!! De website bestaat nog wel en het lijkt erop dat er nog bestellingen gedaan kunnen worden. Bestel niet!!!
Ik hoop dat we ons geld nog terug krijgen.

18 de setembro de 2026

Waarschuwing

Dikke pech, maar mijn geld is weg.
Bestel hier niet!

Heb begrepen dat er problemen zijn met de levering van de goederen, de leverancier is failliet. Echter Sepp Rijkers, de eigenaar van TipTop picknicktafels, lijkt dit probleem moeiteloos door te schuiven naar zijn klanten.

1 de julho de 2026

Tiptoppicknicktafel.nl

Op 31 maart 2026 bij Tiptoppicknicktafel een picknicktafel besteld van €808,-
Tot op heden niks ontvangen, herhaaldelijk geprobeerd te bellen en mailen, niet bereikbaar en reageert nergens op.
Bestel hier niet!!
Je geld is weg en er wordt niets geleverd!!
De site is gewoon nog op internet te vinden en je kan gewoon een bestelling doen, trap er niet in, je geld is weg en geen levering!!

8 de junho de 2026

Hardhouten picknickbank besteld in…

Hardhouten picknickbank besteld in juni. Tot op heden niets geleverd. Geen gehoor en zijn niet bereikbaar. Alleen voicemail. Neigt naar oplichting en zal aangifte doen. Waarschuwing Koop hier niks! Hopelijk help ik met deze review andere mensen.

9 de setembro de 2026

Bedrijf is zo goed als failliet/fraude

Bedrijf is zo goed als failliet. Alle communicatie is verbroken. ondanks betaalde opdracht wordt er niet geleverd. Website is ondertussen verdwenen. de eigenaar S Rijkers is onbereikbaar. Aangetekend post wordt niet geaccepteerd.
Alles wijst op fraude.

24 de agosto de 2026

Bestelling wordt niet geleverd. Geen geld terug.

In juni een bestelling gedaan en betaald.
1x bericht ontvangen dat uitlevering langer ging duren. We hadden de keuze: geld terug of wat langer wachten. Hadden we maar voor geld terug gekozen. Vanaf augustus een voicemail als je belt. Er zou binnen 2 dagen gereageerd worden. Dat gebeurt niet. Ook niet op emails of messenger berichten.
Keurmerk van webwinkel is per 30 juni opgeheven, maar pas veel later van de website gehaald. Zit het bedrijf in financiële problemen? Oppassen in ieder geval.

30 de agosto de 2026

É esta a sua empresa?