‘t Jonge Ukkie  Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

De verzending was bij DPD kwijtgeraakt. Organisatie is niet altijd even snel met reageren, maar ze hebben het netjes opgelost dat ik de artikelen zelf aan hun huis kon afhalen in Putten (zelf voor g... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb op 1 juli wat besteld met: voor 13 uur besteld, zelfde dag verzonden. Dag erna gemaild met de vraag of de bestelling goed doorgekomen is en waarom nog niet verzonden. 4 juli nog geen antwoo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze bestelling liet even op zich wachten omdat 1 dier nog niet aanwezig was. Na bellen onzerzijds hebben ze de al aanwezige dieren toch opgestuurd en het laatste artikel gratis nagestuurd. Onze klein... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Speelgoed balletjes besteld. Nooit iets ontvangen en zijn niet te bereiken. Meerdere keren gebeld en geappt, geen gehoor, geen reactie terug. Factuurnr. #JU017865/2023 ———————— Update: Mailverkeer... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de brinquedos para crianças

Wij zijn een bedrijf gericht op het verkopen van babyartikelen en kinderspeelgoed voor binnen en buiten.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

223 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 25% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

11 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Geen product ontvangen en onbereikbaar

8 werkdagen zijn allang voorbij, nog geen verzendbericht ontvangen en ze zijn onbereikbaar..

7 de fevereiro de 2025

Hallo,

Zou u een mail willen sturen naar info@tjongeukkie.nl met uw bestelnummer?

Geen product ontvangen

Dit zijn oplichters! Wij hebben ongeveer een maand geleden spullen besteld (destijds nog voor Sinterklaas), tot op heden niets gehad. Een mail gestuurd maar geen antwoord. MENSEN BESTEL HIER NIET!

Reactie:
Dat klopt want het staat op mijn vriends naam, die heeft een aantal dagen geleden.

De bestellingreferentie is EKWOEKPND, 3 items besteld op 29 november.

Update: teruggemaild maar nog steeds niets mogen ontvangen, hoe lang moeten we nog wachten??

29 de novembro de 2024

Hallo,

Wij kunnen geen mail van u vinden. Zou u een mail willen sturen naar info@tjongeukkie.nl met uw bestelnummer bestaande uit 9 letters? Dan gaan we even met u mee kijken.

Wij wensen u fijne dagen!

Reactie: zou u uw bestelnummer hier achter willen laten?

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima..

Prima..! Ik kocht zo’n knuffelkonijn met lange oren, waarbij de optie aangeboden werd de naam van de baby in het oor te borduren, zonder bijkomende kosten..! Erg attent deze mogelijkheid aan te geven..!
Dat heb ik dan ook gedaan..! Zeer geslaagd..! Bedankt..!

10 de dezembro de 2024

hetzelfde verhaal hier

hetzelfde verhaal hier: 21 augustus besteld nog niks ontvangen en wel betaald. ook geen reactie online chat.
En inderdaad nu wel een reactie via de app maar nog steeds weet ik niet wanneer het aankomt...

4 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Wel betaald, niks ontvangen.

01-08-2024 review 13:00 uur review geplaatst.
21 juli heb ik een bestelling geplaats en tot op heden niks ontvangen. 48 uur geleden heb ik een app gestuurd met de vraag waar mij bestelling blijft, tot op heden geen reactie.
Pas als er een review geplaatst wordt op trustpilot kan er wel snel gereageerd worden zie ik aan een andere review.
Misschien is het verstandig om dit soort dingen te voorkomen dan te genezen.
Ik verwacht dat mijn bestelling heel snel binnen komt en er een excuus bij komt want dit is onacceptabel.

Update: 01-08-2024 13:16 uur reactie op whatsapp. Vandaag of morgen gaat mijn pakket op de post. zoals ik al aangaf in de review, dan krijgen jullie een slechte recensie en dan gaan jullie pas handelen.
Als dit nodig is om je pakket wel snel binnen te krijgen, raad ik het iedereen aan om te doen.

1 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Wel mijn bestelling betaald maar niets…

Wel mijn bestelling betaald maar niets gekregen. Ook het 06 nummer wat ze geven op hun site wordt niet beantwoord.

31 de julho de 2024

Goedendag,

Bedankt voor uw review. Jammer dat u ons een 1-sterrenreview geeft. Op de website staat dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn, maar wel via de app, chat en mail. Wij hebben u via de app beantwoord, maar tot op heden hebben wij hier nog geen reactie op mogen ontvangen.

't Jonge Ukkie

Slechte webshop!

Eind maart een pakketje besteld, tot op heden nog niks ontvangen. Meerder malen contact proberen te zoeken maar tot op heden nogsteeds geen oplossing. Bestel hier dus niet!

10 de junho de 2024