De verzending was bij DPD kwijtgeraakt. Organisatie is niet altijd even snel met reageren, maar ze hebben het netjes opgelost dat ik de artikelen zelf aan hun huis kon afhalen in Putten (zelf voor g... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik heb op 1 juli wat besteld met: voor 13 uur besteld, zelfde dag verzonden. Dag erna gemaild met de vraag of de bestelling goed doorgekomen is en waarom nog niet verzonden. 4 juli nog geen antwoo... Ver mais
Speelgoed balletjes besteld. Nooit iets ontvangen en zijn niet te bereiken. Meerdere keren gebeld en geappt, geen gehoor, geen reactie terug. Factuurnr. #JU017865/2023 ———————— Update: Mailverkeer... Ver mais
Informações sobre a empresa
Wij zijn een bedrijf gericht op het verkopen van babyartikelen en kinderspeelgoed voor binnen en buiten.
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 25% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Snel geleverd en goed verpakt
Snelle service en levering
Snelle service en levering. Goede kwaliteit van product
Leuke site met leuke producten
Leuke site met leuke producten.
Voor al de gepersonaliseerde cadeautjes die ze voor je maken vallen hier zeker in de smaak. Bijv. Kraamkado.
Goede service en betrouwbaar.
Woezel en Pip in Portugal
Snelle levering, inmiddels vertoeven Woezel en Pip in Portugal om kado te worden gedaan aan onze dierenarts die recent vader is geworden.
Goede en snelle levering en goed…
Goede en snelle levering en goed contact.
Betrouwbaar
Webshop 't Kleine Ukkie doet wat beloofd wordt. Accurate levering binnen de beloofde termijn. Niet super snel, maar goed werk.
Ik had gekozen voor bezorging door…
Ik had gekozen voor bezorging door postnl en daarvoor meer moeten betalen maar toch werd het geleverd door dpd en wil ik het verschil terug krijgen maar krijg geen reactie! Contact met dit bedrijf krijgen lijkt onmogelijk!
Update: er is contact geweest en het verschil is terug betaald..

Resposta da ‘t Jonge Ukkie
Zeer tevreden over bestelling en communicatie
Ik ben zeer tevreden over het verloop van mijn bestelling. Bij het product wat ik had besteld stond een levertijd van 1 tot 8 werkdagen. Ik had bij het bestellen op een maandag niet echt goed opgelet want ik had het de zondag erop eigenlijk nodig voor de doop van mijn nichtje. Ze hebben het uiteindelijk wel binnen 8 werkdagen bezorgd.
Leuke website en snel bezorgd.
Ze zijn geweldig
Geweldige service! Snel en vriendelijk geholpen :)
Wat een geweldige service! En de houten trein met naam ziet er geweldig uit! Ontzettend bedankt!
Super Service!!!
Onze bestelling liet even op zich wachten omdat 1 dier nog niet aanwezig was. Na bellen onzerzijds hebben ze de al aanwezige dieren toch opgestuurd en het laatste artikel gratis nagestuurd. Onze kleinzoons waren erg blij met hun vakantiecadeau. Dank jullie wel voor de goede service. Tot een volgende keer!
Zeer prettig contact en snelle service
Zeer prettig contact. Last-minute een bestelling geplaatst en ook verzorgt dus service is top!
Mooie gepersonaliseerde blokkentrein die aan alle wensen voldoet.
Top service!
Al even op zoek naar een nieuwe reserve knuffel van Ty beanie boo voor ons zoontje.
Goede service, snelle levering en volgende dag al in huis.
Piraten watertafel
Product uitgezocht op Marktplaats. Daarna leuk contact gehad via de mail. Product volgende dag in huis!
Super!!!
37,- euro voor Xl Blauwe Zandbakje ( Schelp )
4 weken terug 2 x XL Blauwe Zandbakje ( Schelp ).
Tot heden 29 Juli 2022 nog niks geleverd.
Deze 2 Zandbakje willen wij gebruiken als een zwembadje voor onze honden tijdens de hete zomermanden !
** Maar helaas hadden ze deze t'Jonge Ukkie bedrijfje tot heden mijn bestellingen ,die ook al direct online betaald 37,-euro nog niks mogen ontvangen !
** 3 x mail geschreven maar ze zei dat ze al geleverd , het blijk dat de post in Meppel bezorgd zag ik op het bewijs die dit bedrijf hadden gestuurd.
Ik woon niet in Meppel , ik woon in Elim .
* Ik had weer mail verzonden (de 3e mails) dat ik wil toch mijn geld terug ( 37,- euro )of ze moeten mij een nieuwe zending regelen.
Ze hebben geantwoord dat het niet hun fout was !!!
* 3e mails verstuurd , maar tot heden heb ik nog geen reactie.
Zo wieso als je een bedrijf hebt dan moet je ook achter staan, vooral de klanten die de bestellingen al betaald zijn en je kunt niet zo maar zeggen dat het niet je fout was ...dit kan echt niet als je heb een bedrijf.
*** Klanten niks ontvangen of zeer waarschijnlijk mijn bestellingen zijn helemaal nog niet verstuurd zijn.
Dit soort bedrijf duidelijk GEEN Professional bedrijf zijn , want als het klanten niet ontvangen dan moet je verplicht geld te terug te storten of een nieuwe zending doen.
Als een bedrijf zijn ze wel verzekerd moeten zijn, deze bedrijf gaat dubbel geld willen verdienen!!!
*** OPLICTERS .....Ik ga wel een aanklacht indienen ..dan zijn ze bij een verkeerde adres bij mij !!!
Ik hoop dat andere klanten niet de dupe van !
ZOOPLUS - is uitstekkende bedrijf ze oplossen alles binnen 1 dag , bnet klanten al 25 jaar.

Resposta da ‘t Jonge Ukkie