Toko 4 All Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

De score zou 5* kunnen zijn, maar ik kreeg een boemboe roedjak die een houdbaarheidsdatum heeft van slechts 2 maanden. Dat vind ik niet 'netjes' want als ik dit als voorraad heb willen houden, was dat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel vriendelijke verkopper was iets fout gegaan met de post die beste verkopper heeft er meteen werk van gemaakt en belde ernaa nog terug dat het paketje eraan komt .top verkopper echte aanrader

Classificada 5 em 5 estrelas

Bago ako maging suki nila nakailan search na ako ng mga pinoy store and over price un iba. Gusto ko ung quality ng packaging nila very safe ung items and nakakatuwa meron freebies and letter. Mabilis... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is fijn dat jullie rechtstreeks naar m'n vader in Spanje hebben kunnen verzenden en vooral ook dat het er al zo snel was! Normaal moet ik eerst wat bestellen of duur bij de Pasar halen en dan... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Supermercado asiático

Webshop met Aziatische producten food & non-food. Groot assortiment Filipijnse en Indonesische producten maar ook Amerikaanse producten behoren tot ons assortiment. Levering door heel europa.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

462 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

104 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Eerlijk en goede levering.

29 de junho de 2026

Resposta da Toko 4 All

Beste Klant, heel erg bedankt voor de 5 sterren review. Wij waarderen dat u de moeite heeft willen nemen om onze service te waarderen

Best customer service

I made a request and they did more than they should have. Best customer service 👍

26 de junho de 2026

Resposta da Toko 4 All

Hi Nathalie, thank you for the kind words... your now on your way to the 6th anniversary.

Voornamelijk lof (positief)

Aan de ene kant heel goed dat er een vervangend artikel is toegevoegd aan de andere kant had ik liever een keuze gehad. Echter snap ik de aktie van Toko 4 All wel en ben ik niet ontevreden. Alles zat keurig verpakt.

3 de junho de 2026

Resposta da Toko 4 All

Beste Sandra, wij snappen uw gedachten. Wij zullen dit in de toekomst beter proberen te communiceren. Toch bedankt voor de 4 sterren waardering. Tot de volgende keer..

HEERLIJK MANGO IJS

S OCHTENDS BESTELD EN S MIDDAGS GENIETEN VAN HEERLIJK MANGO IJS.

BEDANKT RENE 👍

9 de junho de 2026

Resposta da Toko 4 All

Hallo John, Fijn dat je zo kunt genieten van ons eigen merk Papa Dolfo ijs. Tot de volgende keer..

Prima bestelling

Besteld voor de tweede keer, dit keer laten thuisbezorgen. Helemaal prima gegaan. Goede producten.

8 de junho de 2026

Resposta da Toko 4 All

Beste Chris, heel fijn dat alles naar wens was. Wij zijn blij met uw 5 sterren review. Tot de volgende keer..

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel goed en vooral lekker 😆

Goede en fijne comunicatie goed verpakt en snel geleverd.
Kwam goed bevroren aan en waren heerlijk

29 de maio de 2026

Resposta da Toko 4 All

Beste Twan, heel erg bedankt voor de 5 sterren review. Fijn dat alles naar wens was.

prima

Alles oke'.

31 de maio de 2026

Resposta da Toko 4 All

Beste Johnny, fijn dat alles prima was. Tot de volgende keer

Vriendelijke eigenaren.

Vriendelijke eigenaren.
Uitgebreid assortiment.
Berijd net dat beetje meer te doen voor de kant, en denken mee.
Zeer tevreden.

12 de maio de 2026

Resposta da Toko 4 All

Beste Gert, fijn dat u onze service kunt waarderen. Tot de volgende keer.

Prima ervaring!

Snelle levering en alle producten zoals vermeld op de website. Hopelijk komt er nog een goedkopere wijze van verzending (zoals een ophaalpunt), dan kan ik vaker bestellen. Ik kan voorlopig even vooruit met mijn Ube-verslaving.

6 de maio de 2026

Resposta da Toko 4 All

Beste Jimmy, bedankt voor uw 5 sterren review. Helaas hebben wij de ophaaloptie uitgezet bij DPD, in het verleden hadden wij deze voor een goedkopere prijs alleen bleken er meer met regelmaat dan uitzondering vertragingen te zijn waarbij klanten pas na 1 week het pakket konden ophalen. Wij vonden dit vervelend en om klanten te beschermen voor deze problemen hebben wij besloten dit niet meer aan te bieden.

Je vind het hier

Snelle service, goed verpakt, ruim assortiment van producten die elders lastig te verkrijgen zijn, dus top! Ze hebben Indonesische kruiden in grootverpakking bijvoorbeeld en verkopen merk kokos dat uit supermarkten is verdwenen.

25 de abril de 2026

Resposta da Toko 4 All

Beste Elvera, bedankt voor de uitgebreide review en de 5 sterren review. Tot de volgende keer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede prijs ik ga zeker hier nog terug

11 de abril de 2026

Beste Ricardo,

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐⭐ review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en onze prijzen. Leuk dat u aangeeft terug te komen!

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit. Snelle service en producten waren goed ingepakt ivm verzending. Ik had een tjobék besteld en is heel aangekomen.

9 de abril de 2026

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐⭐ review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteit, onze snelle service en de zorgvuldige verpakking. Goed dat de tjobék netjes en heel is aangekomen!

Fijne Service

1 artikel was niet meer op voorraad , kreeg een passende oplossing aangeboden, en dat is service

9 de abril de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐⭐ review!
Fijn om te horen dat u onze oplossing waardeert toen een artikel niet op voorraad was. Service staat bij ons voorop!

Geen twijfel mogelijk 🎉

Bij twijfel aan hun zijde wordt er direct contact met je opgenomen. Zeer plezierig en vriendelijk contact.

5 de abril de 2026

Resposta da Toko 4 All

Beste klant, bedankt voor de 5 sterren review. Heel erg bedankt en we zijn hier natuurlijk heel blij mee.

Goede afhandeling/service

Bij een bestelling bleek dat er een artikel beschadigd aankwam. Ik heb contact opgenomen en kreeg zonder probleem onmiddellijk een nieuwe toegestuurd. Dat vind ik top!! Corry

3 de abril de 2026

Beste Corry,

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐⭐ review!
Wat vervelend dat er iets beschadigd aankwam, maar fijn om te horen dat u tevreden bent over hoe we het hebben opgelost. Dat vinden wij erg belangrijk!

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling 😊