Localização
Alterar localizaçãoKoelmalaan 330, 1812 PS Alkmaar, NL
Leia as opiniões dos outros
Was gelukkig mogelijk om het in de papier container te laten leggen aan gezien het als cadeau bedoelt was voor de gene die op dat moment alleen thuis was. Heb hierdoor zonder dat die het door had avon... Ver mais
Ik kocht dit aggregaat. Dat had een goede prijs, werd gratis afgeleverd en op zijn plaats gezet. Wij wonen in een buitengebied. Aggregaat werkt prima, start direct. Een nadeel is dat bij verplaatsing... Ver mais
Het concept van ToolStation is fijn, online bestellen, en dan in korte tijd ophalen in winkel. Gaat een stuk sneller dan bij de grote bouwmarkten. Daarnaast goede producten voor een scherpe prijs.
Informações sobre a empresa
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Informações de contacto
Koelmalaan 330, 1812 PS, Alkmaar, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
artikel op voorraad
Whatever you need they have it
Whatever you need they have it , at amazing prices.
Goed producten en goekdoop
Ik heb goede schoenen bij jullie gekocht
Het product is prima
Het product is prima, alleen bij ophalen na online bestelling loopt het helaas vaak niet "soepel", ze vragen naar achternaam, en kunnen vaak niet vinden etc. wel jammer allemaal.
Precies wat ik zocht voor een redelijke…
Precies wat ik zocht voor een redelijke prijs
Eindelijk een bedrijf die alles heb met…
Eindelijk een bedrijf die alles heb met veel hulp en veel kunde in huis
Het product voldeed niet…
Het product voldeed niet (tegelboormal). Terugbrengen was gelukkig geen probleem.
Altijd vriendelijk en goed geholpen ,
Altijd vriendelijk en goed geholpen ,
ze hebben uitgebreid assortiment tegen redelijke prijs
prima service
Vrouwlijke Medewerkster begreep maar…
Vrouwlijke Medewerkster begreep maar niet wat ik bedoelde? Kroonsteentjes met hendelbevestiging. Na lang zoeken deels 0gevonden. Veel tijd verloren.
Geen levering
Geen levering, zelf na 10 dagen bellen, zelfs daarna nog vier keer zelf bellen. Helaas zelf de auto moeten pakken om het bij drie vestigen te moeten ophalen. Toolstation geeft geen thuis, zelfs na een duidelijke mail met mijn klachten. levering aan huis is dus gewoon NIET mogelijk. Bij een filiaal in Alkmaar was een actie die ik niet mocht meenemen want deze was voor volgende week pas... Slechte service en geen gehoor op klachten.
Poderá usar IA para responderLer mais

Resposta da Toolstation - Alkmaar

Resposta da Toolstation - Alkmaar
Prima advies
Heel goede service aan balie
De site geraadpleegd
De site geraadpleegd, item gevonden, aangeklikt en 10 minuten later opgehaald en daarna binnen 30 minuten de aankoop gebruikt en naar tevredenheid resultaat bereikt.
Toolstation is the best
Toolstation is een van mijn favoriete winkels. Ten eerste hebben ze kwaliteitsproducten, ten tweede worden bestellingen razendsnel verwerkt. Bovendien is de fysieke winkel bij mij in de buurt om 7 uur 's ochtends open, wat erg handig is.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.