De spullen waarvoor ik kwam waren snel gepakt door de medewerker. Daarbij werd er ook nog een korte extra uitleg gegeven bij 1 product waarmee rekening moet worden gehouden. De medewerker was daarbi... Ver mais
Localização
Alterar localizaçãoIndustrielaan 23, 5405 AA Uden, NL
•Embora não verifiquemos reivindicações específicas uma vez que os autores têm direito a ter a sua opinião, podemos classificar as opiniões como "Verificadas" quando conseguimos confirmar a ocorrência de uma interação com a empresa. Saber mais
Leia as opiniões dos outros
In eerste instantie in de winkel in Helmond geweest, maar die hadden er geen op voorraad. Medewerker heeft ons goed geholpen, adviseerde ons online te bestellen en zo geschiedde. In Uden het artikel o... Ver mais
Goede prijs/kwaliteit. Ruim aanbod en voorraad waardoor gelijk ophalen mogelijk. Bij ophalen wel goed checken dat de juiste artikelen in de doos zitten omdat er bij mij een fout was gemaakt die ik gel... Ver mais
Ik had vooraf online gecontroleerd of het beschikbaar was. De prijs was veel gunstiger dan een reguliere bouwmarkt. En ik had een grootverpakking nodig wat een reguliere bouwmarkt niet eens in total... Ver mais
Informações sobre a empresa
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Informações de contacto
Industrielaan 23, 5405 AA, Uden, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Site info klopte met de fysieke…
Site info klopte met de fysieke winkel.
Goed geholpen!
Snel en correct geholpen goede adviezen.
Snel en correct geholpen goede adviezen.
Poderá usar IA para responderLer mais
Even een dubbel spatwaterdicht…
Even een dubbel spatwaterdicht stopcontact bij filiaal Uden halen:
Helaas niet op voorraad, maar niet getreurd....we hebben het over een paar dagen op het filiaal. Maar wel €4,95 verzendkosten betalen. Zo kan ik ook een catalogus volproppen met artikelen. Niet op voorraad, dan gewoon verzendkosten rekenen. Triest en volgens mij erg klantonvriendelijk.

Resposta da Toolstation - Uden
Goed deskundig personeel
Goede ervaring
Goede ervaring , met het personeel
Een luisterend oor wat de klant nodig heeft
TOPPIE
Prima service
Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst, 10 minuten later lag het al klaar in de locale vestiging. Opgehaald en klaar. Gewoon recht toe recht aan...
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, denken goed mee. In de winkel een flinke voorraad.
Snelle vriendelijk service
Vriendelijke balie medewerkers die me netjes en snel geholpen hebben!
Buitengewoon fijne kundige mensen aan…
Buitengewoon fijne kundige mensen aan de balie !!
Super vriendelijk en het goede materiaal
Super vriendelijk en het goede materiaal
Verkeerd geleverd, snel opgelost
Na een eerdere verkeerde levering ben ik met het ontvangen artikel naar de vestiging in Uden gegaan, waar het probleem binnen 3 minuten was opgelost en ik tevreden én met het juiste artikel weer naar buiten ging
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.