Topas Travel Opiniões 1457

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var især begejstrede for oplevelserne i Ilulissat. Her er en fantastisk smuk natur. Turen med slædehundene, turen til Sermermiut og sejladsen på Isfjorden var store oplevelser. Vi var heldige med... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Turen var perfekt planlagt med aktiviteter hver dag , selv på rejsedage. Vi boede på gode hoteller og rejste trygt med gode flyselskaber. Vi havde 2 suveræne dage på fantastisk godt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Turen Vinterekspedition i Ilulissats bagland lever op til sit navn. Vi havde en fantastisk rejse i første uge af april, hvor der både er lyst men stadig vinter med hård frost. Vejret skifter meget, me... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Særdeles kompetent turleder. Dejlige vandrestier, med mulighed for fra- og tilvalg, for de der var ekstra udfordret. Overnatningsstedet de første 4 dage kan ikke kaldes et hotel. Et ordentligt Inde... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens
  2. Visitas guiadas culturais
  3. Agência de turismo
  4. Operador turístico

Escrito pela empresa

Topas har eksisteret siden 1973. Vores mission er at give dig aktive og autentiske rejseoplevelser med respekt for kultur, natur og miljø.

Topas Travel

Escrito pela empresa

Aktive fællesrejser til steder hvor andre ikke kommer
Et rejseeventyr med Topas er altid en aktiv ferie i fællesskab med andre. At komme steder hen hvor de andre ikke kommer, og hvor du slukker for mobiltelefonen og tænder for dig selv.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 83% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 2 em 5 estrelas

Vandreturen på Mallorca var angivet…

Vandreturen på Mallorca var angivet med sværhedsgrad 2- 3. Men I min optik var den meget sværere pga meget udfordrende underlag.
Der var også steder, der var direkte farlige at forcere.
De to byer, vi boede i, var fine.

logótipo da Topas Travel

Resposta da Topas Travel

Hej Lisbeth

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser fra vandreturen på Mallorca. Det glæder os at høre, at du syntes godt om de byer, I boede i.

Vi er kede af, at turen føltes mere udfordrende end forventet. Sværhedsgraden 2-3 er angivet ud fra både distance, højdemeter og terræn, men vi forstår godt, at underlaget kan opleves krævende – især på de stenede og ujævne stier, som er typiske for Mallorcas natur.
Vi tilrettelægger aldrig vandringer på steder, der er direkte farlige, men der kan være passager, som er teknisk udfordrende og derfor kan føles utrygge. I sådanne situationer er vores turledere altid klar til at hjælpe og guide gæsterne sikkert videre.

Vi håber, at du trods udfordringerne fik nogle gode oplevelser med hjem, og vi sætter stor pris på din ærlige tilbagemelding – den hjælper os med at gøre vores beskrivelser og oplevelser endnu bedre.

Tak igen for din tid.

Signe - Topas Travel

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse både mht. kultur og trekking. Rigtige gode lokale guider og vores danske rejseleder.
For mig, der elsker at vandre i naturen og opleve fremmede folkeslag og gamle uddøde folkeslag, var det en hel unik ‘ferie’. 🤩

24 de outubro de 2025

Fantastisk uge på Cypern med Topas

Fantastisk uge på Cypern med Topas.
Vandreturenes længde var tilrettelagt således at også mindre erfarne vandrere kunne være med, og sværhedsgraden passede således godt til det som er oplyst i turbeskrivelsen.
Turlederen og den lokale guide sørgede for at vi fik gengivet øens historie, samt fik oplysninger om øens geologi samt dyre- og planteliv.
Som bonusoplevelse fik vi et besøg i hovedstaden Nicosia, som er delt i den cypriotiske del og den tyrkiske del.

27 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Det hele var godt tilrettelagt

Det hele var godt tilrettelagt, dejlige vandreture, flotte udsigter, gode guider.
Vi havde også et godt fællesskab i gruppen.
Vi boede et hyggeligt sted hvor vi spiste godt hver aften.

19 de outubro de 2025

Trods regn og blæst.

Toscana Italien hvad kan gå galt?
Selv det bedste rejsebureau er herre over vejret, og når forholdene ændrer sig, så er det man kan konstatere om man rejser med et godt rejsebureau.
Topas løste opgaven. Turlederne tilpassede programmet og udviste fleksibilitet, og de gjorde en god indsats for at opretholde den gode stemning, så vi alle fik en god tur, til trods for regn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Som sædvanlig en god vandreferie med topas

Som sædvanlig en god vandreferie med Topas, som er karakteriseret af en god guide, medrejsende som vil fællesskabet omkring vandring og hygge efter dagens vandring. Gode vandreruter, hvor det hele bare fungerer. Denne gang gik turen til Kreta, og den kan bestemt anbefales.

26 de outubro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais