Rejsen svarede til beskrivelse i katalogen. Rejseledere var meget velorganiserede, alt virkede perfekt. Særligt fremhæver jeg at de har tilbudt at købe det, hvad man vil have hjem fra Korsika. Det... Ver mais
A empresa respondeu
Velorganiseret er nok det bedst dækkende enkelt-ord. Al logistik fungerede. Utroligt venlige og imødekommende guides. Kompetent håndtering af de nødvendige småjusteringer af programmet - bl.a. p.g... Ver mais
En velforberedte guide . Doge situations bestemt ledelse. Bevidst valg at være opmærksom på kendetegn i naturen frem for KM nå vi skulle stoppe op for ny retning. God stemning. Veltilrettelagt tur... Ver mais
A empresa respondeu
Det var godt at blive et sted og vandre på dagture. Vores guide bedrog til en fantastisk stemning i gruppen. Alle kunne tale med alle og der var god humør hele vejen igennem. Der var den rigtige blan... Ver mais
A empresa respondeu
Topas har eksisteret siden 1973. Vores mission er at give dig aktive og autentiske rejseoplevelser med respekt for kultur, natur og miljø.
Escrito pela empresa
Bakkelyvej 2, 8680, Ry, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Var på Korsika med jer og sikke en skøn og uforglemmelig oplevelse. Det var topklasse - fedt bjerg vi boede og på mit værelse havde jeg udsigt til bjerge. Søde unge mennesker som værtspar og guider - alt spillede bare - lækkert mad fede vandreruter og en skøn have med udsigt til bjerge - og en enkelt eftermiddag ved den skønneste strand. Jeg var faktisk ked af at skulle hjem igen. Tak for turen - Jeg kommer igen på en anden af jeres andre destinationer.
Meget veltilrettelagt tur.
Grønland havde meget at byde på og Topas dækkede virkelig meget.
Alle var venlige og imødekommende.
Et minus, var 1. Hotel, hvor vi fik et værelse over en køle container. Ærgerlig pga dårlig søvn.
En gang topas , altid topas . Fantastiske guider , alt spiller , overraskelser , ekstra oplevelser , fantastiske destinationer
Jeg har rejst med Topas i mange år. De arrangerer rejser, hvor man er aktiv med vandring eller cykling. De bestræber sig på,at destinationerne er væk fra turistede områder. Topas samarbejder også med de lokale i områderne. I det hele taget er jeg meget begejstret for Topas's koncept. Man møder altid mange spændende mennesker i de grupper, man er aktiv sammen med.
Alt var meget nemt og godt planlagt, meget hyggelige omgivelser, hvor vi boede, flotte naturoplevelser samt skønne og inspirerende danske guider. En skøn ferie med mange dejlige oplevelser :-)
Perfect! If in the benefit of hindsight I had to book the trip again I would choose exactly the same suggested excursions. Everything went smoothly. Pickup from the hotel was all organised.
Dårlige rejseafgange for folk i Jylland. Det må være muligt med fly fra Jylland, hvor man så mødes med fly fra Kbh. i f.eks. Pisa eller andre steder.
Ikke i orden.
14 dage siden på cykeltur i Toscana.

Resposta da Topas Travel
Jeg synes at det var en rigtig god oplevelse, men det var nogle lange dage og med et meget ambitiøst og komprimeret program og meget buskørsel.
Jeg har allerede en gang svaret på en evaluering fra jer efter min ferie i Toscana, hvor jeg udtrykte min utilfredshed. Jeg har også fået svar på den, men I har desværre åbenbart heller ikke helt styr på jeres evalueringer.

Resposta da Topas Travel
Super god guide og en fantastisk gruppe som tilsammen gav en dejlig tur
Turene i Umbrien var velvalgte med tilpasse udfordringerne afveksling mellem vandring og kulturformidling - det var den bedste tur i mange år…smukkere end smukkest med meget veloplagte og SERVICE MINDEDE guider - derfor giver jeg hele 4 stjerner.
Desværre var kokken rejst og 4 af 7 aftener fik vi mad i foliebakker serveret i et køligt og meget lidt hyggeligt rum, hvor der var selvbetjening på drikkevarer med meget få muligheder for at smage Umbriens fantastiske muligheder.
Vores guide fandt fantastiske alternative muligheder for aftensmåltidet og de var alle 3 en STOR OPLEVELSE.
VÆRELSERNE VAR KOLDE UDEN MULIGHED FOR EKSTRA TÆPPER FØR VI BAD OM DET - vi sov med lange bukser og uldsokker. Vi etablerede selv med guidens hjælp en mulighed for at få kaffe på det personaleforladte sted.
Stedet er meget charmerende, men servicen for dårlig til prisen - guiden var til 7 stjerner - hun arbejdede hele døgnet og var meget vidende.
Jeg anbefaler denne rejse og især Topas - mad problemet blev løst med en ny kok på vores sidste dag så håber de næste gæster fik en kulinarisk bedre uge.

Resposta da Topas Travel
Havde en helt igennem fantastisk tur under ledelse af et fantastisk team fra Topas i hyggelige omgivelser på Korsika.
Som altid leverede TOPAS en fantastisk vandreferie (Vandreferie i hjertet af Picos de Europa), hvor alt klappede. Hotellet, værterne og maden var helt perfekt. Turlederen og guiden var dygtig og super kompetente. Vandreruterne var meget varierende og selve gruppen harmonisk. Skal jeg med på en tur i fremtiden - ja helt sikkert :-)
Topas har som sædvanlig styr på logistik og hoteller.
Man kan regne med beskrivelserne af turene.
Maden var fantastisk på hotellet.
Turene var fine, men kunne med succes justeres, så der kom en pause i midten af ugen.
Godt arrangeret. God rejseleder
Gode menesker, godt selskab.
Kedeligt vejr. Tåge og regn.

Resposta da Topas Travel
Selv om det dårlige vejr drillede var det en god tur pga. god turleder og dejlige medrejsende
Suverænt flotte vandringer 🥾 på små bjergstier i Portugals nordlige naturnationalpark - super turledelse - og to af dagene bød på svalende afkølinger i eventyrligt krystalklare laguner 🏊♂️😁🙋♂️
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.