Torekov Hotell Opiniões

3. Hotel butique
  4. Hotel de bem-estar
  5. Hotel para famílias
  6. Restaurante

Informação fornecida por diversas fontes externas

Kom och njut på Torekov Hotell på Bjärehalvön i Skåne. Nära till naturen, de fina råvarorna och den goda maten. Restaurang Bistron och Spa.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

10 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Grand hotell Helsingborg

Grand hotell Helsingborg
Va tvungen lämna 1. Stjärna tyvärr ville en ens ge de !
Personal i reception fred 9/10
Kl 15
Dömmande kränkande att ja. Var full pga jag som personlighet är högljudd och skämtsamt rolig
Blev stoppad i baren fick ej köpa nått pga ja var full!!
Druckit en cider innan ja kom dit!
I frågasätter hans kränkande ville han med mustaschen. Skulle ta fram alkohol mätare men kom ingen och han ändrade uppfattning ja ej va full borde fått ett förlåt missbedömde dej å kompensation
Ville prata med hans chef men fanns ingen
Hotellets enda possitiva var sängen den var underbar
Fanns inga glas till dricka fick ta tandborst muggen
Carina sjöstrand

9 de outubro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Torekov Spa gav oss en riktigt härlig…

Torekov Spa gav oss en riktigt härlig upplevelse. Mottagandet var varmt och genuint. Spa‑miljön var lugn, maten god och sviten underbar. Plus i kanten för att man kan köpa deras sköna påslakanset och ta med lite av känslan hem.

9 de julho de 2026

Lördag lunch

Lördag lunch
Har ätit många gånger här förut men nu var det sista besöket.
Åt dagens lunch som var ryggbiff men biffen var seg och med senor så lämnade det mesta kvar.
Kallt i lokalen och mager salladsbuffe.
Endast en torr färdigköpt liten kaka till kaffet.
Vet att restaurangen ändrar sitt upplägg men nu är det verkligen sämre.
Synd när det är trevlig lokal men maten inte når upp till nöjdhet.
Påpekade att biffen var seg till servitrisen men fick ingen feedback tillbaka.

25 de outubro de 2025

Inte värt pengarna

Hade en övernattning med spa bokat den 5/1-6/1, personalen är väldigt trevlig men städningen var under kritik. Söndrig soptunna på rummet, smutsig handduk, mögel i ångspaet, fattades lister här o var och kändes som en camping med bastu och värmda bassänger. Tyvärr.

5 de janeiro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Hade bokat lunch spa och massage och…

Hade bokat lunch spa och massage och har varit där tidigare så såg fram emot besöket men vi blev besvikna då lunchen är omgjord så nu får 2 personer dela på en skiva bröd snålt !! Och då man närmade sig bröd avdelningen fick man snabbt veta att vi kommer ut med brödet sa hon lite drygt

Sen på spa avdelningen hade vi fina minnen efter duktiga massörer men blev så besviken då personen som masserade inte upplevdes kunnig till saken hör att jag gått på massage under 25 år så man har ju förväntningar som snabbt grusades man masserar mjukdelarna och inte kotorna och trots att jag nämnde att jag sen tidigare har en whiplashskada så var hon för hårdhänt och fokuserade mer på kotorna än mjukdelarna

Tofflorna är oxå borta av miljöskäl fick vi veta så tyvärr blir det inte Torekov hädanefter gissar att det är nya ägarna samt aktie ägarna som skall ha mer avkastning.

Får bli Falkenberg Strandbad istället .

Mvh

31 de outubro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Har besökt hotellet många gånger och…

Har besökt hotellet många gånger och alltid varit väldigt nöjd. Personalen har alltid varit vänlig, proffsig och kunnig. Atmosfären har alltid varit varm och välkomnande. Denna gång saknades allt av det. Vid frågan om servitören kunde rekommendera något vin till maten var svaret; jag dricker inte vin själv så jag vet inte. Den vegetariska rätten var degig och saggig i konsistensen. Vid påpekande om det blev svaret; ja men det är pga att den inte innehåller något kött.

En tråkig upplevelse och inte alls den höga standard som annars kännetecknat Torekov hotells resturang.

18 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Har besökt Torekov spa hotell flera…

Har besökt Torekov spa hotell flera gånger och det är ett supermysigt och trevlig spahotell. Trevlig personal och sådär lagom stort. Lugnt och skönt, precis som det ska vara. Maten är utmärkt, särskilt afternoon tea som är trevligt.

Jämfört med spahotell i Falkenberg, Varberg, Ystad m.fl. så håller Torekov riktigt bra standard och det blir ännu bättre när ombyggnationen är färdig.

Återkommer igen, igen och igen. Rekommenderas starkt. Även naturen runtomkring är mkt trevlig.

14 de dezembro de 2019

É esta a sua empresa?