Amazing! They listened to me, understood my situation, and created a truly excellent plan for my acne. They assured me I had the necessary prescriptions, enough for six months of medication. Thank... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag fick väldigt snabb och effektiv hjälp. När man upplever problem på en söndag är ReceptOnline ovärderlig hjälp; både för mig som enskild patient men i allra högsta grad också för övriga vårdbehövan... Ver mais
Trodde aldrig att det skulle gå så fort att få hjälp, otroligt trevligt bemöt där dem har kunden i fokus och gör allt för att man ska få rätt information om det man har sökt hjälp för. Det känns så s... Ver mais
Väljer ReceptOnline eftersom de har "öppet dygnet runt". 02:28 betalar för UVI recept 02:48 "Kundtjänsten har påbörjat handläggningen och du kommer att få ett svar." 07:12 Det kommer ett recept... Ver mais
Informações sobre a empresa
ReceptOnline är en digital vårdgivare som erbjuder ett snabbt och säkert sätt för dig att få läkarbedömning och behandling utan besväret med ett fysiskt vårdcentralsbesök. Fyll i ett hälsoformulär och få hjälp direkt. Njut av tillgänglig och tillförlitlig vård - direkt från din mobil eller dator.
Informações de contacto
Suécia
- receptonline.se
Respondeu a 70% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Jag är väldigt nöjd och glad att ni…
Jag är väldigt nöjd och glad att ni finns, jag har tappat 10 kilo, bästa vårdcentral.
Jag hade en mycket bra upplevelse
Jag hade en mycket bra upplevelse. Doktor Ali är en fantastisk person och en av de bästa. Rekommenderas star
Strong experience
Thank you, ReceptOnline!
Okej
Inget negativt om läkarna, allt har hanterats snabbt och läkarna svarar inom rimligt tid.
När jag försökte säga upp tjänsten fick jag veta att jag tydligen hade tecknat ett 12-månadersavtal för närmre 500kr/mån något som inte framgick tydligt men de valde att avsluta det åt mig ändå eftersom medicinerna inte fungerade för mig.
Snabb och bra service 👍
Mitt upplevelse var jätte bra jag fick…
Mitt upplevelse var jätte bra jag fick bra service och jag vill tacka läkaren Ali för han hjälpte till beställa och visade hur man gjorde steg för steg
Trevligt bemötande och är till stor…
Trevligt bemötande och är till stor hjälp
Mycket nöjd
Snabba, hjälpsamma och inlyssnande.
Tacksam för snabb hjälp och stöd. Professionella och inlyssnande! 🫶🏼❤️
I had a great experience with the support provided
I had a great experience with ReceptOnline, especially with Dr. Ali. I felt his genuine interest and concern when I was just inquiring and that gave me the trust to join the program. It was a great decision. I am very satisfied with the support provided.
Mycket bra!
Så bra! Tacksamt att man kan få så bra hjälp på ett enkelt, smidigt och snabbt sätt! Mycket nöjd 👌🏻

3 mån bindningstid?
De 3 månader jag skrev på för har gått. Jag sa upp det i februari. Igår drogs 695kr från mitt Klarna konto?
Vad ska jag betala för nu?
Mitt sista recept skrevs i januari.
Trevlig och hjälpsam personal då jag…
Trevlig och hjälpsam personal då jag inte ville gå vidare med tjänsten

Resposta da ReceptOnline
Företaget är bra på att förklara hur…
Företaget är bra på att förklara hur man ska använda visa produkter, jag är ganska nöjd med allt jätte bra läkare allt va super bra jätte nöjd. Jag rekommenderar er att besöka receptonline. Ger er 5 stjärnor.

Resposta da ReceptOnline
Tack för ni har räddat mitt liv
Tack för ni har räddat mitt liv, har inte länge ont i hjärtat.🤩🌺
Snabb och seriös återkoppling
Snabb och seriös återkoppling. Supernöjd!

Resposta da ReceptOnline
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.