TravelBird Opiniões

TrustScore: 1 em 5

1,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Als ik wil boeken blijkt, dat als ik op data klik die voor bv € 119,- per nacht worden aangeboden er na het klikken ineens een veel hogere prijs per nacht staat. Dit is pure misleiding/oplichting!! He... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Mensen Ga niet met travelbird het is een groot drama. Aangekomen in Thailand in een backpack hotel kamertje met de nadruk oo tje wat een hel gebeld gemaild gevraagd puntje bij paaltje de hele ron... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Veel gedoe en extra kosten moeten maken om vliegtuigboeking correct te krijgen . Na de directe boeking bleken de namen volstrekt verkeerd overgenomen. Volgens Travelbird de 'schuld' van mij of browser... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Boek inderdaad niet bij deze bedrijven. Wij hebben geannuleerd en zijn in plaat van 35% van de totale reissom dim 50% kwijt. En waarom? Zij beweren dat wij een BORGSOM hebben betaald. Wij hebben een... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Viagens e férias

Informação fornecida por diversas fontes externas

Op TravelBird.nl zit je goed voor je dagelijkse portie vakantie-aanbiedingen mét de hoogst mogelijke korting: van betaalbare weekendjes weg in eigen land tot aan goedkope stedentrips en heerlijke zonvakanties in het buitenland.

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

1 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Prima reisorganisatie

10 dagen op Kreta met huurauto en 4 hotels. Alleen het hotel in Matala was minder (mag opgeknapt en water in het zwembad zou ook prettig zijn). Het hotel bij Chania was perfect, grote kamer, keukentje, balkon, zwembad en zeer rustig. Het hotel in Agios Nikolaos ligt in het centrum en is dus wat rumoerig. Voor € 6 koop je het diner bij met een uitstekend buffet. Ook het ontbijt is als buffet goed verzorgd. Het hotel bij Chersonisos is dicht bij het vorige en de reis van daar naar het vliegveld is 170 km rijden. Maar dit hotel (Asterias Village) is een resort met een zeer vriendelijke staff met perfecte service: men deed niet moeilijk toen we een andere kamer wensten; omdat we al vroeg vertrokken stond er een ontbijtpakket klaar. Deze reis was het geld zeker waard!
Mijn verwachtingen na eerdere reizen met Travelbird werden zelf overtroffen.

Beste Dapäda,

Bedankt voor je feedback!

Wij vinden het jammer om te horen dat je verblijf in Matala en in Agios Nikolaos enigszins tegenviel. Wij gaan je tips doorgeven aan degene die hier verantwoordelijk voor is. Gelukkig heb je deze kleine tegenvallers zo te lezen niet in de weg laten staan van een heerlijke reis! Hopelijk tot snel bij TravelBird?

Prima geregeld allemaal

De reis is verlopen naar wens. Op tijd vertrekken en aankomen op de plaats van bestemming waardoor we meteen konden genieten van onze vakantie. Ook de transfers was prima geregeld. Appartement was prima, ietsje harde bedden maar goed als je daarvan houdt. De reis terug was later op de dag waardoor wij ook nog hebben kunnen genieten van de laatste dag. Al met al een heerlijke vakantie gehad.

Beste Cindy,

Bedankt voor je positieve feedback!

Wat goed om te horen dat je een fijne vakantie hebt gehad. Mocht je nog opmerkingen en/of verbeterpunten hebben, dan horen wij die natuurlijk ook graag. Hopelijk tot snel bij TravelBird!

Classificada 4 em 5 estrelas

Hotel Royal Suite Fuerteventura prima voor elkaar!!!

Prima prijs kwaliteit verhouding.

Leuke ruime kamers/appartementen enigszins gedateerd maar schoon netjes verzorgd in mooi aangelegde tuinen.

Vriendelijk personeel, complete buffetten met voor ieder wat wils.

Als er toch twee verbeterpunten genoemd zouden mogen worden:
- Zet een ober bij de poolbar;
- De bedden zijn erg hard, dit werd door meerdere gasten beaamd.

Beste meneer/mevrouw Vermeulen,

Bedankt voor je bericht. Hopelijk hebben de harde matrassen niet in de weg gestaan van een leuke vakantie. Wij gaan je tips doorsturen naar degene die hier verantwoordelijk voor is. Hopelijk tot snel bij TravelBird!

Uitstekende service

We zijn verschillende keren te gast geweest bij deze organisatie;
Van de laatste vakantieweek zijn we juist teruggekeerd; perfecte
accommodatie in Vlissingen aan de Boulevard.
Dit was zeker niet de laatste vakantie met TravelBird.

Beste Chris,

Bedankt voor je feedback!

Wat fijn om te horen dat je zo'n leuke tijd hebt gehad in Vlissingen. Mocht je nog opmerkingen of tips hebben voor ons, dan horen wij die ook graag. Hopelijk tot snel bij TravelBird!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede organisatie en goed geregeld!

We hadden een rondreis door Marokko. Alles was top geregeld, van de transfers tot aan de hotels. Het was fijn dat de mensen van het Riad goed met ons meedachten voor het boeken van de excursies en we zo de laatste 2 dagen rust hadden in een heerlijk luxe hotel.

We vonden het daarnaast een super service dat we verplaatst waren naar een ander hotel vanwege mindere recensies. Dit geeft wel aan dat Travelbird ook nog meedenkt met de klant als het geld al binnen is.

Beste Astrid,

Bedankt voor je bericht aan TravelBird!

Ontzettend leuk om te lezen dat jullie positief te spreken zijn over onze verleende service! We zijn blij dat we op deze manier een extra bijdrage hebben kunnen leveren aan jullie verblijf ik Marokko!

We hopen jullie in de toekomst wederom te mogen verwelkomen!

Classificada 3 em 5 estrelas

Redelijk goed

Een enkele accommodatie voldeed niet aan onze verwachtingen.
Hadden 7 daagse reis (incl. auto en 4 hotels met ontbijt) door Kreta en jammer dat de laatste 2 hotels maar 30km van elkaar verwijdert waren, laatste dag moesten we 170km rijden naar Vliegveld.

18 de abril de 2016

Beste Louis,

Bedankt voor het delen van je ervaring!

We vinden het spijtig te lezen dat het verblijf op Kreta niet geheel aan de verwachtingen heeft voldaan, hopelijk heeft dit het verblijf niet negatief beïnvloed. Graag verzoeken wij je de feedback met betrekking tot de desbetreffende hotels door te sturen per email: klantenservice@travelbird.nl. Je mening en ervaring zijn erg waardevol voor ons, zodat wij op deze manier ons aanbod altijd kunnen blijven verbeteren.

We zien je bericht graag tegemoet!

Prima reisdoel!

Naar Venetië geweest.Prima hotel in Mestre .Bus naar Venetië op 100m van hotel.Venetië is dan heel goed te bereizen met bus en vaporette.Kortom weer een prima reis met Travelbird gemaakt!

18 de abril de 2016

Beste Thomas,

Bedankt voor je positieve bericht!

Super om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad in Venetië.

We hopen je snel weer bij ons terug te zien!

Classificada 4 em 5 estrelas

Geweldige organisatie; aan rader voor iedereen

Geweldige organisatie; betaalbare reizen inclusief redelijk tot goede hotels met een klein minpunt ze liggen vaak duidelijk buiten het centrum van de steden waar we waren

17 de abril de 2016

Beste Jan,

Bedankt voor je positieve feedback!

Ook willen je bedanken dat je een minpuntje noemde, dat de accomodaties soms buiten het centrum van de steden liggen. Wij nemen deze feedback zeker mee voor onze toekomstige aanbiedingen.

Hopelijk zien wij je snel weer terug bij TravelBird.

Gewoon top

Tis gewoon top geen slechte ervaringen!

17 de abril de 2016

Beste Breda,

Heel erg bedankt voor je bericht!

Wat fijn om te horen dat top ervaringen bij ons hebt mogen hebben.

We hopen je snel weer terug te zien!

Gewoon goed

Wij zijn al meerdere keren met Travelbird op vakantie geweest en het was iedere keer goed verzorgd. Duidelijke reisbescheiden. Vriendelijke klantenservice bij vragen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

14 de abril de 2016

Beste Ria,

Bedankt voor je bericht.

TravelBird streeft ernaar een goede prijs/kwaliteitverhouding te bieden aan haar klanten. Ook service vinden wij erg belangrijk. Wij zijn blij te vernemen dat dit gewaardeerd wordt!

Wij hopen je snel weer terug te zien bij TravelBird.

Bungalow vakantie

Wij zijn al twee keer met travelbird naar texel geweest met een leuke aanbieding en altijd prima geregeld,raden het zeker vrienden aan om het ook eens te doen,wij zullen het zeker nog vaker doen.

13 de abril de 2016

Beste R. Böckenholt,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wat fijn om te vernemen dat jullie via ons zulke fijne verblijven hebben gehad op Texel! Wij hopen jullie nog lang mooie aanbiedingen naar deze (en andere) bestemmingen mogen blijven bieden.

Niks te klagen

Goed te klagen. Geen tegenvallers.

13 de abril de 2016

Beste Ufuk,

Bedankt voor de beoordeling!

Wij zijn blij te lezen dat je reiservaring met TravelBird zo prettig is geweest.

Hopelijk zien wij je snel weer terug bij TravelBird.

Classificada 3 em 5 estrelas

Hotelkamer

Zeer kleine kamer voor 4 personen
Vasttapijt was overal aan het loskomen
Geen stopcontact in badkamer voor scheren of haardroger
Bij het ontbijt geen chocomelk voor de kinderen

12 de abril de 2016

Beste Jan,

Bedankt voor het delen van je ervaring!

We betreuren het feit dat de hotelkamer niet geheel naar wens is geweest. TravelBird vindt het erg belangrijk dat de klant tevreden is. Zowel over de service die de klant krijgt van TravelBird tijdens het boeken als over de service die de partner biedt tijdens het verblijf.

We verzoeken je ons per email het referentienummer van de boeking en uw opmerkingen door te geven, zodat wij hier naar kunnen kijken.

Contactgegevens: 020 30 80 400
Email: klantenservice@travelbird.nl

Alles super geregeld.

Vlucht oke, hotel geweldig, Berlijn gewelidg!
Voor herhaling vatbaar!

Beste Astrid,

Hartelijk dank voor je feedback!

Fijn dat jullie zo hebben genoten van Berlijn! We kunnen goed begrijpen dat je in deze fantastische metropool jezelf geen minuut zult vervelen. Genoeg redenen om wellicht nog een keer terug te gaan.

We hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verrassen met eventueel een stedentrip naar een andere stad!

Classificada 4 em 5 estrelas

Leuke aanbiedingen voor een paar daagjes weg

Wil je een paar dagen weg met familie, vrienden en of met een vriendin? Check altijd Travilbird, genoeg leuke aanbiedingen en of met een diner of andere extra(s).

Beste Elly,

Bedankt voor je positieve bericht!

Leuk om te lezen dat jullie TravelBird aanprijzen! Het klinkt alsof jullie al hebben genoten van een leuk reisje met ons.

We zien je graag snel weer terug bij TravelBird!

Barcelona trip

Uitstekend hotel, goede service, vriendelijk personeel.

Beste Esmeralda,

Bedankt voor je positieve feedback, daar doen wij het immers voor! Hopelijk tot snel bij TravelBird.

Princess hotel Beekbergen All Inn

Hotel was niet heel mooi, beetje gedateerd. Maar de AI-formule was prima, het eten was heerlijk en het personeel supervriendelijk. Het hotel ligt ook mooi, vandaar uit mooie fiets- of wandeltochten. Dus al met al een leuke midweek gehad. Fijn dat Travelbird je middels berichten nog even een goede reis wenst en je hun contactnummer door geeft. Zeker voor herhaling vatbaar.

Beste Birgit,

Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat het hotel gedateerd overkwam. Wij nemen je feedback zeker mee voor onze toekomstige aanbiedingen. Gelukkig is verder alles naar wens verlopen en heb je kunnen genieten van de mooie wandel- en fietstochten in de omgeving. Hopelijk tot snel bij TravelBird!

Midweek vakantiepark Loodsmansduin op Texel

Prima prijs-kwaliteit verhouding. Fijn huisje op een prachtige locatie. De reden om geen 5 sterren te geven is dat we verzocht werden, ondanks de te betalen schoonmaakkosten en extra schoonmaakkosten vanwege de hond toch nog een hele lijst ontvingen van af te werken schoonmaakklussen.

Beste Hellen,

Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen je feedback meenemen en neerleggen bij de verantwoordelijke partij. Goed om te horen dat je verder tevreden bent met TravelBird. Tips zijn uiteraard altijd welkom!

Mooie trip naar Noorwegen, Oslo en Bergen

Alles klopte. De prettige vluchten per KLM. De hotels, de treinreis van Oslo naar Bergen en de cruise door het fjord. En als het weer dan nog mee speelt: drie dagen zon in Bergen!

Beste Wouter,

Bedankt voor je positieve woorden! Het lijkt erop alsof je een hele fijne vakantie hebt gehad, en inderdaad wat een gelukje met het mooie weer in Bergen. Hopelijk tot snel bij TravelBird!

Super goede service van Travelbird

Ik had twee problemen met mijn boeking nl dat ik de hond niet kon inbrengen en dat ik de voucher kwijt was geraakt tussen mijn mails en beide problemen werden onmiddellijk en vakkundig in orde gemaakt !

Beste Martine,

Bedankt voor je positieve feedback! Wat goed om te horen dat wij je naar wens hebben kunnen helpen. Hopelijk tot snel bij TravelBird!