Travelhome Campervakanties · partner van ANWB Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer fijn bedrijf die goed meedenkt en je hele reis voor je samenstelt. Wij zijn deze zomer naar Oost Canada geweest, daar 2 weken met de camper rond gereden. Daarna nog een binnenlandse vlucht omdat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben met ons gezin een zelf samengestelde 23 daagse camper rondreis door zuid-west Amerika bij Travelhome geboekt. Zij hebben de vluchten, hotelovernachting, camperhuur en campings voor ons gere... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was heerlijk om een geheel ontzorgde reis naar Canada te kunnen maken, de route was mooi, goed te doen (niet te lange afstanden) het smaakt naar meer! We hebben genoten van alles wat Canada t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een professionele en kundige organisatie. Onze drieweekse camperreis door Canada was tot in de puntjes verzorgd. Vooraf onze reis op maat kunnen maken ism de reisadviseur die heel goed meedacht. W... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens

Wil je een camperreis maken? Dan ben je bij Travelhome aan het beste adres! Wij zijn experts in ons vakgebied. Al vanaf 1986 bieden wij camperreizen aan en ieder jaar maken wij camperreizen naar diverse bestemmingen. Wij vertellen uit eigen ervaring en dat merk je. Je ontvangt een professioneel advies op maat en wij stellen graag speciaal voor jou een exclusieve reis samen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

91 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

40 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

3-weekse rondreis door West Canada

We maakten samen een 3-weekse rondreis door West Canada. Voor het eerst met een camper (C-small) op pad. Travelhome had alles voor ons tot in de puntjes geregeld (hotel, camper en campings vooruit geboekt). Alles klopte precies volgens plan. We hebben dan ook volop kunnen genieten van onze vakantie. Hieraan was een prettig en direct contact met deskundigadvies van Travelhome aan vooraf gegaan, waarvoor onze hartelijk dank, Ton en Marlies

5 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een prachtige reis hebben wij door…

Wat een prachtige reis hebben wij door de Yukon gemaakt. Door de begeleiding van Travelhome goed kunnen voorbereiden met de juiste adviezen. De aanpassingen tijdens het boeken/aanvragen waren geen enkel probleem. Travelhome én Fraserway hebben voor ons een mooie reis door de overweldigende natuur mogelijk gemaakt. "Yukon: Larger Then Life"

18 de julho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Travelhome geeft goed advies

Travelhome geeft goed advies, bij ons voornamelijk over tieners. Hoe je dan een planning enzo in elkaar zet, zodat het voor iedereen leuk is. Ook tijdens onze reis waren ze bereid om mee te denken

12 de agosto de 2025

Gewoon perfect.

4 weken Canada via travelhome. En ze zijn gewoon perfect in alles. Goede e-mail verkeer alles duidelijk op hun klantportaal. Wil je even nog wat weten je krijgt meteen antwoord. Onze volgende reis gaat USA worden en dat gaan we zeker weer via travelhome doen !!

12 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Travelhome is gewoon goed!!

Travelhome is gewoon een goede en betrouwbare reisorganisatie.
We zijn net terug voor de tweede keer van een fantastische reis door west Canada en zijn zeker van plan om nog een keer te gaan…

18 de julho de 2025

Prima geregeld.

Travelhome is een goede ondersteuning geweest voor het samenstellen van onze reis door west Canada. Omdat de medewerkers er geweest zijn kunnen ze goed adviseren wat er te zien en te doen is. We kregen een uitgebreid toerboek waar duidelijk alle routes, informatie en tips in staan. We hebben een onvergetelijke reis gehad.

24 de junho de 2025

Road trip West-Amerika

We hebben een prachtige reis gemaakt door West-Amerika, mede dankzij de goede hulp en adviezen van Travelhome. Vanaf het 1e contact tot aan de afronding was er veel betrokkenheid, een goede communicatie en er was veel kennis over het gebied. We raden Travelhome aan zeker ook om de verschillende opties die er zijn. Het is voor ons echt een reis op maat geworden.

2 de junho de 2025

Reis naar Canada

Wij hebben een geweldige reis naar Canada gehad mede door Travelhome en Fraserway. Wij kunnen het iedereen aanbevelen. Geweldige deskundige hulp en ervaring

6 de junho de 2025

Onze camperreis

Onze camperreis, meerdere vliegreizen en hotelovernachtingen, alles perfect geregeld door Travelhome. Goede infor via Mijn Travelhome.

23 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Reizen van West naar Oost Canada.

Wij hebben een fantastische reis kunnen maken, dankzij de hulp van Travelhome.
Het personeel is zeer deskundig, hebben zelf zoveel mogelijk reiservaring op gedaan, om zo ook de juiste ideeën voor de reizigers uit te kunnen werken.
Wij begonnen met een aantal dagen verblijf in Vancouver .
Daarna zijn we met de ViaRail trein, in 5 dagen en 4 nachten van Vancouver naar Toronto gereisd. Wat een geweldige en relaxte wijze, om door 5 provincies te reizen.
Na 1 hotelovernachting in Toronto, werden we door de shuttle service van Fraserway opgepikt en konden de camper ophalen.
Wij hadden gekozen voor een Medium C voor ons beiden. ( lekker iets ruimer)
Met de camper hebben we nog 14 dagen door Ontario gereisd.
Uiteraard The Niagara Falls, nu kunnen afvinken op ons lijstje, dat moet je een keer gezien hebben.
(Ontario is 27x groter dan Nederland!!!)
Vele meren, oneindig veel, mooi helder en ook koud water( vele muggen in juni).
Maar ook prachtige, provinciale en nationale parken met oude bossen.
Wij vonden het er geweldig.!!!

En..... De volgende reis om met onze kinderen en kleinkinderen, vlgd jaar, een
3 generation tour, te gaan maken in Canada, is al bij Travelhome in voorbereiding. 💞🇨🇦

19 de junho de 2025

3weekse campertocht Canada

We hebben een 3 weekse camper tocht gedaan in mei 2025. Wat een prachtig avontuur en wat een goede tijd om te gaan. Veel wild, ook beren genoeg, en alle seizoenen weer. Van vorst op de berg tot 30 graden. Travelhome, jullie hebben een ironische reis voor ons geregeld. Alles was ontzorgd. Zeker ook de geboekte campings. Wat goed dat we dat aan jullie gevraagd hebben.
Werkelijk alles was top! ( en wij durven echt kritisch te zijn)

7 de junho de 2025

Gewoon een goede reisorganisatie

Gewoon een goede reisorganisatie, overal is aangedacht en weinig druk om meer te verkopen. Mijn vrouw en ik hadden een plan, doorgegeven en gelijk voorstel en dat geboekt. Heerlijk zonder poespas, daar houden wij van.

2 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Volgende keer zeker weer met Travelhome

We zijn fantastisch geholpen door het persoonlijke team van Travelhome. Altijd snelle en volledige reacties ontvangen en keurige offerte vooraf ontvangen. Als wij weer een camperreis gaan maken zal dit zeker weer via Travelhome zijn

11 de maio de 2025

Prima service

Duidelijke en snelle informatievoorziening door Travelhome.
Ook tijdens de reis prima contact gehad, toen er wat problemen waren met de camper onderweg. Door verhuurder EL Monte in Las Vegas uiteindelijk netjes opgelost.
Het betrof een jonge luxe en ruime camper (28 feet) met slide outs, die slechts 23.000 mijl had gereden. Wagenpark van EL Monte zag er goed uit.

3 de maio de 2025

Travelhome, what else?

Travelhome is al sinds 2013 ons vaste camperreisbureau. De 1e keer kwamen we er als ANWB-lid, de volgende keren kwamen we 'niet gewoon' terug, TH is 'gewoon' betrouwbaar, kent de markt en scoort uitzonderlijk hoog op klantvriendelijkheid en - gerichtheid.

1 de março de 2025