1. Electrónica e tecnologia

Sobre Travelstart.de

Informação fornecida por diversas fontes externas

IMPORTANT NOTIFICATION

Aufgrund der aktuellen Situation, die durch den Coronavirus-Ausbruch verursacht wurde, geht eine große Anzahl von Anfragen bei unserem Kundensupport-Team ein. Infolgedessen haben wir auf allen Kommunikationskanälen derzeit sehr lange Wartezeiten Wir geben keine Antworten auf Bewertungen auf Trustpilot.

Bitte verwenden Sie den folgenden Link, um online zu überprüfen, ob eine Fluggesellschaft Rückerstattungen oder Änderungen zulässt, und um Anleitung zu weiteren möglichen Schritten zu erhalten:

Vielen Dank für Ihr Verständnis

1,5

Muito mau

15 mil opiniões

Viagem

Muito bom!!!!!

19 de maio de 2021

Hello,

We are happy to hear about the positive experiences of our clients!
Thank you so much!

Best regards,
Travelstart team

Preço Ótimo

Preço Ótimo, Comprei minha passagem em setembro para ir para o Brasil dia 17 de dezembro mas até hoje não me mandaram nada sobre meu voo!
Por favor me responda!

16 de novembro de 2020

Hello,

Kindly note that unfortunately, we are unable to assist you without providing your order/booking, we are more than happy to assist you with your issue.
Thank you for your understanding.

Best regards,
mytrip team

Preciso de ajuda da Travelstart

A compra através do site é muito boa, a confirmacao da compra é clara e rápida, mas o suporte de informacoes e ajuda deixa muito a desejar. Estou com um problema de correcao de uma letra no nome do passageiro, que já solicitei varias vezes por email, mas nao tenho nenhuma resposta, com o risco de nao poder embarcar no voo., acho uma falta de respeito e consideracao com o cliente que comprou e pagou pelo servico.

5 de abril de 2018

Hi Luiz,

Thank you for writing to us and we are sorry for the delay in response.

Unfortunately name change and name correction is not possible on this booking
because this kind of change is not permitted by the airline.

If you want to cancel the booking, we follow the ticket rules determined by the airline.

In case of cancellation your booking is non-refundable which means that it is not
possible to get a refund.

We apologize for the inconvenience caused to you.

Best Regards,

5*****

Reserva de 5 estrelas. Recomendo.

27 de julho de 2017

Hi Carlos,

Thanks for taking time and leaving a review to us.
We hope you had a great trip.

Regards,

rápido e sem complicações

Para nós é importante fazer o pagamento e este aparecer com o nome da AMA e respectivo NIF

22 de dezembro de 2015

Hello!

Thank you for your kind review. We are pleased to hear that you are happy with our site and that you found what you were looking for.

Merry Christmas!

Kind regards,

Precos boas mas Despesas Visa muito caro

22 de setembro de 2015

Dear Jose

Thank you for your review. Our aim is to offer as low total price as possible. Depending on your choice of payment, we might charge a fee for certain payment types which is collected at the time of booking. If such a fee applies to your booking, it will be displayed at the cart page price summary when you have entered your payment details. Our payment fees are based on current market conditions, external and internal handling costs which we hope you take into consideration.

Hope you have a nice day!

Kind regards,

Travelstart

Mostrar opiniões em todos os idiomas. (15 470 opiniões)