Trygg Hörsel Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag ringde och klagade att det tog lång tid. Jag blev vanligt bemött och den jag pratade med tog tag i det hela och mina batteri kom ganska snabbt.Jag vill tacka.Alf K.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tacksam för ett snabbt telefonsvar på min fråga ! Även om "mottagningen" inte var så bra. Kanske berodde det på min enkla seniortelefon. Tacksam för tydlig och klar faktura från Svea Bank. Tacksam... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Köp 10 betala för 9 batterier! En snabb JULaffär en kulen fredag kväll. Jag använder Rayovac 13 Orange, vilket Hörapparatservice på Hörcentralen på Sjukhuset rekommenderade mig. Glöm inte att "luft... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har alltid anlitat Trygg Hörsel för batterileverans. Men med Post Nords ändring av utbärningsrutiner till adresser på Vätö, så blev det uppenbart att leveranstiderna kan förskjutas kraftigt? Denna gån... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de aparelhos auditivos

Nu kan du snabbt och enkelt köpa dina hörapparatsbatterier på nätet. Vi har bland marknadens lägsta priser och du får dem direkt som brev på posten. Du betalar enkelt med kort, Klarna eller Swish.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

291 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Bra priser

Bra priser och snabb leverans.

17 de abril de 2020

Resposta da Trygg Hörsel

Tack Annika för dina positiva kommentarer!

Tummen upp

Tummen upp
Det var smidigt och gick fort

10 de abril de 2020

Resposta da Trygg Hörsel

Stort tack Kerstin för dina positiva kommentarer!

Classificada 1 em 5 estrelas

Saknar varorna

Jag har inte sett skymten av mina varor.

8 de abril de 2020

Resposta da Trygg Hörsel

Hej Hans, som framgår av leveransbekräftelsen du fick efter beställningen postades batterierna för tre arbetsdagar sedan. Vi angav där att Postnord normalt levererar brevet inom 3 - 5 arbetsdagar. Om de inte skulle komma inom denna tid ber vi dig kontakta oss direkt.

Classificada 3 em 5 estrelas

Det var svårt att komma fram till…

Det var svårt att komma fram till raderna för att fylla i namn och adress. Fick försöka flera gånger.
Det fanns ingen uppgift om någon fakturaavgift.?

5 de abril de 2020

Resposta da Trygg Hörsel

Hej, vi tar inte ut någon fakturaavgift alls. Det är helt gratis att handla mot faktura med 14 dagars betalningstid. Detta framgår på första sidan på vår hemsida.

Mycket bra!

Mycket bra!
Rätt produkt levererad!
Snabb leverans!
Trevlig påsk till er även om det känns tungt just nu!

3 de abril de 2020

Resposta da Trygg Hörsel

Stort tack för dina fina kommentarer!

Verkar bra

Verkar bra. Hoppas jag får varorna snabbt.

1 de abril de 2020

Resposta da Trygg Hörsel

Tack, vi postar dem direkt till dig som brev med Postnord.

Classificada 3 em 5 estrelas

För det första ...

För det första - skicka inte ut att ge ett omdöme, samtidigt som ordererkännandet. Skicka detta någon vecka senare!

För det andra - jag skulle få ett förstoringsglas, om jag köpte 5 paket. Jag köpte 10 paket. Det borde generera 2 förstoringsglas.

För det tredje - ynkligt "förstoringsglas"!

För övrigt VÄLDIGT bra pris på batterierna, så ovanstående är förlåtet!

Svar till Trygghörsel, efter deras inlägg:
Givetvis förstår jag, att betygssättningen inte skall göras förrän varan/varorna kommit, men det ÄR fånigt att skicka den så mycket tidigare. Det är väl bara att lägga in ett senare datum, eftersom Trustpilotmailet kommer från er, d.v.s. att uppmaningen skickas efter någon vecka.

Tack, men jag vill inte ha något mer förstoringsglas. Jag tyckte bara, att det sett snyggt ut, om 2 st skickats!

11 de março de 2020

Resposta da Trygg Hörsel

Hej Annelie, omdömet ska naturligtvis inte ges förrän du fått leveransen av batterierna.
Vad gäller förstoringsglaset skriver vi ju på vår hemsida "Vi bjuder på ett praktiskt förstoringsglas i kreditkortsformat när du beställer minst 5 paket hörbatterier". Men om du mailar oss ditt namn och adress ska vi omgående skicka dig ett ytterligare förstoringsglas.
Stort tack för din positiva kommentar om våra bra priser.

helt ok

helt ok fin service

5 de março de 2020

Resposta da Trygg Hörsel

Tack Stig för din kommentar!

Trevlig telefonmottagning

Trevlig telefonmottagning, bra rådgivning (nödvändiga brukartips kring batteriers lagringsvillkor!) Bäst & billigast!

7 de fevereiro de 2020

Resposta da Trygg Hörsel

Tack Lasse för dina kommentarer, de värmde!