Jag ringde och klagade att det tog lång tid. Jag blev vanligt bemött och den jag pratade med tog tag i det hela och mina batteri kom ganska snabbt.Jag vill tacka.Alf K.
Leia as opiniões dos outros
Tacksam för ett snabbt telefonsvar på min fråga ! Även om "mottagningen" inte var så bra. Kanske berodde det på min enkla seniortelefon. Tacksam för tydlig och klar faktura från Svea Bank. Tacksam... Ver mais
Köp 10 betala för 9 batterier! En snabb JULaffär en kulen fredag kväll. Jag använder Rayovac 13 Orange, vilket Hörapparatservice på Hörcentralen på Sjukhuset rekommenderade mig. Glöm inte att "luft... Ver mais
Har alltid anlitat Trygg Hörsel för batterileverans. Men med Post Nords ändring av utbärningsrutiner till adresser på Vätö, så blev det uppenbart att leveranstiderna kan förskjutas kraftigt? Denna gån... Ver mais
Informações sobre a empresa
Nu kan du snabbt och enkelt köpa dina hörapparatsbatterier på nätet. Vi har bland marknadens lägsta priser och du får dem direkt som brev på posten. Du betalar enkelt med kort, Klarna eller Swish.
Informações de contacto
Stornäsvägen 27, 760 18, Yxlan, Suécia
- 0774 - 218 890
- kundtjanst@trygghorsel.se
- www.trygghorsel.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Det är lätt att beställa batterierna…
Det är lätt att beställa batterierna men denna gången kom räkningen långt före att jag fått varorna.
Inga problem, jag får väl varan inom kort och då betalar jag på stuts.
Ser fram mot min leverans.
Mvh
Kjell
Lätt att handla!
Bra pris och snabb leverans.
Snabb behandling av ordern.
Beställde batterierna på onsdag eftermiddag och fick strax efter en bekräftelse på ordern och nästa morgon var ordern skickad. Pga vi bara har utdelning av post på visa dagar så fick vi batterierna på tisdagen efter. Så snabb och bra service.
jag är nöjd med allt utom tiden det tog…
jag är nöjd med allt utom tiden det tog för att komma
fram med posten! Beställde det den 11/10 och fick brevet den 20/10.

Resposta da Trygg Hörsel
FELLEVERANS Min beställning komnte till min…
Min beställning kom inte till min brevlåda efter 3dagar. Jag saknade adress och telefonnummer till Trygg Hörsel men fick uppgiften från Svea som sköter betalningarna. Fick telefonkontakt med Trygg Hörsel efter 10 dagar .Efter 10 dagar fick jag batterierna men FEL FÄRG. Jag hade beställt orange märkta batterier men fick brunmärkta batterier. Alexander på Trygg Hörsel fixade fram rätt batterier
Orange. Nu är allt Ok efter 16 dagar.

Resposta da Trygg Hörsel
Tacksam att det gick snabbt och fick…
Tacksam att det gick snabbt och fick det ner i brevlådan. Trevlig vecka på er!

Resposta da Trygg Hörsel
Jag har inte fått leverans inom angiven…
Jag har inte fått leverans inom angiven tid. Jag antar att det beror på vald transportmetod/utövare.

Resposta da Trygg Hörsel
Hittar inte fakturan var inte med …
Hittar inte fakturan var inte med närbatterierna kom ???

Resposta da Trygg Hörsel
Leverans uteblivit och företaget svarar inte
Batterierna har fortfarande inte levererats på 20 dagar. Trots flera påminnelser till företaget har ingen svarat eller agerat.

Mycket nöjd!
Är mycket nöjd med hur min order hanterades. Eftersom fel batterier levererades kontaktade jag Trygg hörsel. Lite svårt att nå dem, men när jag kom i kontakt med dem levererades rätt batterier samma dag. Och jag fick kostnadsfritt behålla dem som var fel. Det kallar jag service!

Posten, hallå !
Snabb leverans men fördröjd till min brevlåda p.g.a. dålig postutdelning !

Resposta da Trygg Hörsel
Snabb och korrekt leverans som alltid
Snabb och korrekt leverans som alltid! Tack!

Resposta da Trygg Hörsel
Hej de är jag Annica Broman som…
Hej de är jag Annica Broman som beställer batterier till min mamma Viola Broman hin har ingen dator eller internet nu undrar jag varför ni inte kan sända min mamma fakturan den kommer till mig??fast jag skriver att den ska skickas till henne