får aldrig min vare
Jeg bestilte et vinylalbum den 15. januar via masforaltid.dk og fik ordrenummer #1315. Jeg var klar over, at der kunne være lidt længere leveringstid, men jeg modtog aldrig et trackingnummer eller nogen besked om, at pakken var blevet sendt.
Efter flere henvendelser fik jeg at vide, at pakken angiveligt var forsvundet hos GLS, og at de ikke kunne sende en ny, fordi albummet var udsolgt. Det er ekstra frustrerende, fordi en veninde, som bestilte det samme album efter mig, modtog sin pakke for omkring to uger siden.
Jeg har fået at vide, at jeg bliver refunderet, hvilket jeg selvfølgelig er glad for, men jeg ville nu hellere have min varer da den nu er udsolgt over alt. Men hele forløbet har været præget af manglende information og lang svartid. Jeg havde forventet bedre kommunikation, især når der er tale om et begrænset oplag.
Jeg synes ikke de kan være det bekendt at sende andres varer først, når nu det er begrænset antal, så burde jo være de første der køber der får sin vare før.
Jeg synes det er utroligt at verdens største pladeselskab kan lave så en lille fejl der bare ikke burde gå galt. det er vitterligt bare 1 trackingnummer jeg skal bruge.